Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

DRF lancerer næsebåndsmåler i webshop

Dansk Ride Forbund lancerer en næsebåndsmåler i sin webshop, som ryttere kan erhverve og bruge til at sikre sig at den gældende regel om næsebåndets stramhed kan håndhæves

 

Næsebåndsmåler i webshop

I oktober blev der afholdt et evalueringsmøde mellem Dansk Ride Forbund (DRF) og Dansk Ride-Instruktør Forening (DR-IF), hvor det blev besluttet at fastholde reglen for næsebåndet stramhed. Dansk Ride Forbund har netop fået nye næsebånds-målere hjem, og de kan købes i webshoppwn. Måleren er lavet af træ og koster 87,50 kr. I anledningen af julen sender oplyser DRF at de sender en lille ekstra gave med til de første 10, der bestiller.

 

Evaluering af næsebåndsreglen
På Repræsentantskabsmødet i april blev der lovet, at der blev lavet en evaluering på den nye regel om næsebåndets stramhed, og derfor mødtes DRF og DR-IF ved World Cup Herning i oktober. Her blev de to parter enige om at fortsætte med næsebåndsreglen.

 

 

Der blev dog vedtaget den lille ændring, at undersøgelsen af næsebånd ikke længere kræver, at TD'er udfylder en særskilt rapport. Det skal blot fremadrettet noteres i TD-rapporten, hvis der konstateres for stramme næsebånd.

 

Billede

 

Dansk Ride Forbund lancerer en næsebåndsmåler i sin webshop, som ryttere kan erhverve og bruge til at sikre sig at den gældende regel om næsebåndets stramhed kan håndhæves ( Foto: DRF)


Tilføjet d. 17-12-2018 kl. 14:32 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
19-05-18 New Zeeland vil også ændre næsebåndsreglen
22-03-18 Nyttig video om næsebåndsreglen
02-01-18 Så er næsebåndsreglen en realitet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider