Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Heartbeat til Zangersheide

Den sidste tid på året er en vigtig tid for mange hingsteholdere rundt omkring i Europa. Det er den tid, hvor avlshingstene skifter hænder - enten ved salg eller ved udstationering. Zangersheide har i den kommende sæson sikret sig "danske" Heartbeat efter legendariske Heartbreaker med Ramiro Z til mofar.

Heartbeat anses af mange for at være dansk, men han er opdrættet i Holland. Herefter blev han solgt til Danmark og kåret i DV som 3 års i 2004, og har været en af de mest brugte springhingste indenfor DV. I sporten har Heartbeat gået under bl.a. Søren Knudsen og Torben Frandsen, hvor han har gået op til 150 cm klasser.

Sidste år blev han solgt til Lösta Stuteri i Sverige. Selvom Lösta Stuteri stadig ejer Heartbeat, er Heartbeat i den kommende sæson udstationeret til Zangersheide.

Judy Ann Melchior udtaler omkring tilføjet af Heartbeat til Zangersheides kommende kollektion:
"Vi er meget begejstrede omkring at Heartbeat kommer til os, som tilføjer blodet fra Heartbreaker til vores kollektion. På nuværende tidspunkt er Hearbeat godt på vej op af listerne for avlshingste, og blandt de hingste med afkom der er op til 11 år gamle holder han oven i købet en 9. plads i verdenen. Heartbeat skylder den plads til hans utallige afkom, der er aktive på den internationale scene. Steve Gueardat Albführens' Happiness, Shane Sweetnams Main Road, Andreas Schous Hazel BS samt mange flere klarer sig allerede godt i 160 cm. Den næste gruppe af unge afkom efter Heartbeat er godt på vej til at følge i deres fodspor. Ydermere gør afkommene efter den unikke Heartbreaker-søn det godt på det internationale marked; fx blev den 5 årige Hulapalu (tidligere Happy-Høm) solgt på Holger Hetzel's auktion for 450.000 euro. Heartbeat videregiver blod, kvalitet og en god teknik. En komplet hingst, som med sin afstamning og videregivelse af gener passer perfekt ind i vores kollektion"

Kilde: Zangersheide.com


Tilføjet d. 28-11-2017 kl. 21:20 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
26-09-17 Karen Rohde og Fendi Ask nr. 5 i finalen i Zangersheide!
24-09-17 Flot 9. plads til Mille Bisgaard til UVM
22-09-17 Gode danske resultater til UVM
20-09-17 Så går starten til UVM i Zangersheide!
16-09-16 Danske ryttere i finalen til UVM i Zangersheide!
15-09-16 Super resultater i 7 års klassen samt Sires of the World i Zangersheide!
15-09-16 Gode danske resultater for 5- og 6 års i Zangersheide!
14-09-16 UVM i Zangersheide
14-01-16 Heartbeat er solgt til udlandet
21-09-14 Heartbeat-søn vinder bronze for 7 års!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider