Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flot DV følskue på Vilhelmsborg

Det var et held, at lørdagens følskue var indendørs, da himlen åbnede sine sluser allerede fra morgenstunden. Mange fine føl var troppet op, men de var ikke sådan at slå ud af vejret, og i alt seks føl blev inviteret med til KRAFFT Eliteskues 40 års jubilæum

 

Lille, men eksklusiv kollektion

Springhoppeføllene startede finalen flot ud, hvor det blev kat. 516 Rocksie (e. Rockland/Lambrusco Ask), opdrættet af Rudie Teglenhof, der løb med fløjpladsen, og som nr. 2 og reserve har vi kat. 517 Corlina Volente (e. Rockland/Coronado), opdrættet af Josefine Teasdale Thomsen.

 

Flyvende fløj

Springhingsteføllene fulgte trop, og med sin helt fantastiske galop lagde kat. nr. 500 Airborn Lox (e. Action Man Ask/Ci Ci Senjor Ask), der er opdrættet af Stutteri Lox v/ Joan Arler og Peter Børsen, sig i spidsen af feltet. Oprangeret som en flot nr. 2 og dermed reserve til eliteskue blev kat. nr. 507, Syvhøjgårds Opus 1 (e. Unforgetable/Camargue) opdrættet af Niels Osterland.

 

 

Dressurføl af høj kvalitet
Startskuddet for dressurføllene gik, og ind marcherede det ene skønne føl efter det andet. Kvaliteten var ikke at tage fejl af, og i alt blev 20 føl inviteret med i finalen, hvoraf de fire finalister til eliteskuet skulle findes.

 

Damerne først

I ridehallen på Vilhelmsborg gav dressurhoppeføllene dommerne gode indtryk. Især kat. nr. 543, Kærvang Felippa (e. Janeiro Platinum/San Amour) og opdrættet af Lone Rytter satte sit aftryk. Hun gik nemlig med fløjpladsen for mulen af kat. 562, Logo's Faya (e. Franklin/Fürstenball), der er opdrættet af Stutteri Logo v/ Jette Fries. Begge hoppeføl fik adgang til eliteskuet.

 

Gentlemen til sidst

Det var ikke kun damerne, der kunne imponere, men også hos hingsteføllene så man stor kvalitet. Dommerne havde hver især deres favoritter, men efter en flot finalerunde blev de alligevel enige om at lade fløjpladsen gå til kat. nr. 564 Jestis Foucault (e. Franklin/B.H. Don Romantic), der er opdrættet af Stutteri Jesti v/ Jens Søgård og Kirstine Decker. I hælene på ham fandt man kat. nr. 568, Gørklintgårds Rockabilly (e. Rock For ME/B.H. Don Schufro), der er opdrættet af Gørklintgård v/ Jørgen Ravn). Begge hingsteføl blev inviteret med til eliteskuet.

 

Kilde: Dansk Varmblod

 

Billede

 

Det var et held, at lørdagens følskue var indendørs, da himlen åbnede sine sluser allerede fra morgenstunden. Mange fine føl var troppet op, men de var ikke sådan at slå ud af vejret, og i alt seks føl blev inviteret med til KRAFFT Eliteskues 40 års jubilæum (Foto: Dansk Varmblod)


Tilføjet d. 11-08-2019 kl. 16:54 af i kategorien Avl.
Tags: DV.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
18-09-20 DV vallak vinder spansk bronze
18-09-20 Gratis ansøgning til DV springprogram
10-09-20 DM dressur-top domineret af DV
10-09-20 Nye elitehingste søges i DV
10-09-20 Iagttagelse til DWB Cup følauktion
02-09-20 DV-heste i spidsen ved norske dressurmesterskaber
29-08-20 5 medaljehopper til Helgstrand
29-08-20 To DV-hingste færdigkåret i USA
29-08-20 Massiv dansk succes på DV-heste
03-06-20 KRAFFT sponserer Dansk Varmblod i endnu tre år


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider