Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Roger Yves Boost vinder World Cup i Madrid

I weekenden blev 6. Afdeling af Longines FEI World Cup I den vesteuropæiske lega afviklet i Madrid i Spanien. Hallerne i Feria Madrid var fuldt besatte, da 40 af verdens bedste ryttere og heste kæmpede om point til World Cup finalen i 2018.

Som sædvanligt for World Cup klasserne var der tale om en 160 cm stor bane, denne gang designet af banedesigneren Javier Trenor. Banen indeholdt 13 forhindringer og samlet 16 spring der skulle overvindes indenfor den fejlfrie tid på 74 sekunder i hovedrunden. Selvom banen virkede stor og så svær ud, endte næsten halvdelen af klassens ryttere at ride banen fejlfrit og dermed endte 18 ryttere med at skulle mødes i en omspringning.

Ikke overraskende blev omspringningen hurtigt til et ræs, hvor det skulle vise sig at de fire ekvipager i toppen kun var ganske få hundredele fra hinanden. Det var franske Roger Yves Boost der var den hurtigste på hans OL-hest Sydney Une Prince, efter han krydsede målstregen i tiden 42.23 sek.
Efter det flotte resultat udtalte en glad Roger til pressekonferencen: "Jeg ved ikke hvor jeg gjorde forskellen. Måske jeg vandt det pga. min stil" fortsatte han leende. Roger Yves Boost er ikke just kendt for en flot stil, tværtimod er han en af de (få) ryttere på topplan, hvor han flyver lige så meget rundt som hesten gør over springene."Min hest er meget hurtig i luften, men jeg synes ikke jeg gav mit aller bedste i dag - men stadig, så vandt vi. Sidney er exceptionel, hun giver mig mere end 100 % af hendes hjerte" roste Roger hans vinderhest og fortsatte: "Alt hvad hun har gjort for mig, uanset hvad der kommer hver dag er det kun et plus".

Det blev Niels Bruynseels fra Belgien der red sig til andenpladsen på hoppen Cas de Liberte, efter de stoppede tiden i 42.67 sekunder. Omkring Niels' strategi for omspringningen, udtalte han: "Når man ved, at Bosty fører klassen, så er man nødt til at være hurtig. Min og Bostys heste har forholdsvis ens galopspring, men jeg missede et par vendinger på banen, så jeg vidste jeg ikke ville være i spidsen af klassen, da jeg krydsede målstregen."
Niels har haft en fantastisk sæson indtil videre, og han mener selv at der kun er en årsag til det - hans heste: "Jeg tror jeg er nødt til at takke mine heste. De har været i en fantastisk form og uden dem ville jeg ikke være her i dag. Jeg håber at de vil fortsætte med at springe på samme måde i lang tid."

Et andet par der også har vist god form på det seneste er Marc McAuley fra Irland på Miebello, der i denne World Cup kvalifikaiotn tog sig af 3. pladsen efter de krydsede målstregen i tiden 42.68 sekunder i omspringningen. Efter ridtet udtalte han: "Jeg er meget blad. Miebelle har været i fantastisk form de sidste måneder. Han er en fantastisk hest og giver sit bedste hver gang. I dag troede jeg, at jeg var hurtig, men jeg vidste at jeg efterlod lidt plads - og de to ryttere der slog mig, var de to jeg var mest nervøse for."

Marcus Ehning fra Tyskland red avlshingsten Cornado I, hvor han som vanligt leverede to runder helt uden fejl. Marcus krydsede målstregne i tiden 42.76 sekunder og placerede sig dermed på 4. pladsen. Tyske Daniel Deusser endte med Cornet på en 5. plads efter de stoppede tiden på 43.19 sekunder i omspringningen.

Se hele resultatlisten HER.


Tilføjet d. 27-11-2017 kl. 20:49 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
20-10-20 Dufour og Bohemian sejrede i FEI World Cup kür
05-10-20 Stærkt felt åbner FEI World Cup™ på Vilhelmsborg
18-09-20 Springryttere udtaget til World Cup Vilhelmsborg
30-06-20 World Cup flytter til Vilhelmsborg i 2020
13-03-20 World Cup aflyst og USA i undtagelsestilstand
17-12-19 Dujardin vinder küren i Olympia
13-02-19 Deusser i spidsen før World Cup finalen
31-05-18 Skal du til World Cup i Herning?
02-05-18 Laura og Verdades - verdens næstbedste!
25-02-18 Dufour slår Werth og Emilio for 2. gang x 2!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider