Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Gallashows med masser af heste

Der er ingen tvivl om, at årets to gallashow ved Dansk Varmblods Hingstekåring bliver helt spektakulære, hvor heste og musik kommer til at gå op i en højere enhed, når Let the games begin - løber af stablen i Herning

 

Masser af heste i Let the games begin

Der er ingen tvivl om, at årets to gallashow ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning bliver helt spektakulære, hvor heste og musik kommer til at gå op i en højere enhed.

 

Det gennemgående tema for Dansk Varmblods Hingstekåring fra den 5. til 8. marts i MCH Messecenter Herning bliver: Let the games begin - som en hyldest til OL i Tokyo, hvor Danmark bliver repræsenteret af et landshold i dressur, en springrytter og måske en militaryrytter.

 

OL som omdrejningspunkt

Med OL som omdrejningspunkt bliver det sporten, som kommer i fokus. Sommer- og vinter-OL samt PL kommer til at gennemsyre gallashowet, hvor flere af de kendte sportsgrene (atletik, boksning, roning mv.) bliver omsat til "hest". Guld, sølv og bronze, glitter, glimmer og de danske nationalfarver kommer til at præge de smukke kostumer, og rundt omkring i landet er hingstestationer, rideskoler, amatør- og professionelle ryttere i fuld gang med at øve og sammensætte deres indslag i showet.

 

Guldmedaljehopper

Fire dejlige guldmedaljehopper bliver for første gang i historien samlet i gallashowet - i et tema om Danmarks berømte "guldfirer" i roning. Vi kommer i bokseringen, til hækkeløb, til vinter-OL med meget mere. En perlerække af kendte heste og ryttere vil supplere de dygtige amatører, gymnaster og dansere i forrygende numre, hvor storskærme og LED-bander samt forrygende lyssætning vil være med til at sætte stemningen.

 

Pignons fantastiske show

Patrick Dorgan, som bl.a. er kendt for megahittet Marilyn, optræder live til et af numrene i gallashowet, mens afslutningsnummeret er en dyb hemmelighed. Jean-Francois Pignon kommer med et forrygende hesteshow, og andre udenlandske numre er faldet på plads.

 

 

Heste i alle størrelser, farver og faconer

Showudvalget har sammensat en rigtig lækkerbisken for feinschmeckere og en stor oplevelse for alle, der bare ikke kan få nok af heste i alle størrelser, farver og faconer

 

Der er bare tilbage at glæde sig. Sidste år var lørdag aftens gallashow udsolgt inden Dansk Varmblods Hingstekåring gik i gang, mens der blot var få billetter tilbage til fredagens show. Det gav en forrygende stemning, og med de mange topheste og -hingste, der allerede nu står på showlisten, så har showudvalget sammensat en rigtig lækkerbisken for feinschmeckere og en stor oplevelse for alle, der bare ikke kan få nok af heste i alle størrelser, farver og faconer.

Køb billetter på arrangørerens hjemmeside her

 

Billede

 

Der er ingen tvivl om, at årets to gallashow ved Dansk Varmblods Hingstekåring bliver helt spektakulære, hvor heste og musik kommer til at gå op i en højere enhed, når Let the games begin - løber af stablen i Herning


Tilføjet d. 17-02-2020 kl. 20:06 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
03-06-20 KRAFFT sponserer Dansk Varmblod i endnu tre år
15-05-20 Corona sætter en stopper for eliteskuet
02-05-20 Dansk Varmblod afholder juniauktion
02-05-20 DV kåringer med nyt koncept
26-04-20 Der bliver hoppekåringer i år
24-04-20 DV delvist frikendt for Corona-kritik
08-03-20 Dobbelt kursejr til Danmark
08-03-20 20 hingste indsynet
08-03-20 Tre præmierede springhingste
08-03-20 Giovanni – Bell 4-års bedste danskavlede hingst


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider