Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fuld fart på Equitour Aalborg!

Dressurrytterne indtog for alvor Röwer & Rüb dressurarenaen ved Equitour Aalborg, hvor de unge danskere brillierede i holdkonkurrencerne, for pony-, junior- og ungryttere. De velridende danske ekvipager, gjorde rent bord til ære for hjemmepublikummet med hattrick og Dannebrog gik til tops flere gange i løbet af onsdagen

 

Så gik det for alvor løs i Aalborg

Der var fuld fart på ved Equitour Aalborg fra morgenstunden af onsdag, hvor både holdkonkurrencerne for pony, juniorerne og ungrytterne skulle afgøres, og der sideløbende blev afviklet en mængden individuelle dressurklasser, og en mængde rosetter skulle deles ud i løbet af dagen.

 

Hattrick til de unge danske hold

Vejret var storstilet og varmt og omgivelserne summede af aktivitet og glade mennesker. Og der var som dansker også rigtig meget at glæde sig over i dag, hvor de unge danske holdryttere præsterede hattrick ved at vinde alle tre holdkonkurrencer.

 

 

Sejr til de danske ungrytterne i spændende opgør

Ungrytternes holdkonkurrence skulle afgøres på førstedagen ved Equitour Aalborg, hvor de unge danskere i Helgstrand Denmark CDIOY skulle dyste imod hold fra Holland, Sverige og Norge. Det danske bestod af Caroline T. Elsner på Alskenz Firfod, Karoline Rohmann på Noosa Melody og Josefine Hoffmann på Hønnerups Driver.

 

De danske ungryttere, gjorde god figur og satte hårdt ind, i tæt konkurrence med et velridende svensk og hollandsk hold, der bragte spænding ind i holdkonkurrencen.

 

Spændingen blev imidlertid udløst med feltets sidste rytter danske, Josefine Hoffmann, der i sadlen på Hønnerups Driver, sikrede sejren til Danmark med en personlig score på 70,833 %, der samtidig indbragte hende den individuelle sejr i klassen.

 

Danske juniorer suveræne i holdkonkurrencen

Mens kampen om placeringerne var lidt tæt i holdkonkurrencen for ungryttere, så forholdt det sig anderledes i holdkonkurrencen for juniorerne, hvor Laura Jarlkvist Rasmussen på Aatoftens Dornier, Anna Maarbjerg Piechnik på Kirks Dibsi og Sara Aagaard Hyrm på Skovborgs Romadinov, skulle repræsentere Danmark i holdkonkurrencen mod Sverige, Norge og Tyskland.

De danske juniorer var overlegne og blev aldrig rigtigt truet. De lagde god afstand til både til tyskerne på andenpladsen, efterfulgt af Norge og Sverige.

 

Det blev Sara Aagaard Hyrm med Skovborgs Romadinov der med 72,778 % red sejren hjem for Danmark, og den individuelle sejr.

 

Det danske ponyhold sikrer hattrick til Danmark

Med en sejr til både de danske ungryttere og juniorer var presset maksimelt på de helt unge ponyryttere om at gøre de andre danske hold det efter og sikre hattrick til Danmark. Det danske hold bestående af: Liva Addy Guldager Nielsen på d'Artagnan, Frederikke Gram Jacobsen på Gee Gee, og Alexander Yde Helgstrand og Adriano B, levede til fulde op til dette, med en fornem indsats, som aldrig rigtig blev udfordret Med dagens bedste resultat på 75,238% til Alexander yde Helgstrands, var den danske sejr indiskutabel.

 

De danske juniorer satte de besøgende svenskere, hollændere, belgiere og nordmænd til vægs med en holdsejr. Danmark sikrede sig 146,667 point mod svenskernes 137,905 points.

 

Dagens øvrige dressurkonkurrencer

Foruden holdkonkurrencerne, var der fra morgenstunden fuldt tryk på underholdningen ved Equitour Aalborg, med så mange parallelt afviklede klasser, at det næsten ikke var til at følge med i.

 

Dagens første klasse var en international juniorklasse, som danskerne totalt dominerede. Det blev til en sejr til Maria Mejlgaard Jensen på Uno, og med yderligere to topplaceringer til Kristian Würtz Green og Maja Juul. Dette foregik alt imens Alexander Yde helgstrand sikrede sig sejren på Claire i den internationale ponyklasse på den anden bane.

 

U25-rytterne var i opgør med svenskerne, hvor svenske Marina Mattson, trak det længste strå og sejrede i klassen på en dansk hest, med Victoria E. Vallentin på andenpladsen på Ludwig der Sonnenkonig.

 

Til gengæld blev det til endnu en dansk sejr i Almased Dressage Amateurs bronze tour til Kathrine Lindbøg Lang og avlshingsten Onassis med 69,412%, mens guldturen blev vundet af den schweiziske rytter Andriana Viebrock og Quibelle e. Quaterback, mens det blev dansk på anden og tredjepladsen til Laila Wittendorff Petersen og Henriette Boe Mortensen.

 

Danielle Heijkoop fra Holland sejrede i Nord-Vest Box Prix st. George med 71,912% i tæt opgør med Marianne Yde Helgstrand og Super Mario, der opnåede 71%, og med endnu en dansk ekvipage på tredjepladsen, da Carina Nevermann Torup red guldmedaljehoppen Grevens Sa Va til 70.853%.

 

Se de mange samlede resultater fra Equitour Aalborg her

 

Billede

 


Tilføjet d. 24-05-2018 kl. 09:46 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-04-19 Springryttere udtaget til Equitour Aalborg
22-09-18 DM i dressur og paradressur til Equitour Aalborg
26-05-18 Højdepunkter og nedtur med diskvalifikation
25-05-18 Flere danske sejre i Equitour Aalborg
25-05-18 Spændende torsdag ved Equitour Alborg
06-06-17 Total dansk triumf i Nations Cup
05-06-17 Dansk drømmestart for seniorene i Nations Cup
03-06-17 Opgør mellem Kasprzak og Dufour i Ålborg
06-05-17 Dressurholdet til Equitour Aalborg er udtaget


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider