Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Finale i PTVinter Cup
Forfatter: 
Dato:  20-03-2019 18:35
Indsat fra nyheden Finale i PTVinter Cup:

I weekenden afvikles der finaler i TREC PTVinter Cup 2018-2019. Cuppen afvikles som en Øst og en Vest Cup i vintersæsonen, hvor fokus er på PTV-fasen i TREC - altså forhindringsbanen

 

Finaler i TREC i weekenden

I den kommende weekend afvikles der finaler i TREC PTVinter Cup 2018-2019 sponsoreret af Alhvor. Cuppen afvikles som en Øst og en Vest Cup i vintersæsonen, hvor fokus er på PTV-fasen i TREC, altså forhindringsbanen. Lørdag er det finalen i vest, der afvikles hos Give Egnens Rytterforening, mens Klimagårdens Rideklub afvikler finalen i Øst søndag.

 

OM PTVinter Cup
TREC består af tre faser: POR (Orienteringsridt), MA (Gangartstest) og PTV (Forhindringsbane). Der er allerede nu planlagt en del træningsstævner i vinterhalvåret, hvor der fokuseres på den ene fase, PTV, som let kan gennemføres indendørs i tilfælde af vintervejr. MA-fasen kan også gennemføres indendørs, mens POR-fasen (orienteringsridtet) kræver adgang til flere kilometer ridning i naturen. Derfor fokuserer vi i vintersæsonen på PTV-fasen, hvor man afprøver hestens tillid, mod, håndterbarhed og sikkerhed på benene samt rytterens korrekte brug af hjælpere og kendskab til forcering af forhindringer i "naturen".

 

[[outstream]]

 

To finaler

Der afvikles to finaler i hver klasse T0, T1 og T2 - én øst og én vest for Storebælt. De 20 ekvipager i henholdsvis øst og vest med højst point samt lige placerede med nr. 20 er startberettigede ved finalerne. Finalerne afvikles ultimo marts / primo april 2019.

 

Billede

 

I weekenden afvikles der finaler i TREC PTVinter Cup 2018-2019. Cuppen afvikles som en Øst og en Vest Cup i vintersæsonen, hvor fokus er på PTV-fasen i TREC - forhindringsbanen (Foto:DRF)

0
0
Svar på denne tråd
 
 Så er det finaletid
Forfatter: 
Dato:  20-03-2019 21:57
Jeg glæder mig i hvert tilfælde. Skal afsted til Klimagårdens Rideklub på søndag, hvor vi skal ride finalen i T2. Andre der skal afsted? Enten for at ride eller for at kigge?

Nisha og Strejfer

pony-mor med lyseblå T-shirt og hvid parryk

Himmelhesten Sorteper

1
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider