Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vinderne i ECCO Cup-kvalifikationen er fundet

ECCO cup-kvalifikationen's anden afdeling blev i går søndag eftermiddag afviklet ved Landsstævnet i Kolding, og hermed er de samlede vindere af de fem startkategorier fundet

 

Vinderne i forårets sidste Ecco Cup kvalifikation er fundet

Ved Landsstævnet i Kolding blev der i den forgangne weekend også redet om ECCO Cup kvalifikation, afviklet over to afdelinger, hvor vinderne af de enkelte startkategorier blev fundet, søndag eftermiddag. For de flestes vedkommende blev placeringerne fra første afdeling i det store hele manifesteret, dog med mindre rokeringer

 

Alexander Yde Helgstrand vandt kat. 1.

Vinderen af kategori 1 ponyer blev Alexander Yde Helgstrand på Adriano B, der også vandt første afdeling af denne kategori, og hermed tillige samlet vinder af denne kategori. Det blev igen til at flot, overbevisende og sikkert ridt i küren som af dommerne blev bedømt til 77,750 % og samlet 152,181 i pointsum. Liva Addy Guldager på D'Artagnan kom ind på en samlet andenplads med 146.471 point efterfulgt af Frederikke Gram Jacobsen og Gee Gee med 145.425 point på tredjepladsen.

Kat. 2 blev vundet af Josephine Gert Nielsen

Vinderen af kategori 2 blev Josephine Gert Nielsen på Dot Com, der ligesom i første afdeling sikrede sig sejren i klassen. Det blev til en rigtig flot kür, der også faldt i dommernes smag, som de belønnede med 77,167 % og en samlet score på 147,777, der sikrede hende en overbevisende førsteplads i klassen.

 

 

Cecilie Lyngvild på Prince leverede et overbevisende ridt i küren der samlet gav hende et ordentligt løft op på andenpladsen, til trods for at hun havde en ottendeplads med sig fra gårsdagens første afdeling. Det blev ti et ridt på 72,500 % og en samlet pointsum på 139,085 point. Johanne Kofod på Aurora A tog ligeledes et spring op i rækkerne. Lørdagens sjetteplads blev efter en flot kür byttet ud med en tredjeplads som nummer tre med et slutresultat på 69,500 % og 138.889 point.

 

Sare Aagaard Hyrm vandt juniorklassen

I juniorklassen blev 15-årige Alexander Yde i den endelige og afgørende runde skubbet ned fra sin førerposition fra første afdeling i denne kategori, og positionerne øverst i klassen blev byttet lidt rundt i forhold til første afdeling.

 

Vinderen af dagens kür blev Laura J. Rasmussen på Åtoftens Dornier, som opnåede 77.584 % i küren, men i den samlede stilling blev det stadig til en tredjeplads med i alt 148.330 point

I den samledeopstilling overhalede Sara Aagaard Hyrm den ellers så suveræne Alexander indenom i küren og sikrede sig den samlede sejr på Skovborgs Romadinov. Sara red en flot kür til 77,375 %, og opnåede samlet 150,752 point. Alexander Helgstrand og Grevens Sa'Va e. kom hermed ind på tredjepladsen i küren 75,167 % og sluttede således som en samlet nummer to med i alt 149,860 point i denne kategori.

 

Malene Aborg vandt ungrytternes kvalifikation
Ungrytternes ECCO Cup-kvalifikationsrunde byttede ikke om på rollerne fra den indledende runde, og placeringerne forblev derfor uændret i forhold til lørdagens ridt. Malene Aborg tog sejren på Quantico Nexen, med en flot kür som dommerne bedømte til 74,709 %, og en samlet pointsum på 145,498 point.


To'er i det samlede slutresultat blev Sophia Ludvigsen og Safari Klintgaard med en samlet pointsum på 142,461 point. Tredjepladsen gik til Victoria Kuusisto Pedersen på Langkjærgaard's Donna Fetti med en samlet pointsum på 139,974 point.

 

Victoria E. Vallentin - overbevisende U25 vinder
Victoria E. Vallentin blev en overbevisende og sikker vinder af ECCO Cup-kvalifikationen for U25, og hun vandt både kürenog den samlede runde. Anden runde af U25-rytternes kvalifikation blev afgjort i U25 Grand Prix, hvor Victoria opnåede 71.550 % på Ludwig der Sonnenkönig og en samlet pointsum på 143,655 point. Den samlede andenplads gik til Pernille Koch Rasmussen på Heslegård's Robert med 135,912 point, mens tredjepladsen gik til Line Miller Danielsen, på Dakapo med samlet 132,863 point.

 

Sidste ECCO cup kvalifikationer afventer til efteråret

Næste kvalifikationrunde af ECCO Cup kommer vi til at vente på i en del måneder, da det først bliver på den anden side af sommeren. For ponyrytternes vedkommende bliver det den første weekend i oktober hos Solrød Rideklub. Junior- ung- og U25-rytterne skal mødes igen den første weekend i november, hvor det bliver på Heslegårds Sportsrideklub ved Gribskov i Nordsjælland.

Finalen afvikles på Blue Hors den 29. november-1. december 2019.

Den samlede stilling i ECCO Cuppen opdateres løbende på DRF's hjemmeside.

 

Se de samlede resultater fra Ecco Cupp'en og de enkelte startklasser her

 

Billede

 

ECCO cup-kvalifikationen's anden afdeling blev i går søndag eftermiddag afviklet ved Landsstævnet i Kolding, og hermed er de samlede vindere af de fem startkategorier fundet (Arkivfoto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 29-04-2019 kl. 11:06 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
14-03-19 Sundeved igen klar til ECCO Cup
27-02-19 Sundeved Rideklub klar til ECCO Cup
05-11-18 Flot jackpotrunde ved ECCO Cup


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider