Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Unge Alexander vinder 150 cm klassen

Til stor glædelig overraskelse, ikke mindst for ham selv, vandt den blot 19-årige danske Alexander Godsk torsdag aftens 150 cm klasse i et stærkt internationalt felt i jyske Bank Boxen ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning

 

Sejren overraskede selv vinderen

Det blev, som han også selv pointerede det, lidt overraskende for alle, at det blev den bare 19-årige danske Alexander Godsk der vandt aftenes 150 cm klasse i Jyske Bank Boxen ved Dansk Varmblods hingstekåring i Jyske Bankboxen i det store MCH Messecenter.

 

Stærkt internationelt felt

Det var såmænd ikke fordi der manglede konkurrence. Det var et stort stærkt felt af udenlandske, såvel som danske ekvipager der var til start i 150 cm klassen i Jyske Bank Boxen, torsdag aften ved Dansk Varmblods Hingstekåring.

 

 

Alexander var hurtigst i fejlfri tid

Hele 52 ekvipager var til start og bedst af dem blev danske Alexander Godsk med den hurtige og velspringende vallak Cabrio e. Ukato/Mytens xx. 19-årige Alexander formåede at ride den 13-årige vallak elegant og hurtigt rundt på banen og de sluttede med et fejlfrit ridt og en tid på 29.69 sekunder i anden fase.

"Mit hjerte pumper helt vildt", fortalte Alexander da han stod og overværede klassens sidste rytter, og der var tydelig lettelse og glæde at se i Alexanders ansigt da sejren var i hus.

 

Udenlandske ekvipager på de følgende pladser

De næste placeringer i klassen blev besat af udenlandske ryttere. På andenpladsen blev det den tyske Philip Rüping med Coco Chanel, mens det blev polske Maksymilian Wechta på Fibonacci S på tredjepladsen.

 

Tre andre danskere i placeringerne
På syvendepladsen blev det den meget harmoniske ekvipage bestående af den unge danske kvinde, Benedikte Rie Truelsen, på hendes skimlede hoppe Cassina Z e. Cassini I/Voltaire. Torben Frandsen og Daughtry Mak e. Cassini II/Calvados endte som nr. 8, mens Martin Knudsen og Volstrups Cash e. Casillas 2/Churchill (opdr. Pia Holländer og Henning Jensen) endte som nr. 13.

 

Se resultatlisterne fra klassen her

 

Billede

 

Til stor glædelig overraskelse, ikke mindst for ham selv, vandt den blot 19-årige danske Alexander Godsk torsdag aftens 150 cm klasse i et stærkt internationalt felt i jyske Bank Boxen ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 06-03-2020 kl. 03:28 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
08-03-20 Dobbelt kursejr til Danmark
08-03-20 20 hingste indsynet
08-03-20 Tre præmierede springhingste
08-03-20 Giovanni – Bell 4-års bedste danskavlede hingst
08-03-20 Ask løb med titlerne
08-03-20 22 godkendte heraf 7 præmierede dressurhingste
08-03-20 Årets Hingst i Herning
08-03-20 Hedelunds Anakin dagens eneste med 10 i afprøvning
08-03-20 11 springhingste godkendt til afprøvning
08-03-20 Endnu et flot gallashow lørdag


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider