Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Formidabel debut for Emma og Cracker!

Emma Skov og Cracker Jack fik en overbevisende international debut, da de på det nærmeste indtog CDIY stævnet Janow Podlaski i Polen med storm i den forgangne weekend. Ekvipagens debut kunne ikke have været mere overbevisende, da Emma Skov scorede hattrick og hjemtog hele tre sejre ved stævnet på hesten som hun tilmed selv har tilredet og uddannet

 

International debut med format!

Det må siges at Emma Skovs deltagelse i weekendens CDIY stævne i den polske by Janow Podlaski ikke kunne havde været en flottere international entre.

 

Ikke alene har den danske ungrytter selv tilredet og uddannet sin hest Cracker Jack (e. Sunset Hit / Carano), det var også ekvipagens debut på den internationale scene, at de overraskede alle andre, og gjorde det så overbevisende, at de tillige hjemtog hele tre sikre sejre ved stævnet. Emma købte Cracker Jack købte hesten som 4 års, og de har kun redet youngrider-programmer siden maj 2017.

 

Sejr både fredag, lørdag og søndag!

Fredag gennemførte Emma Skov og Cracker deres første ridt i Prix St. Georges, hvor de sikrede sig en flot sejr med 71,369 % med god afstand til feltets 2'er, polske Zusanna Haber på Don Crusoe der opnåede 67,263 % i programmet. Men det blev bestemt ikke en enlig svale.

 

Den danske ekvipage red sig bare bedre og bedre op igennem weekenden, og viste sig at være helt suveræne.

 

I lørdagens ICY fortsatte den unge danske ekvipage deres sejrsgang og sikrede sig endnu en overbevisende sejr med 72,263%.

 

I freestyle klassen søndag skulle den danske ekvipage ride deres kür program, som ekvipagen kun har redet nogle ganske få gange tidligere, og der endte de med endnu en overbevisende sejr med imponerende 75,650%.

 

Udtrykker sin uforbeholdne glæde på FB

Det var ikke overraskende en ekstatiskog jublende glad Emma Skov, der efterfølgende tilkendegav sin uforbeholdne glæde over weekendens tredobbelte sejr og hendes fantastiske hest på sin facebookside:

 

"Det blev til hattrick! Cracker og jeg red i dag vores kür for kun tredje gang og det blev belønnet med 75,650%. Og Dannebrog steg igen til tops. Det har været en overdreven vild uge/weekend! Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at Cracker ville tage hele turen så cool og at han ville indtage Polen med såden en storm. Han er simpelthen en verdens hest i mine øjne og så er han MIN! Nu går turen tilbage til det hotel, som vi også overnattede på, på turen til Polen - vi har ca. 480 km dertil. Stemningen er helt i top og jeg tror ikke helt det er gået op for mig hvor vildt det hele har været endnu", skriver Emma på sin facebook side

 

Se de samlede resultaer fra stævnet her

 

Billede

 

Emma Skov på Cracker jack efter deres overbevisende internationale debut og hattrick sejr ved CDIY stævnet i Polen (Privatfoto: Emma Skov)

 


Tilføjet d. 03-10-2017 kl. 08:18 og sidst rettet den 03-10-2017 kl. 08:25 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-08-15 Stjålne sadler fundet i polen
07-06-15 Gode danske resultater i Sopot!
11-12-13 John Byrialsen officielt sigtet
28-11-13 Byrialsen-hingste indtager Ålborg
15-09-13 Amerikanske dressurryttere til kamp for Byrialsen heste
13-09-13 Den sorte hingst fra Posadowo
17-08-13 John Byrialsen åbner portene
16-08-13 Byrialsen giver TV interview
14-08-13 Dansk Byrialsen-vidne tager bladet fra munden
14-08-13 Kendt DV-avler midtpunkt i uhyrlig vanrøgtsag


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider