Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flot 9. plads til Mille Bisgaard til UVM

I lørdagens trøstfinaler var de danske ekvipager, som ikke er kvalificeret til søndagens finaler, til start. Bedste danske resultat blev Mille Bisgaard, der fik en flot 9. plads i b-finalen.

 

Hos 5 års hestene havde 7 ryttere valgt at ride b-finalen. Bedste danske resultat her var Rikke Haastrup med Cavalino e. Conteur/Calato Z, der efter en fejlfri runde i tiden 67.16 sek. Fik en placering i klassen som nr. 26, hvilket blev til den eneste danske placering i klassen.
Den lidt bitre første uplacerede i klassen var til gengæld Nadia Siesbye Suhrs på avlshingsten Kløvergårds Dirty Dancer e. Favorit Ask/Lambrusco Ask, da de red fejlfrit i tiden 68.69 sek. Kun 1/100 del langsommere red den næste dansker, det var Sabine Korfitz Christensen med Calina e. Ci Ci Cenjor Ask/Cornet Obolensky, som kom i mål i tiden 68.70 sek.
En enkel tidsfejl blev det til for Søren Møller Rohde og Humberto Ask e. Cornet Obolensky/Böckmanns Lazio, og det resultat stod Jennifer Fogh Pedersen på Casallantum e. Casall/Quantum også for.
Christian Petersen fik med Clara Alfarvad Z e. Cancara Z/Carolus H 8 fejl, og Pernille Tribler fik 11 fejl på Cappucino PR e. Cormint/Cassini II.

 

9. plads til Mille
Anderledes godt dansk resultat kom i b-finalen for 6 års. Her red Mille Bisgaard sig til en 9. plads i det 146 ekvipager store felt på Engerupgaards Cezanne e. Balou du Rouet/Lucky Light, efter de kom fejlfrit i mål i itden 57.59 sek.

3. placeringer mere kom der på danske hænder i klassen. Det næstbedste resultat blev leveret af Rikke Haastrup med Balouca Z e. Baloubet du Rouet/Parco, efter de red fejlfrit i tiden 62.82 sek, hvilket rakte til en 26. plads. På 30. pladsen kom Thomas Jensen med Diarada S e. Diarado/Cassini I, da de krydsede målstregen i tiden 63.38 sek. Som næstsidst placerede og på en 36. plads kom Ulrik Kjær med Favorit Julius e. Favorit Ask/Julius, da de kom i mål i tiden 66.50 oven på den fejlfrie tur.
Christian Petersen fik med Lester Z e. Levisonn/Carolus II 1 tidsfejl.
4 fejl blev det til gengæld til Christian Petersen på Cato Alfarvad Z e. Crown Z/Alfarvad Grundgold II. Christoffer Lindenberg fik med Toulon's Stern Dei Folletti e. Toulon/Casper 5 fejl og Jesper Meyenburg fik med Syvhøjegårds Eyecatcher e. Ci Ci Senjor Ask/Carano 8 fejl.

 

2 ryttere til start i 7 års b-finalen

Kun 2 af de startende ekvipager fra de foregående kvalifikationer valgte i dag at ride b-finalen. Det gjorde Rikke Rothe Nielsen med Syvhøjegårds Hurrycane Dice e. Diament de Revel/Churchill, som sluttede med 4 fejl. Christina Nilsen red også klassen på Lambert Ask e. Lambrusco Ask/Carthago Z, og de sluttede deres stævne af med 8 fejl på den 140 cm store bane.

Resultatlisterne kan ses HER.


Tilføjet d. 24-09-2017 kl. 00:47 af i kategorien Ridesport.
Tags: Zangersheide og UVM.

Seneste relaterede nyheder
18-11-19 Der bliver UVM i Ermelo igen
12-07-19 UVM indfører sidste øjebliks justeringer
08-07-19 Niktaro trukket fra Ermelo
25-03-19 Vil du til UVM på Zangersheide?
16-09-18 Flot dansk afslutning ved UVM for springheste
05-08-18 UVM 5-års guld til Helgstrand
27-07-18 Devonport og Fiesta Danza til Helgstrand
25-07-18 Dressurlandsholdet udtaget til VM
27-03-18 Romeeo er solgt til Akiko Yamazaki
28-11-17 Heartbeat til Zangersheide


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider