Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sundeved Rideklub klar til ECCO Cup

Sundeved Rideklub melder klar til årets første ECCO Cup kvalifikation, hvor der står ungdomsdressur på programmet, og meldes om stor tilslutning, når kvalifikationerne skydes igend i den kommende weekend

 

Stor interesse og tilslutning

Der er top ungdomsdressur på programmet, når første kvalifikation af ECCO Cup for junior-, ungryttere og U25 afvikles denne weekend i Sundeved Rideklub, og der er stor tilslutning til den populære turnering. Således er der 37 ekvipager til start hos juniorerne, 25 ekvipager til start hos ungrytterne samt 13 ekvipager til start i U25-klassen. Cuppen rides over to dage, hvor første afdeling rides lørdag og anden afdeling (kür) rides søndag.

 

Tidsplan

Tidsplanen ser ud som følger:

  • 1. - 3. marts Sundeved Rideklub Jun/YR/U25
  • 15. - 17. marts Sundeved Rideklub Pony
  • 26. - 28. april Kolding Rideklub Pony/Jun/YR/U25​
  • 4. - 6. oktober Solrød Rideklub Pony
  • 1. - 3. november Heslegård Sportsrideklub Jun/YR/U25
  • 29. nov. - 1. dec. Blue Hors FINALE pony/Jun/YR/U25

 

 

ECCO Cup - for talentudviklingens skyld
Det har altid ligget ECCO på sinde at støtte op omkring unge, der gennem deres sport udviser målrettethed, engagement og dedikation. Derfor er formålet med ECCO Cup'en at fremme den danske ungdomselite indenfor dressursporten, således ekvipagerne får mulighed for at dygtiggøre sig til at konkurrere på internationalt niveau. ECCO Cup strækker sig fra kategori II ponyer til ECCO U25 Grand Prix og understøtter dermed de unge talenters rytterkarriere i et kontinuerligt forløb. ECCO Cup rides årligt over tre kvalifikationsrunder og en finale.

Oversigt over kvalifikationer og finale 2019

 

Billede

 

Sundeved Rideklub melder klar til årets første ECCO Cup kvalifikation, hvor der står ungdomsdressur på programmet, og meldes om stor tilslutning, når kvalifikationerne skydes igend i den kommende weekend (Arkivfoto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 27-02-2019 kl. 12:31 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
29-04-19 Vinderne i ECCO Cup-kvalifikationen er fundet
14-03-19 Sundeved igen klar til ECCO Cup
05-11-18 Flot jackpotrunde ved ECCO Cup


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider