Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

EM Rotterdam - største stjernetræf nogensinde

Når EM I Rotterdam afvikles i dagene 19-25 august, bliver det den største hestesportsbegivenhed som Rotterdam nogensinde har været vært for. Der er registreret 220 tilmeldte ekvipager, der til sammen repræsenterer hele 33 lande

 

Største hestesportsbegivenhed i Rotterdam nogensinde

Når EM I Dressur, springning og paradressur skydes i gang om to uger i Rotterdam I Holland, bliver det med deltagelse af ca. 220 deltagere repræsenterende hele 33 lande. Hermed bliver det den største hestesportsbegivenhed som Rotterdam nogensinde har været vært for, til trods for at byen har stor erfaring med afvikling af større hestesportsbegivenheder. Rotterdam er bl.a. vært for to årlige afviklinger af Nations Cup turneringer og en række andre større internationale stævner, men i dagene 19-25 august 2019, bliver alle rekorder slået.

 

I dressuren er der nu tilmeldt 70 deltager fra 24 lande, hvoraf 14 nationer deltager i dette års holdkonkurrencer om EM-medaljerne. EM afholdes hver andet år, og i år udgør mesterskaberne en væsentlig rolle, idet det fungerer som kvalifikationsstævne for den endelige udtagelse af nationer til OL i Tokyo 2020.

 

 

Fem europæiske nationer har sikret sig billet OL

Fem af de deltagende nationer: Storbritannien, Sverige, Holland og Spanien har allerede sikret sig en billet til Tokyo. Det betyder at de sidste tre pladser skal fordeles mellem de resterende Europæiske deltagere, mens følgende lande udenfor Europa tillige allerede har kvalificeret sig: Australiem, Brazilien, Canada, og USA). Det er derfor ikke blandt disse nationer Danskerne skal skæve til, når de sidste tre adgangsbilletter til OL i Tokyo 2020 skal uddeles.

 

Tyskland storfavorit til EM-titel og OL-billet

Tyskland er forsvarende europamestre, og med samtlige ekvipager på den seneste Verdensrangliste, bestående af Isabell Werth på Bella Rose, Dorothee Schneider på Showtime, Jessica von Bredow-Verndl på Dalera BB og Sönke Rothenberger på Cosmo, så må Tyskland siges, på forhånd at være absolut favorit til at genvinde titlen og til at sikre sig en af de tre pladser til OL i Tokyo.

 

Det betyder at der formentlig reelt er to pladser tilbage til OL i Tokyo, hvor Danmark skal kæmpe for at opnå den ene. Derfor har Danmark også forsøgt at stille med det absolut stærkeste hold bestående af Daniel Bachmann Andersen / Blue Hors Zack, Cathrine Dufour / Atterupgaards Cassidy, Agnete Kirk Thinggaard / Jojo AZ og Anders Dahl / Fidelio van het Bloemenhof (se her ).

 

Storbritannien vil helt sikkert også være blandt et af de absolutte stærke bud på en plads ved OL i Tokyo. Storbritannien har som bekendt vundet medaljer ved begge de to seneste Olympiader, ligesom de stiller med nogle af de samme ryttere, fra det legandariske team Hester, dog på nye heste.

 

Rotterdam glæder sig til stjernetræf

Mesterskabsdirektøren for EM i Rotterdam Fred Rozendaal, glæder sig til den store hestesportsbegivenhed i Rotterdam og udtaler "Det er en spændende liste af virkelig stærke deltagere. Bortset fra Amerikanerne, der naturligvis ikke kan deltage i Em-turneringen, så samler turneringen næsten den komplette liste af verdens absolut førende ekvipager indenfor springning, dressur og para-dressur om blot to uger. Det bliver fortræffeligt!"

 

Mange glæder sig til en stjernefest

Det er sikkert, at der er mange andre der glæder sig - både deltagere og tilskuere, såvel dem der er heldige at få billetter til selve begivenheder og dem der sidder foran skærmen derhjemme. Skal Danmark sikre sig en OL-billet til Tokyo, hvilket vi alle håber på - og synes de har fortjent, så skal holdet have al den opbakning de kan få!

 

 

Billede

 

Når EM I Rotterdam afvikles I dagene 19-25 august, bliver det den største heste begivenhed som Rotterdam nogensinde har været vært for. Der er for nuværende registreret 220 tilmeldte ekvipager, der til sammen repræsenterer hele 33 lande


Tilføjet d. 13-08-2019 kl. 16:39 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
09-09-19 Gense højdepunkterne fra EM i dressur
26-08-19 EM-bronze til dansk paradressurhold
26-08-19 Tyskerne urørlige i EM-kür finalen
26-08-19 EM-bronze til Cathrine Dufour
23-08-19 Guldfavoritten Tobias vandt guld
21-08-19 Diskvalifikation sender helt hold ud af EM
21-08-19 To fejlfrie danskere i første EM-klasse
21-08-19 Springrytterne og Pararytterne i aktion ved EM
21-08-19 Dujardin og Freestyle diskvalificeret ved EM
21-08-19 Vigtigt EM-resultat trods manglende medaljer


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider