Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Årets fløjhingst er Ferrari

Ved hingstekåringen i det tyske trakehnerforbund blev årets strålende føjhingst 2019, den skimlede 168 cm stpre Helium søn Ferrari Forever, der er ud af den højt præmierede statspræmiehoppe For Ever

 

Ferrai Forever fløjhingst i Trakehner Verband

Ved hingstekåringen i det tyske trakehnerforbund blev årets føjhingst 2019, den smukke skimlede 168 cm store Helium søn Ferrari Forever (e. Helium / Impetus). Hingten er ud af den særdeles højt præmierede For Ever (e. Impetus / Trocadero). Ferrari Forever er og avlet Dagobert Vester og ejet af østrigske Hans-Jörg Gasser.

 

Solgt på følauktion

Hingstens karierre startede op følauktionen i Hanover i 2017 hvor Hans-Jörg Gasser spottede føllets potentiale og sikrede sig hammerslaget over Ferrari Forever, som også fremstillede hingsten til kåring.

 

 

Ved auktionen udtalte avlsleder Lars Gehrmann følgende ord om den meget racetypiske skimmel: Farrari Forever er den komplette hingst med en fantastisk silhuet. Den udtrykker adel, har udtryk, intelligens og har en ikke mindre end end fantastisk afstamning".

 

Udnævnelsen kom bag på avlerfamilie

Dagobert Vester har avlet i mere end 40 år, på 5-6 hopper. Det var Dagovert Vesters søn Tim der var til stede ved kåringen på vegne af sin far og han hans overraskelse over at familien have avlet trakehner fløjhingsten 2019, gav han udtryk for med følgende korte ord: "Dette havde vi slet ikke regnet med".

 

Ikke til salg

Ferrari forever er ikke til salg og bliver fortsat hos Hans-Jörg Gasser, der i øvrigt også har fløjhingsten fra 2018 Kattenau i stalden, som han erhvervede på eliteauktionen i Neumünster sidste år.

 

Se video af hingsten her

 

 

Billede

 

Ved hingstekåringen i det tyske trakehnerforbund blev årets strålende føjhingst 2019, den skimlede 168 cm stpre Helium søn Ferrari Forever, der er ud af den højt præmierede statspræmiehoppe For Ever


Tilføjet d. 13-11-2019 kl. 13:40 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
13-11-19 Årets trakehner hoppe er Lilli's Marlen
13-11-19 Dyreste auktionshoppe var dansk
03-10-17 Et brag af Trakehner Hengstmarkt 2017


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider