Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Landstræner til start i Compiégne

Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein var i Compiégne i Frankrig for at støtte og rådgive det danske landshold der deltog i Nations Cup i weekenden, men det forhindrede ikke Natalie i selv at ride i denne weekend. Landstræneren for dressur-seniorerne var såmænd selv til start

 

Landstræner på banen

Dressurlandstræner Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein var i weekenden i Compiégne i Frankrig for - som en del af hendes arbejde - at støtte og rådgive det danske landshold bestående af Ulrik Mølgaard, Anderts Dahl og Cathrine Dufour, der deltog i Nations Cup i weekenden. Men de erhvervsrelaterede aktiviteter forhindrede ikke Nathalie selv at ride i denne weekend.

 

Landstræneren for dressur-seniorerne var såmænd selv til start hele to gange på den røde M & M (Milan) (e. Michellino / Victory). Det er de første internationale starter for den travle landsholdstræner i over et år - og de første internationale starter på det 11-årige temperamentsfulde Michellino afkom, som Nathalie blot har startet nogle få nationale stævner på hen over vinteren.

 

 

To placeringer til debutanterne

Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein var til start i fredagens trestjernede CDI Grand Prix og søndagens ligeledes trestjernede CDI Grand Prix Special. Debutant-ekvipagen gjorde det godt med placeringer i begge de to internationale klasser.

 

I fredagens CDI3* blev det til en niendeplads med 67,891 % og i søndagens DCI3* Grand Prix Special blev det til en 5. plads med en score på 68.830 %.

 

Se den samlede resultatliste fra fredagens Grand Prix her

 

Se den samlede resultatliste fra fredagens Grand Prix Speciale her

 

Billede

 

Landstræner Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein var i Compiégne i Frankrig for at støtte og rådgive det danske landshold der deltog i Nations Cup i weekenden, men det forhindrede ikke Natalie i selv at ride i denne weekend. Landstræneren for dressur-seniorerne var såmænd selv til start (Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 21-05-2018 kl. 12:35 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
24-06-18 Fra ponytrav til ren ekstravagance!
21-05-18 Danmark 2’er i Nations Cup - Dufour sejrer
19-05-18 Danmark foreløbig 2’er i Nations Cup – individuel sejr til Dufour
03-05-17 Dufour bliver verdensstjerne!
04-04-17 Endnu en top OL-hest til dansk dressur
04-01-17 Prinsesse Nathalie ny landstræner
28-12-13 Legendernes tid i Olympia
08-12-11 Dressurbruttotruppen sat til OL i London 2012
24-10-11 Populær clinic med Nathalie
02-10-11 Spændende clinic med Nathalie zu Sayn-Wittgenstein til JBK


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider