Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kostume-skat fra gallashows

Kostumer fra Dansk Varmblods mange flotte gallashows under hingsteshoet i Herning, gemmer på en lille historisk skat af flotte farverige kostumer, hv0raf nogle vil blive genopdadaget og fundet frem af gemmerne til brug for dette års show - Let the games begin!

 

Under loftet gemmer der sig en skat

Oppe under loftet over restaurant Mejeriet gemmer Dansk Varmblod på en lille skat: utallige gallakostumer fra de seneste års spektakulære gallashows. Gemt i kasser og poser har de ligget upåagtet hen, men nu har Louise Ringsbo, Mathilde Feidenhansl og Laura Lynge fundet stativer frem og pakket de gemte skatte ud. I lyset fra arbejdslampen glitrer tusinder af palietter fra farvestrålende kostumer, og pludselig oplever man sig selv bladrer gennem kjoler, dragter, jakker og slag - det er som en rejse ad mindernes vej.

 

Genbrug - i tidens tegn
Askepot hænger ved siden af "nøgne" hippier, indianere finder man ved siden af en havfrue, og på hylderne står hatte af enhver art samt musehoveder og kasser fyldt med glitrende guldsmykker. Jo det er et skatkammer, Louise og Laura er gået på jagt i. Nogle af kostumerne kan genbruges, med noget tilretning og ændringer. Laura er ifølge Louise "verdensmester i papmache", og hun har flere gange hjulpet med at skabe kostumer for showudvalget.

 

 

OL-år - let the games begin!

Let the games begin, er temaet for Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning - det er OL år i år, og i gemmerne har Louise fundet de smukkeste japanske kimono'er. Det blev i sin tid brugt i et show, skabt af Lis Christensson, og hun kontaktede Louise, for at minde om, at der i gemmerne var farvestrålende kimono'er, der igen kan komme til sin ret i dette års show.

 

20.000 gæster til gallashow

Nogle kostumer er enkle; jakker og kjoler med påsyede fjer, palietter, bånd eller pels, andre er syet af professionelle kostumedesignere med en imponerende detaljerigdom og i smukke snit.
Showudvalget har styr på dette års gallashow - numrene er ved at falde på plads, og rundt om på landets hingstestationer og i rideklubber, bliver der øvet og planlagt, så de ialt knap 20.000 gæster til Dansk Varmblods gallashows i MCH Messecenter Herning fredag og lørdag aften under forbundets verdensberømt event, kan få en helt særlig oplevelse.

 

Dansk Varmblods hingstekåring finder sted i MCH Messecenter Herning fra den 5. til 8. marts og du kan stadig nå at sikre dig billetter til showet her

 

Billede

 

Kostumer fra Dansk Varmblods mange flotte gallashows under hingsteshoet i Herning, gemmer på en lille historisk skat af flotte farverige kostumer, hvoraf nogle vil blive genopdadaget og fundet frem af gemmerne til brug for dette års show - Let the games begin!


Tilføjet d. 01-02-2020 kl. 09:49 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
19-02-20 Top-dommere til Herning
17-02-20 Kraft Tour of Amateurs til glæde for ryttere
17-02-20 OL-eventyr i Hobro
17-02-20 Gallashows med masser af heste
07-02-20 Tre ud af fem med i unghestechampionatet
01-02-20 Kataloget til hingstekåringen 2020 i Herning er klar
31-01-20 Udsolgt på VIP-rækkerne i Herning
14-01-20 DM i hest starter ud nu
07-12-19 Rogers og Severo deler ud i Herning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider