Slagelse Rideklub Danmarks bedste ponyhold

Guld til SLRK
36 hold havde taget turen til Frederikshavn Rideklub for at dyste om årets Agria DRF-mesterskab, hvor kvalifikationen strakte sig over både fredag og lørdag, mens de ni bedst placerede hold også kom på banen i finalen søndag. Det blev holdet fra Slagelse Rideklub, der med 441,381 point fortjent kunne hænge guldet om halsen. Holdet bestod af Caroline S. Jørgensen på Dr. Doolittle, Laura Elisabeth Kjær Rohmann på Traeumer, Amira Aasted Jespersen på Top Tilas Ex og Frederikke Gram Jacobsen på Gee Gee.

Sølv til USR og bronze til EOR

Se start og resultatlister her

Søndag var finaledag i Frederikshavn, hvor de ni bedte hold fra kvalifikationsrunden dystede om medaljer og hæder ved årets Agria DRF-mesterskab i dressur for ponyhold. Det blev Slagelse Rideklub (SLRK) der løb med guldet, mens Uggerhalne Sportsrideklub (USR) tog sølv og Esbjerg Og Omegns Rideklub (EOR) tog bronze ( Foto: JP-Photo.dk)

Tilføjet d. 16-09-2018 kl. 17:42 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)