Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

App giver inspiration til træningen

Ny app der er lanceret af Dansk Idræts Forbund, forbindelse med trænerkurserskal, og skal give ny inspiration til undervisningen til leg og træning i rideundervisningen. Alle kan downloade appen

 

Som træner er det altid rart at få lidt ny inspiration til undervisningen. DIF (Dansk Idræts Forbund) har udarbejdet en app i forbindelse med Træner 1-2 kurserne, hvor du blandt andet kan finde gode ideer til forskellige former for leg og træning i rideundervisningen. Alle kan downloade app'en og dermed få glæde af de fine træningsvideoer.

 

Få inspiration til træningen i app´en til Træner 1-2
DIF's trænerkursus 'Træner 1-2' har sin helt egen app til smartphones og tablets, og den skal ses som et supplement til Træner-kurserne, men kan sagtens fungere som inspiration til den daglige træning, selv om du ikke har deltaget på Træner 1-2 kurset. I app'en er der samlet en række træningsøvelser, som kan være en hjælp til træneren, når denne skal planlægge og gennemføre en træning. Flere forskellige sportsgrene herunder ridning er repræsenteret i app'en, ligesom der også er videoer med generelle fysiske træningsøvelser, som er anvendelige i alle idrætsgrene.

 

 

Sådan kommer du i gang
App'en kan hentes i Appstore ved at søge på Idrættens E-læring. Når app'en er installeret skal du oprette dig som bruger, og herefter klikke ind på 1-2 træner i menuen. Så har du fri adgang til de ideer og træningsvideoer der er samlet i app'en.

 

Læs mere om Træner 1-2 her

 

Billede

 

Ny app der er lanceret af Dansk Idræts Forbund, forbindelse med trænerkurserskal, og skal give ny inspiration til undervisningen til leg og træning i rideundervisningen. Alle kan downloade appen (Foto:DIF)

 


Tilføjet d. 07-01-2019 kl. 10:50 af i kategorien Ridesport.
Tags: App og DIF.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-04-20 Mulighed for kompensation forlænges
26-06-19 Anne-Mette Binder portræt
03-05-19 Anne-Mette Binder kandiderer til bestyrelsespost i DIF
20-02-19 Send klubbens piger på camp
27-10-16 Ny app vil samle Facebooks hestemarked
01-12-15 Dressur app'en fra Dansk Ride Forbund opdateret
11-08-15 EM i Aachen - følg med via APP
09-05-15 FEI’s regler på ny gratis APP
02-04-15 App analyserer gødningsprøver
28-01-15 Smartphones revolutionerer veterinærstudiet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider