Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dyreste auktionshoppe var dansk

Den dansk opdrættede bevægelseskunstner Nightingale, blev auktionens dyreste hoppe, ved Eliteauktionen ved hingstekåringen i det tyske trakehnerforbund. Den vidunderlige hoppe er opdrættet af Bente Retoft i Skibby

 

Dyreste hammerslag for dansk avlet hoppe

Auktionens højeste hammerslag for en hoppe under trakhener hingstekåringen i Neumünster i Tyskland 2019 i den forgangne weekend, gik til en vidunderlig dansk avlet hoppe.

 

Den særdeles bevægelsesstærke dansk avlede hoppe Nightingale (e. Scaglietti / Interconto) viste sig fremragende frem på banen og travede den ene runde efter den anden taktfast og med ørerne fremme, mens tryllebundne købelystne hestefolk fortsatte med at byde hoppen op.

 

 

Hammerslag på 70.000 euro

Hammerslaget lød slutteligt på intet mindre end 70.000 Euro, for denne helt vidunderlige mørkerøde hoppe på 166 cm, der er avlet og tillige frem til auktionen ejet af Bente Retoft i Skibby.

 

Hoppen har forhåbentlig nu en blændende karriere foran sig hos sin nye ejer.

 

Den fantastiske hoppe bliver heldigvis på danske hænder, og forhåbentlig vil hun hermed på sigt også være med til at fastholde og videreføre den danske trakehneravl i den absolutte elite.

 

Gennemskitprisen på hopperne på neumünster auktionen var til sammenligning 24,278 euro.

 

Billede

 

Den dansk opdrættede bevægelseskunstner Nightingale, blev auktionens dyreste hoppe, ved Neumünsteraktionen i forbindelse med hingstekåringen i det tyske trakehnerforbund. Den vidunderlige hoppe er opdrættet af Bente Retoft i Skibby


Tilføjet d. 13-11-2019 kl. 14:50 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
13-11-19 Årets trakehner hoppe er Lilli's Marlen
13-11-19 Årets fløjhingst er Ferrari
08-11-19 Neumünster trakehnerkåringen er igang


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider