Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

En slagmark af døde heste

Der mødte myndighederne et markabert syn, da mindst 21 heste blev fundet skudt og dræbt i hvad der lignede en ren heste-massakre i det ellers så idyliske hesterige østlige Kentucky. Der udloves nu en dusør for oplysninger i sagen

 

21 heste fundet dræbt

Et makabert fund af mindst 21 nedskudte og døde heste,mødte er afsløret i det ellers hesterige østlige Kentucky.


Et makabert fund
På en slagmark af døde heste, er mindst 21 heste er fundet skudt til døde i det ellers så idylliske hesteland i det Østlige Kentucky i dagene op til jul. Først blev fundet 15 heste, og efterfølgende yderligere 6 heste mere tæt på et mineområde. Det formodes at samtlige 21 heste er blevet skudt i samme udfald mod dem.

 

Ikke jagtvåben til større dyr

Ifølge myndighederne er hestene skudt med en rifler af lav kaliber, der ikke er egnede til at nedlægge større dyr med. Hestene er blevet ramt i forskellige kropsdele. Nogle heste er skudt hovedet, andre i hjerte- og lungeområdet. Nogle heste blev formodentlig skudt under flugt, andre mens de græssede. Det er derfor sandsynligt at mange af hestene har lidt betydeligt inden deres endeligt.

 

 

Muligvis nedslagtet for 'sjov'

Området imkring gerningsstederne hvor hestene blev fundet er kun tilgængeligt i terrængående køretøjer, og der er indikationer på, at hestene kan være jagtet før de blev skudt.

 

Ifølge myndighederne og dyrevelfærdsorganisationen Ducas Rescue, er det et af de værste tilfælde af dyremishandling, de nogensinde har set. Flere af hestene er ifølge de amerikanske myndigheder og dyrevelfærdsorganisationen Dumas Rescue drægtige hopper og enkelte åringer

 

Myndighederne mener nedslagtningen kan være et resultat af skrupelløse individer der ikke havde andet at tage sig til, end at jagte og nedslagte heste for 'sjov'.

"Det er meget umenneskeligt, og det er en meget grusom handling af nogen, der tilsyneladende ikke havde noget andet at tage sig til end at skyde heste, der blot gik og græssede. Det lignende en slagmark af døde heste", fortalte en chokeret Floyd County Sherrif John Hunt til WYMT.

 

Myndighederne skal nu foretage flere undersøgelser, som også inkluderer en obduktion af de døde heste.

 

Dusør for oplysninger

Der er udlovet 20.000 US dollar i dusør for yderligere information om episoden. Adskillige dyrevelfærdsorganisationer og individuelle donorer har bidraget med doneringer i håbet om at få afslæret massakren på de uskyldige heste.

 

Kilde USA today /AM east 23. dec.

 

Billede

 

Der mødte myndighederne et markabert syn, da mindst 21 heste blev fundet skudt og dræbt i hvad der lignede en ren heste-massakre i det ellers så idyliske hesterige østlige Kentucky. Der udloves nu en dusør for oplysninger i sagen (Foto: Pressefoto)


Tilføjet d. 25-12-2019 kl. 23:06 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
23-01-21 Temalørdag på DR2 om heste
21-01-20 Undgå trafik-kaos i skove og naturområder
02-09-19 Heste er sunde for krop og sjæl!
16-02-19 Temaaften DR2 Heste!
27-10-17 Jorst løfter sløret for hesteindkøb i millionklassen
19-04-17 MRSA-bakterier nu i danske heste!
07-11-16 Heste federe end aktier!
05-09-15 Det startede så fint, men så
27-08-15 Stripper for sikkerhed på vejene!
13-02-15 Hesten - ny bog på marked


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider