Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

App giver inspiration til træningen


Ny app der er lanceret af Dansk Idræts Forbund, forbindelse med trænerkurserskal, og skal give ny inspiration til undervisningen til leg og træning i rideundervisningen. Alle kan downloade appen

 

Som træner er det altid rart at få lidt ny inspiration til undervisningen. DIF (Dansk Idræts Forbund) har udarbejdet en app i forbindelse med Træner 1-2 kurserne, hvor du blandt andet kan finde gode ideer til forskellige former for leg og træning i rideundervisningen. Alle kan downloade app'en og dermed få glæde af de fine træningsvideoer.

 

Få inspiration til træningen i app´en til Træner 1-2
DIF's trænerkursus 'Træner 1-2' har sin helt egen app til smartphones og tablets, og den skal ses som et supplement til Træner-kurserne, men kan sagtens fungere som inspiration til den daglige træning, selv om du ikke har deltaget på Træner 1-2 kurset. I app'en er der samlet en række træningsøvelser, som kan være en hjælp til træneren, når denne skal planlægge og gennemføre en træning. Flere forskellige sportsgrene herunder ridning er repræsenteret i app'en, ligesom der også er videoer med generelle fysiske træningsøvelser, som er anvendelige i alle idrætsgrene.

 

[[outstream]]

 

Sådan kommer du i gang
App'en kan hentes i Appstore ved at søge på Idrættens E-læring. Når app'en er installeret skal du oprette dig som bruger, og herefter klikke ind på 1-2 træner i menuen. Så har du fri adgang til de ideer og træningsvideoer der er samlet i app'en.

 

Læs mere om Træner 1-2 her

 

Billede

 

Ny app der er lanceret af Dansk Idræts Forbund, forbindelse med trænerkurserskal, og skal give ny inspiration til undervisningen til leg og træning i rideundervisningen. Alle kan downloade appen (Foto:DIF)

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider