Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kraft Tour of Amateurs til glæde for ryttere

Under Dansk Varmblods Hingstekåring afvikles finalen i KRAFFT Tour of Amateurs i Danmark, og det er en turnering som rytterne stræber efter og glæder sig over. Og her har de muligheden for at vinde den eftertragtede plads ved Falsterbo Horse Show

 

Finale under Dansk Varmblods Hingstekåring

Foderfirmaet KRAFFT står bag en springturnering for amatørryttere 'KRAFFT Tour of Amateurs', og her afvikles finalen i Danmark under Dansk Varmblods Hingstekåring.

 

De 25 bedste ryttere sammenlagt fra to LA1* 115 cm-klasser ved Danish Christmas Show Warm Up kvalificere sig til at ride under Dansk Varmblods Hingstekåring i marts.

 

 

Vinderen i finaleklassen i Herning vinder den eftertragtede plads ved Falsterbo Horse Show i Sverige til sommer, og det er altså en unik mulighed for amatørrytterne, som får mulighed for at deltage ved prestigefyldte stævner i meget attraktive rammer.

 

Line glæder sig til at deltage endnu et år
En af sidste års deltagere Line Foldager Madsen har igen i år formået at kvalificere sig med den velspringende hoppe Jasmin, og hun er meget positiv omkring turneringen:

 

"Jeg synes det er et rigtig godt koncept. Det er en stor mulighed for os ryttere, som ellers ikke umiddelbart har mulighed for at kunne ride i Herning", fortæller Line og fortsætter:

"Det er fedt at ride til så stort et stævne og i de omgivelser, selvom man ikke er professionel. Derudover synes jeg også, at det fungere rigtig godt, at det ikke bare er en turnering man kan melde sig til, men at man skal kvalificere sig"

 

Det betyder også at niveauet blandt rytterne er rigtig højt, og det så vi også sidste år. Her var Line også blandt deltagerne, og hun opnåede også placering ved stævnet.

 

"Jeg var jo også med sidste år, og det var en virkelig god oplevelse. Det var spændende at have sin hest stående i staldene og ride dernede i stedet for "bare" at være tilskuer, som jeg plejer. Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle ride igen i år", fastslår Line.

 

Billede

 

Under Dansk Varmblods Hingstekåring afvikles finalen i KRAFFT Tour of Amateurs i Danmark, og det er en turnering som rytterne stræber efter og glæder sig over. Og her har de muligheden for at vinde den eftertragtede plads ved Falsterbo Horse Show (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 17-02-2020 kl. 21:08 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
08-03-20 Dobbelt kursejr til Danmark
08-03-20 20 hingste indsynet
08-03-20 Tre præmierede springhingste
08-03-20 Giovanni – Bell 4-års bedste danskavlede hingst
08-03-20 Ask løb med titlerne
08-03-20 22 godkendte heraf 7 præmierede dressurhingste
08-03-20 Årets Hingst i Herning
08-03-20 Hedelunds Anakin dagens eneste med 10 i afprøvning
08-03-20 11 springhingste godkendt til afprøvning
08-03-20 Endnu et flot gallashow lørdag


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider