Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

HIS udelukkes som stævnevært

Hillerød Sportsrideklub fratages retten som vært for større stævner og mesterskaber under DRF for en 3-års periode, på baggrund af omfattende kritik af klubbens værtskab af Agria DRF-mesterskabet i springning for ponyhold i juli

 

Omfattende kritik af HIS stævneafvikling

Hillerød Sportsrideklubs afvikling af det seneste Agria DRF-mesterskab i springning for ponyhold, der blev afviklet i uge 29 (se her og her) har nu resulteret i at HIS af Dansk Ride Forbund er frataget retten til tildeling af B-og A- stævner i en treårs periode tillige med afvikling af FEI-stævner. Det betyder at HIS ikke kan opnå værtskab for nogle af i perioden (2019-2021).

 

Årsagen til udelukkelsen er at stævnet i uge 29, fra flere sider blevet skarpt kritiseret af flere forhold ved afviklingen af arrangementet og måde hvorpå HIS valgte at håndtere disse forhold. Flere klager over klubbens afvikling af stævnet er blevet indrapporteret til Dansk Ride Forbund.

 

 

Møde mellem DRF og HIS

På foranledning af den omfattende kritik af stævneafviklingen på HIS, har der 9. august været afholdt et møde mellem Dansk Ride Forbund og Hillerød Sportsrideklub for at evaluere og drøfte omstændighederne on Agria DRF-mesterskabet i springning i uge 29 med HIS som vært. HIS var i denne forbindelse repræsenteret ved formand Tom Olsen, og Dansk Ride Forbund ved formand Ulf Helgstrand, og generalsekretær Jacob Gulmann, foruden sportschef Jan Stampe og formand for springudvalget Jakob Leth.

 

HIS udelukkes for 3 år

Konklusionen på mødet blev således, at Dansk Ride Forbund på baggrund af den rejste kritik og mødets udfald, at forbundet har besluttet ikke at ville tildele Hillerød Sportsrideklub B- og A-stævner, mesterskaber og FEI-stævner for de kommende 3 år (sæsonen 2019-2021), meddeles det ifølge en pressemeddelelse fra DRF (se her)

 

Kilde: Dansk Ride Forbund

 

 

Billede

 


Tilføjet d. 14-08-2018 kl. 13:54 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
11-01-21 Agria DRF-mesterskab udskydes
10-10-20 Doteringer fjernet til Agria DRF-mesterskab
16-09-18 Slagelse Rideklub Danmarks bedste ponyhold
09-09-18 Gråsten nye Agria DRF-mestre
07-08-18 Agria DRF-mesterskaber i weekenden
24-07-18 HIS har Danmarks bedste klubhold i ponyspringning
17-07-18 Store Præmier ved Agria DRF-mesterskab i springning
24-02-15 Debat om fremtidens springhest – kom og vær med!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider