Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Udsolgt på VIP-rækkerne i Herning

VIP-logen ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning er en helt særlig oplevelse. Gode pladser, suveræn forplejning og mulighed for networking - pladserne i VIP-logen er eftertragtede, og allerede nu melder Dansk Varmblod udsolgt

 

Hesten i Centrum

Det er en ganske særlig oplevelse, at være tilstede ved Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning. Når messecenteret åbner dørene og forbundet inviterer indenfor fra den 5. til 8. marts, så er man garanteret en oplevelse af de helt særlige, med hesten i centrum.

 

VIP-longen udsolgt

Mange benytter lejligheden til, at kræse lidt ekstra for familie, venner og forretningsforbindelser ved at bestille plads i den eftertragtede VIP-loge. Dansk Varmblod har gennem årene udviklet og udvidet VIP-logen så den i dag rummer plads til 1250 personer. Det er en betragtelig udvidelse fra de første år i den runde hal B, hvor der var under 10 pladser i en lille loge til i dag, hvor Jyske Bank Boxen giver plads til 191 VIP-borde heraf otte Skye-bokse.
Og selvom det lyder som et svimlende antal, så melder direktør Casper Cassøe nu udsolgt i VIP-logen.

 

 

De senere år har VIP-logen været placeret på kortsiden inde i Krafft Arena M, men i år er den flyttet over på den ene langside, og så er der skabt endnu flere siddepladser på den modsatte langside. I det hele taget er arrangementet i Herning under konstant udvikling og forandring.

 

DWB 5Star Dressage

Dansk Varmblod skaber i Herning et event, der ikke har sin lige i hele verden. I år er de internationale konkurrencer udvidet med DWB 5Star Dressage, 5-stjernet dressur, hvor de danske ryttere på bruttoholdet skal kæmpe om en af de fire pladser (tre + rejsende reserve) til OL i Tokyo. Der venter nogle fantastiske dage i MCH Messecenter Herning, hvor ryttere og avlere på alle niveauer kan glæde sig til et arrangement, som er berømmet langt ud over landegrænserne.

 

Billede

 

VIP-logen ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning er en helt særlig oplevelse. Gode pladser, suveræn forplejning og mulighed for networking - pladserne i VIP-logen er eftertragtede, og allerede nu melder Dansk Varmblod udsolgt


Tilføjet d. 31-01-2020 kl. 09:41 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
19-02-20 Top-dommere til Herning
17-02-20 Kraft Tour of Amateurs til glæde for ryttere
17-02-20 OL-eventyr i Hobro
17-02-20 Gallashows med masser af heste
07-02-20 Tre ud af fem med i unghestechampionatet
01-02-20 Kataloget til hingstekåringen 2020 i Herning er klar
01-02-20 Kostume-skat fra gallashows
14-01-20 DM i hest starter ud nu
07-12-19 Rogers og Severo deler ud i Herning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider