Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Neumünster trakehnerkåringen er igang

Så er det igen tid til hingstekåring i det tyske trakehner moderforbund ved den årlige kåring i Neeumünster. Traditionen tro, er der flot repræsentation af danske heste ved denne begivenhed. I år er ingen undtagelse.

 

Flot repræsentation af danske heste

 

Der bliver igen ved dette års trakehnerhingstekåring i det tyske moderforbund i Neumünster en stærk repræsentation af heste fra det danske Trakehner Avls Forbundet (TAF), da flere danskavlede eller danskejede hingste, hopper, føl og auktionsheste er udtaget til årets store trakehner begivenhed i det tyske.

 

Lille avl med stor indflydense

Den danske trakehneravl er begrænset og særligt i de senere år, og blot en brøkdel af de store forbund som f.eks. dansk varmblod. Til gengæld er kvaliteten som regel helt i top, og der er derfor altid stor bevågenhed om de danske heste, der tager turen til Neumünster hvert år, ligesom de danske heste vanligvis klarer sig rigtig godt i konkurrencen med de tyske avleres heste.

 

Mange af de tysk fremstillede heste har danske aner i deres stamtavler, men nogle af de dansk ejede eller avlede heste der deltager i år, udgør nedenstående:

  • Kat.nr. 16 Caipirinha (ex. Cosmopolitan) e. Ivanhoe/ Imperio, avlet af Hubertus Poll i Tyskland og ejet at Stutteri Selsø v/Janus Haubroe og Camilla Qvistgaard. Stiller til hingstekåring og auktion hvis kåret.
  • Kat.nr. 17 Heaven Dancer (ex. High Light von Hestebjerggaard) e. Kentucky/ Kaiser Wilhelm, avlet af Hestebjerggaard v/Mette Hansen og solgt som føl på auktion i 2017 til Suellen Saals. Stiller til hingstekåring. Ikke auktion.
  • Kat.nr. 29 Kublitz (ex. Kingston) e. Prinz K3/ Imperio, avlet og ejet af Stutteri Højagergård v/Jørgen Steen. Stiller til hingstekåring og auktion hvis kåret.
  • Kat.nr. 41 Montecristo e. Millennium/ Buddenbrock, avlet og ejet af Kirsten Larsen, Skibby. Vandt det danske 4-års championat. Tilmeldt ridehesteauktion.
  • Kat.nr. 55 Nightingale e. Scaglietti/ Interconti, avlet og ejet af Bente Retoft, Skibby. Tilmeldt auktion i hoppekollektionen.
  • Kat.nr. 56 Lollipop e. Millennium/ Preussen-Wind, avlet og ejet af Kaj Olesen, Errindlev. Tilmeldt auktion i hoppekollektionen.
  • Kat.nr. 66 Entrepreneur e. Schwarzgold/ Hohenstein, avlet og ejet af Erik Jørgensen, Herfølge. Tilmeldt auktion i følkollektionen.
  • Kat.nr. 75 Hekla e. Millennium/ Okavango, avlet og ejet af Alan Nissen/Gadebjerg. Tilmeldt auktion i følkollektionen.
  • Kat.nr. 76 Hexentanz e. Schwarzgold/ Hohenstein, avlet og ejet af Anne Katrine Jørgensen, Store Heddinge. Tilmeldt auktion i følkollektionen.
  • Kat.nr. 77 Zadi e. e. Millennium/ Okavango, avlet og ejet af Helle og Ebbe Bo Jørgensen, Dronninglund. Tilmeldt auktion i følkollektionen.

Begivenheden livestreames på Clip My Horse, se her

 

Link til begivenheden findes her

 

Kataloget over heste til kåring og auktion, kan du se her

 

 

Billede

 

Så er det igen tid til hingstekåring i det tyske trakehner moderforbund ved den årlige kåring i Neeumünster. Traditionen tro, er der flot repræsentation af danske heste ved denne begivenhed. I år er ingen undtagelse.Arrangementet liv.stremes på ClipMyHorse

 


Tilføjet d. 08-11-2019 kl. 12:55 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
13-11-19 Dyreste auktionshoppe var dansk


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider