Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Minderhoud vinder over Dujardin på Olympia

Mandag aften blev det til hollandsk triumf for Hans Peter Minderhoud på Glock's Dream Boy NOP i Grand Prix på Olympia Statium ved London International Horseshow , da han til sidst snuppede sejren fra Charlotte Dujardin på Carl Hesters Hawtins Delicato

 

Sejr til Minderhound

Mandag aften blev den første store international konkurrence afviklet ved det traditionsrige London Horse Show på et smukt julepyntet og stemningsfuldt Olympia Station foran et oplagt hjemmepublikum.

 

Det blev slutteligt til hollandsk sejr til Hans Peter Minderhoud på den 10-årige sorte avlshingst Glock's Dream Boy NOP foran hjemmebane-ynglingen Charlotte Dujardin, der ellers havde ligget sikkert i front i gennem hele konkurrencen.

 

 

Charlotte Dujardin i fin stil på lånehest

Charlotte Dujardin havde forud for Minderhouds ridt redet et stabilt ridt på Carl Hester, Lady Anne Evans og Ann Cory's 10-årige Hawtins Delicato med et ridt på 73,03%. Dujardin havde fået stillet Carls Hesters hest til rådighed til konkurrencen, som følge af at Dujardin selv havde været nødsaget til at framelde hendes superhoppe Mount St John Freestyle kort tid før konkurrencen. Dujardin har tidligere redet Hawtins Delicato, men den har gennem længere tid været Carl Hesters Grand Prix hest.

 

Charlotte havde en enkelt større fejl i etter-changementerne, men ekvipagen udviste en flot piaffe og viste tillige nogle flotte toer-changementer. Det var imidlertid heller ikke den letteste opgave Charlotte Dujardin havde fået, på ny hest, med det nye forkortede Grand Prix program, som den første rytter på banen.

 

"Jeg er meget tilfreds med ham. At ride først betyder at man ikke har en chance for at se andre ride det nye program, men jeg nød det virkelig. Det var en rigtig god erfaring for man, selvom han blev en smule spændt mod slutningen af programmet" udtalte Charlotte Dujardin efterfølgende.

 

Flot præstation af Glock's Dream Boy NOP

Hans Peter Minderhoud formåede dog at passere Dujardin med den iøjnefaldende Vivaldi søn Glock's Dream Boy NOP, der til trods for at det var hingstens første større indendørs show i sit første Grand Prix år, ydede et flot ridt, hvor eneste alvorlige fejl indsneg sig i toer-changementerne.

Hans Peter udtalte efterfølgende "Jeg var meget glad for hans core i aften. Han har masser af talent og der er nogle ting, der kunne være bedre, så vi har fortsat meget at komme efter".

 

Tyske Frederic Wanders blev 3'er I Grand Prix'en på den 11-årige Duke Of Britain, der scorede 72.63%.

 

Dansker på 11. plads

Eneste danske ekvipage var Ulrik Mølgård på Michigan, der fulførte det nye program med en samlet karakter på 64,947 %, der rakte til en 11. og næstsidste plads plads I konkurrencen.

 

Samtlige 12 ekvipager er dog videre til den efterfølgende Grand Prix Freestyle, der afvikles tirsdag aften.

 

Se samtlige resultaterne fra konkurrencen her

 

Billede

 

Mandag aften blev det til hollandsk triumf for Hans Peter Minderhoud på Glock's Dream Boy NOP i Grand Prix på Olympia Statium ved London International Horseshow , da han til sidst snuppede sejren fra Charlotte Dujardin på Carl Hesters Hawtins Delicato. Her ses minderhound på Glock's Dream Boy NOP (Pressefoto)


Tilføjet d. 18-12-2018 kl. 10:01 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-12-18 Sensationernes aften på Olympia!
15-12-16 Carl Hester tog sejren igen!
20-12-14 Dujardin satte alle til vægs!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider