Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Glæd dig til 5* dressur fredag

Den internationale dressurklasse på 5-stjernet niveau starter kl. 9 fredag morgen i Jyske Bank Boxen i Herning, og de damske ryttere for brug for al den publikumopbakning de kan få. Danskerne har ikke fået den bedste lodtrækning

 

Spændingen stiger

Det er nu, det bliver rigtig spændende for de danske dressurryttere. Fredag formiddag tørner stort set hele den hjemlige dressurelite sammen i DWB Five Star Dressage i Jyske Bank Boxen for at kæmpe om de tre pladser på landsholdet til OL i Tokyo.

 

Dansk Varmblod har opgraderet dressurkonkurrencerne til det højeste niveau, og derfor bliver de kommende dages konkurrencer i Grand Prix, Grand Prix Special og Grand Prix kür et led i udtagelsen af holdet til OL. Landstræner Nathalie zu Sayn Wittgensteins skarpe blik vil følge rytterne de kommende dage.

 

 

Ingen optimal lodtrækning for danskerne

Lodtrækningen har ikke været helt optimal for danskerne i ECCO Grand Prix. Første danske deltager er en dansk verdensmester, Fiontini (e. Fassbinder), der tre gange har vundet UVM med Severo Jurado Lopez fra Spanien i sadlen. De to er nu ved at ride sig ind på det spanske OL-hold, og de har starttid kl. 9,09.

 

Det bliver Carina Cassøe Krüth som følger efter Fiontini med Heiline's Danciera (e. Fürstenball), og efter hende og "Danse" følger Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zepter. Herefter starter tre hollandske og en belgisk rytter inden pausen.

 

Første rytter efter pausen, kl. 10.27 er Helene Melsen og Aston Martin, og Marianne Yde Helgstrand/Lollipop følger trop. Herefter bliver næste dansker på banen OL-rytter Anders Dahlmed starttid kl. 10.54 med Fidelio van het Bloemenhof.

 

Dufour og Bohemian på banen kl. 11.03
Cathrine Dufour rider på banen kl. 11.03 med Bohemian - kan hendes ridt i Herning mon udløse en sejr, og hvordan med de øvrige danske ryttere. Kan de presse Dufour, og er der nogle af de udenlandske ryttere, som kan true en mulig dansk sejr?


Lone Bang Larsen og Bakkely's Onandt e. Onassis (opdr. Preben Hald) er sidste dansker på startlisten med starttid kl. 11.21.

 

Se startlisten her

 

Billede

 

Den internationale dressurklasse på 5-stjernet niveau starter kl. 9 fredag morgen i Jyske Bank Boxen i Herning, og de damske ryttere for brug for al den publikumopbakning de kan få. Danskerne har ikke fået den bedste lodtrækning. Billedet viser Dufour og Bohemian ved deres første store world cup kvalifikationssejr (Arkivfoto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 06-03-2020 kl. 03:41 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
08-03-20 Dobbelt kursejr til Danmark
08-03-20 20 hingste indsynet
08-03-20 Tre præmierede springhingste
08-03-20 Giovanni – Bell 4-års bedste danskavlede hingst
08-03-20 Ask løb med titlerne
08-03-20 22 godkendte heraf 7 præmierede dressurhingste
08-03-20 Årets Hingst i Herning
08-03-20 Hedelunds Anakin dagens eneste med 10 i afprøvning
08-03-20 11 springhingste godkendt til afprøvning
08-03-20 Endnu et flot gallashow lørdag


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider