Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

5 medaljehopper til Helgstrand

Årets opdrættermedaljer i Dansk Varmblod er blevet uddelt, og hele 5 Helgstrandejede hopper var blandt medaljetagerne

 

Forsinket uddeling
Normalvis tildeles medaljerne ved Eliteskuet, men grundet COVID-19 måtte proceduren i år ændres, og det betød, at bronze og sølv blev uddelt ved sadelkåringerne, mens de bedste sølvmedaljehopper blev indstillet til guldmedalje, som Dansk Varmblods avlsledelse sidenhen har uddelt.

 

3 afkom efter Helgstrand-hingste tilkendt medalje

Blandt medaljetagerne fra Helgstrand er hele 3 afkom efter egne hingste, guldmedaljehoppen Fransisca efter Franklin/Romanov, som kommer ud af en særdeles spændende hoppestamme. Moderen er nemlig sølvmedaljehoppen Rapitalà, der også mor til guldmedaljehoppen Fiontina og den tredobbelte Verdensmester for unge heste, Fiontini. Fransisca er avlet af HH Horses.

Derudover har Helgstrand Dressage fået udnævnt sølvmedaljehoppen Blaze von Rosing efter Verdensmesteren Revolution med avlsmatadoren Zack til morfar. Hun er avlet af Maria von Rosing. Blaze opnåede imponerende 9 i helhed og løb med titlen dagens bedste hoppe i sin region.

Endnu et Revolution-afkom opnåede en medalje, nemlig Terplings Ravena DWB efter Revolution/Weltjunge, avlet af Heima Poulsen, der modtog opdrættermedalje i bronze.

 

 

2 guldmedaljehopper til Helgstrand

Ud over Fransisca efter Franklin/Romanov, modtog også Vestermarkens Shakira efter Sezuan/Tailormade Temptation en guldmedalje. Shakira er trukket på sølvmedaljehoppen Vestermarkets Tequila og gik en rideprøve til flotte 900 point. Hun er avlet af Kirsten Buus.

Sidst men ikke mindst er der Straight Horse Zonate efter Zack/Don Schufro, der modtog en opdrættermedalje i bronze. Zonate er ud af en særdeles spændende hoppestamme, hvor moderen, Bøgegårdens Don Romina, blev udnævnt Årets hoppe i DV samt er mor til den tredobbelte Verdensmester, Sezuan. Zonate er avlet af Stutteri Straight Horse.

 

Billede


Årets opdrættermedaljer i Dansk Varmblod er blevet uddelt, og selvom udmeldingen om årets guldmedaljer måtte lade vente på sig, er vi nu stolte over at kunne meddele, at hele 5 Helgstrandejede hopper var blandt medaljetagerne.Billede: Fransisca efter Franklin/Romanov, der modtog opdrættermedalje i guld. Avlet af HH Horses (Foto: Helgstrand Dressage)


Tilføjet d. 29-08-2020 kl. 22:07 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
18-09-20 DV vallak vinder spansk bronze
18-09-20 Gratis ansøgning til DV springprogram
10-09-20 DM dressur-top domineret af DV
10-09-20 Nye elitehingste søges i DV
10-09-20 Iagttagelse til DWB Cup følauktion
02-09-20 DV-heste i spidsen ved norske dressurmesterskaber
29-08-20 To DV-hingste færdigkåret i USA
29-08-20 Massiv dansk succes på DV-heste
03-06-20 KRAFFT sponserer Dansk Varmblod i endnu tre år
15-05-20 Corona sætter en stopper for eliteskuet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider