Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

To DV-hingste færdigkåret i USA

Den 5-årige dressurhingst Tempest WT og den 7-årige springhingst Charmeur PH, der begge er registreret i Dansk Varmblods nordamerikanske afdeling NADWA, har opnået endelig kåring i Dansk Varmblod

 

To færdigkårede DV hingste i USA

Dansk Varmblod meddeler, at to USA-baserede hingste har opnået færdigkåring. Begge hingste er DV-registrerede og er kåret med bronzemedalje.

 

Det drejer sig om den 7-årige springhingst Charmeur PH DVH 1312 e. Cabachon/ Come Back II (opdr. Mogens Nielsen) og den 5-årige dressurhingst Tempest WT DVH 1314 e. Tailormade Temptation/ Andiamo (opdr. Katheryn Sweat Schultz).

 

 

Chameur PH

Charmeur PH er indkøbt som føl af danske Charlotte og Brian Bech-Hansen, der er bosat i USA, hvor de driver Tallin Farm. Charmeur PH er den første springhingst i USA, der har opnået færdigkåring igennem NADWA's afprøvningssystem ved at opfylde kravet om minimum fem nulrunder i minimum 130 cm klasser i USEF-klasser. Hingstens mormor er elitehoppen Hot Spot xx, der er ren fuldblod, og moderen er elite- og sølvmedaljehoppen Hot Line, som også er mor til bl.a. guldmedaljehopperne Hot Cassia P. og Hot Cherié, hvoraf sidstnævnte også er ejet af Tallin Farm.

 

Tempest WT

Den amerikanskfødte DV-hingst Tempest WT er ejet af Elly Schobel Dressage SC. Han har ligeledes opnået sin færdigkåring ved at opfylde NADWA's krav, der for 5-årige dressurhingste er en score på minimum 65% i to USDF-klasser dømt af to forskellige dommere. Niveauet svarer til LA, og mindst en af klasserne skal være FEI's 5-års program. Tempest WT's mormor er elitehoppen Ilia, der er opdrættet af Birthe Lyder Nielsen og igennem sin mor, eliteoppen Raubchen, går tilbage til den svenske hoppe Julie EDH 1239.

 

Billede

 

Den 5-årige dressurhingst Tempest WT (billedet) og den 7-årige springhingst Charmeur PH, der begge er registreret i Dansk Varmblods nordamerikanske afdeling NADWA, har opnået endelig kåring i Dansk Varmblod (Foto: DV)


Tilføjet d. 29-08-2020 kl. 22:10 af i kategorien Ridesport.
Tags: DV og USA.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
18-09-20 DV vallak vinder spansk bronze
18-09-20 Gratis ansøgning til DV springprogram
10-09-20 DM dressur-top domineret af DV
10-09-20 Nye elitehingste søges i DV
10-09-20 Iagttagelse til DWB Cup følauktion
02-09-20 DV-heste i spidsen ved norske dressurmesterskaber
29-08-20 5 medaljehopper til Helgstrand
29-08-20 Massiv dansk succes på DV-heste
03-06-20 KRAFFT sponserer Dansk Varmblod i endnu tre år
15-05-20 Corona sætter en stopper for eliteskuet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider