Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Udsolgt gallashow!

En udsolgt Boxen afventer et forrygende gallashow til Dansk Varmblods Hingstekåring, hvor publikum kan glæde sig sig til et gensyn med de allerstørste danske ryttere gennem tiden og opleve Julie Berthelsens sang ved DV's 40 års jubilæum

 

Så er det i aften, at det går løs!

En udsolgt Boxen danner i aften rammen om et forrygende gallashow til Dansk Varmblods Hingstekåring. Publikum kan allerede nu glæde sig til at opleve et skønt gensyn med de allerstørste danske ryttere gennem tiden samt høre sangeren Julie Berthelsen optræde

Så er det i aften, at det går løs!


Det er ikke uden grund, at gallashowet til Dansk Varmblods Hingstekåring hedder The Greatest Show. Fredag aften er det FERD Gallashow, som står på programmet i den totalt udsolgte Boxen.

 

Særklasse oplevelse

Der er ingen tvivl om, at det bliver en oplevelse helt i særklasse for både showdeltagere, ryttere og publikum, når Jyske Bank Boxen fyldes med ikke mindre end 9400 tilskuere til gallashowet kl. 19.30 i aften.

 

 

Med sit 40-års jubilæum har Dansk Varmblods showudvalg haft en stor opgave med at sammensætte et forrygende gallashow. Det har krævet hårdt arbejde, men hele showudvalget har løftet opgaven i samlet flok, og de glæder sig til forhåbentlig at give publikum en uforglemmelig oplevelse.

 

Særligt showindslag

Showudvalget glæder sig især til et helt særligt showindslag, hvor publikum får lov til at opleve et historisk tilbageblik på et udvalg af de allerstørste danske ryttere og beridere gennem tiden - helt tilbage fra Dansk Varmblods start. Der kommer i alt syv af de helt store fra den danske ridesportshistorie, som alle sammen glæder sig til at ride med i gallashowet igen.

 

Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe har løftet sløret en smule for, hvad publikum kan glæde sig til i de to gallashows. Der vil blandt andet være mulighed for at se og høre den kendte sangerinde Julie Berthelsen synge "This is me", mens Blue Hors-rytteren Nanna Merrald rider den smukke avlshingst Blue Hors St. Schufro e. St. Moritz Junior/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Joachim Wahlers).

 

Billede

 

Dansk Varmblod fejrer 40 års historie med hingstekåring i MCH Messecenter Herning til næste år, og showudvalget er i fuld gang med at sammensætte et brag af et show med titlen: The Greatest Show. Her ses Severo på Fioantini ved det seneste store gallashow (Arkivtoto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 08-03-2019 kl. 14:33 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: dav af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
07-03-20 Prominent tilskuer til 5* dessur
15-01-20 Tidsplan for Herning
18-12-19 Daniel - testrytter i Herning
12-03-19 Så er DV hingstene indsynet
10-03-19 Så er hingstene præmieret
10-03-19 Britisk sejr i 2*GP springning
10-03-19 33 hingste godkendt
09-03-19 DV-auktionen ingen ubetinget succes
09-03-19 Fortjenstmedaljer i guld til Ildsjæle
09-03-19 Josephine hurtigst i jokerspringningen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider