Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Top britisk hold skal brillere i Olympia

Både Carl Hester på Hawtins Delicato og Charlotte Dujardin på Mount St. John Freestyle, har meldt deres deltagelse i World Cup kvalifikationen ved det store traditionelle årlige juleshow på Olympia Stadium, London, der afvikles midt i december

 

Stærke britiske kræfter stiller op i Olympia

Når et af årets sidste World Cup kvalifikationsstævner traditionen tro, afvikles ved det store juleshow på Olympia stadium midt i december, satses der på at den britiske dressurelite møder talstærkt op for at høste vigtige rangliste point i kampen om at sikre sig en billet til Finalen i Las Vegas til april.

 

Når verdenseliten igen tørner sammen om at deltage i en af årets absolut sidste World Cup kvalifikationsrunder på et smukt julepyntet Olympia Stadion i London, England i dagene 16-17 december, satser briterne på at deltage med et stærkt hold af deres absolut bedste ekvipager.

 

 

Hele EM Holdet til start

All fire ryttere fra det britiske landshold fra EM i Rotterdam i år, vil være i aktion på Olympia Stadium. Charlotte Dujardin og Carl Hester med deres top heste.

 

Charlotte Dujardin møder op på den 10-årige Fidermark hoppe Mount St John Freestyle, hendes nye top-hest og dobbelte bronze-medalje vinder fra WEG i 2018. Charlotte Dujardin satser på at kunne avancere yderligere fra hendes seneste andenplads i World Cup kvalifikationen fra Lyon i Frankrig, med målet at kvalificere sig til finalen i Las Vegas til april 2020.

 

Carl Hester medbringer ikke overraskende den 11-årige britisk avlede Hawtins Delicato. Dette bliver den første konkurrence for Diamond Hit sønnen, siden hans placering som nummer 10 individuelt ved EM i Rotterdam i august. Det bliver samtidig første gang Hester selv rider Hawtins Delicato. I 2018 red Charlotte Dujardin ham til en andenplads efter tyske Frederic Wandres på den britisk-avlede DiMaggio efter Duke Of Britain, som også har meldt sin ankomst, for at forsvare deres Kür titel.

 

Billede

 

Både Carl Hester på Hawtins Delicato og Charlotte Dujardin på Mount St. John Freestyle, har meldt deres deltagelse i World Cup kvalifikationen ved det store traditionelle årlige juleshow på Olympia Stadium, London, der afvikles midt i december


Tilføjet d. 09-12-2019 kl. 13:54 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
10-12-19 Nyt kort Grand Prix program afprøves i Olympia
20-12-18 Sensationernes aften på Olympia!
18-12-18 Minderhoud vinder over Dujardin på Olympia
15-12-16 Carl Hester tog sejren igen!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider