Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Årets trakehner hoppe er Lilli's Marlen

Lilli's Marlen blev udnævnt til Årets Hoppe i Holstenhalle ved trakehnerkåringen i Nürmunster i den forgangne weekend. Første og anden reservefløj blev henholdsvis hopperne Königin og Kasside HS

 

Årets hoppe Lili's Marlen

Ved den tyske hingstekåring i Neumünster blev der traditionen tro udnævnt en hoppe af særlig kvalitet for avlen til Årets hoppe. Valget i år faldt på den smukke præmiehoppen Lilli's Marlen (e- Kentucky / Rheinklang), der er avlet af Hartmut Gremmes, Jühnde og ejet af Christina Gremmes, Jühnde.

 

Hoppen bliver beskrevet som følger:" Lilli's Marlen er en fremragende hoppe mit herlige partier, rigtig megen fortrinlig ridehest kvalitet, og har et helt fantastisk bevægelsesforløb, der er løs, fuld af sving og kraft."

 

 

Første reservefløj Königin

Titlen som første reservehoppe tilfaldt præmiehoppen Königin (e. Ivenhoe / Kostolany). Hoppen er avlet af Ilonka Doaowski i Dierstorf, der tillige fremstillede hoppen til kåringen. Hoppen beskrives som følger: "En hoppe, der er særdeles ædel og med megen udtruk, og særdeles goe grundgangater".

 

Anden resevefløj Kasside HS

Præmiehoppen Kasside HS (e. Ocyacian / Lehndorff's), der er avlet og ejet af Herbert-Stefan Schümann, Kirchhain), blev anden reserve.

 

Billede

 

Lilli Marlen blev udnævnt til Årets Hoppe i Holstenhalle ved trakehnerkåringen i Nürmunster i den forgangne weekend. Første og anden reservefløj blev henholdsvis hopperne Königin og Kasside HS. her ses Årets føjhoppe Lilli's Marlen


Tilføjet d. 13-11-2019 kl. 14:27 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
13-11-19 Årets fløjhingst er Ferrari
13-11-19 Dyreste auktionshoppe var dansk


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider