Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

DV sætter priserne ned i 2018

Dansk Varmblod gennemført en medlemsundersøgelse som forbundet har taget til efterretning. På baggrund af tilbagemeldingerne fra medlemmnerne, har Dansk Varmblod valgt at indføre en række prisnedjusteringer det skal gøre det mere attraktivt at være hesteavler i forbundet

 

1.200 personer har bidraget

Over 1.200 personer har deltaget i den medlemstilfredshedsundersøgelse, som Dansk Varmblod iværksatte i sensommeren, og mange af disse har knyttet nyttige kommentarer til deres besvarelser. Det har givet forbundets hovedbestyrelse og avlsledelse et omfattende materiale at arbejde videre med.

 

Medlemmers besvarelser har peget på, at forbundet skal være mere smidigt og konkurrencedygtigt, og det er netop baggrunden for de prisnedjusteringer, som Dansk Varmblod nu gennemfører med buget 2018.

 

 

Nedsatte gebyrer

Som en opfølgning på medlemstilfredsundersøgelsen bestræber Dansk Varmblod sig på at blive mere fleksible og servicemindede og gøre selektionssystemet enklere og billigere. Det er forbundets ønske at animere medlemmerne til at forblive aktive hesteavlere ved at gøre det billigere, nemmere og i det hele taget mere attraktivt at avle heste i Dansk Varmblods regi.

 

"Der, hvor vi rammer bedst og bredest, er på hoppekåringsgebyret, for man skal være medlem for at stille en hoppe til kåring", fortæller Dansk Varmblods formand Jan Pedersen og direktør Casper Cassøe.

 

Således er det stærkt reducerede hoppekåringsgebyrer, forbundet præsenterer i budget 2018, og det betyder bl.a., at man kan tilbyde eksteriør- og sadelkåring for knap 500 kr. mindre end tidligere.

 

Balance mellem lavpris og faglighed

I bestræbelserne på at gøre selektionssystemet enklere og billigere er der truffet beslutning om adskillige tiltag, der bl.a. omfatter muligheden for en lineær hjemmekåring af hopper. Denne nye hjemmekåringsform hos hoppeejeren vil kun anløbe 1.150 kr. ekskl. moms, mens prisen for en almindelig eksteriørkåring bliver 800 kr. ekskl. moms og 1.200 kr. ekskl. moms for en sadelkåring.

Gennemførslen af budget 2018 med stærkt nedsatte hoppekåringsgebyrer vil medføre et underskud på projekt hoppekåring på 200.000-300.000 kr., som forbundet vil satse på at dække dette ind ad andre veje uden belastning for medlemmerne.

 

"Målet med disse tiltag har været større fleksibilitet til færre penge og uden tab af faglighed; altså en skærpelse af vores konkurrencedygtighed i forhold til andre avlsforbund", fortæller Jan Pedersen og Casper Cassøe.

 

Billede

 


Tilføjet d. 27-12-2017 kl. 20:40 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
03-06-20 KRAFFT sponserer Dansk Varmblod i endnu tre år
15-05-20 Corona sætter en stopper for eliteskuet
02-05-20 Dansk Varmblod afholder juniauktion
02-05-20 DV kåringer med nyt koncept
26-04-20 Der bliver hoppekåringer i år
24-04-20 DV delvist frikendt for Corona-kritik
05-04-20 DV tager til genmæle overfor kritik
17-02-20 Gallashows med masser af heste
22-01-20 DV Stationsafprøvning 2020
07-12-19 Kataloget over hingste til forbesigtigelse ligger klar


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider