Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Store Præmier ved Agria DRF-mesterskab i springning

Hillerød Sportsrideklub (HIS) afvikler i weekenden Agria DRF-mesterskab for ponyhold i springning. 14 ponyhold er på startlisten og skal dyste om mesterskabet. Hillerød Sportsrideklub overtager Dansk Ride Forbunds instagramprofil, så du kan følge med i stævnet, og der er store præmier på spil

 

Hillerød Sportsrideklub stævnevært

Den kommende weekend afvikler Hillerød Sportsrideklub (HIS) Agria DRF-mesterskab for ponyhold i springning. 14 ponyhold er på startlisten, så der bliver hård konkurrence om de tre podiepladser.

 

I forbindelse med mesterskabet overtager Hillerød Sportsrideklub Dansk Ride Forbunds instagramprofil, så du kan følge med i stævnet, selv om du ikke er på Sjælland.

 

 

To runder

Agria DRF-mesterskab afgøres over to runder. Første runde rides fredag, mens anden runde/finalen afvikles søndag. Første runde, hvor alle hold til start, rides i en MA1*. Anden runde går i en MA2** og startberettiget er de seks hold med færrest antal fejl fra første runde, samt hold med samme antal fejl som det sidste startberettigede hold. Det samlede resultat af mesterskabet beregnes ved sammenlægning af fejl fra begge runder. Det hold med færrest fejl vinder.

 

Store præmier

Riders Cup Agria DRF Mesterskaber i klubholdspringning har masser af præmier på højkant.

 

Riders Cup har sat en kæmpe bonus på højkant til den rytter der vinder MB** fredag og lørdag til B-stævnet i uge 30.

 

Ud over den normale dotering er der i klasse 8 & 13 - kr. 7000,- pr. klasse i bonus. Hvis ekvipagen vinder begge klasser er der yderligere kr. 5000,- i ekstra bonus. Dvs. 1 ekvipage kan tage samlet kr. 19.000,- med sig hjem udover den normale dotering.

 

Riders Cup har gjort ekstra meget ud af dette stævne, så alle kan få en god oplevelse til DRF Mesterskabet.

  • Torsdag afholdes der en opvarmningsklasse og derefter rides DRF Pavo ungheste championat, hvor der for avlere serveres kaffe og kage.
  • Fredag aften er der 2 timers Happy Hour i Caféen med eksotiske drinks, vin og fadbamser.
  • Søndag går det løs med Agria DRF Mesterskab for Klubhold.

Zibra Sport transmitterer tillige fra stævnet.

 

 

Billede

 

Hillerød Sportsrideklub (HIS) afvikler i weekenden Agria DRF-mesterskab for ponyhold i springning. 14 ponyhold er på startlisten og skal dyste om mesterskabet. Hillerød Sportsrideklub overtager Dansk Ride Forbunds instagramprofil, så du kan følge med i stævnet on-line, og der er store præmier på spil


Tilføjet d. 17-07-2018 kl. 14:03 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
14-08-18 HIS udelukkes som stævnevært
04-06-18 Rekordstort felt i Agria U25 DRF-mesterskabet i dressur
24-02-15 Debat om fremtidens springhest – kom og vær med!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider