Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hesteuddannelse stævner elev

Hesteuddannelsen Equine Mind Movers (EqMM) mødes i dag i byretten med en tidligere elev på uddannelsen, i en tvist over betaling og udbytteværdi af uddannelsen.

 

Retsag om hesteuddannelse

I dag afholdes der retssag i retten ved Holstebro byret, i en tvist mellem Equine Mind Movers - bedre kendt som EqMM - og en af deres tidligere elever på uddannelsen. Eleven mener ikke hun har fået, hvad hun har betalt for, og mener ikke hun er blevet udrustet med de kvalifikationer som EqMM lover på uddannelsens hjemmeside.

 

Tvist om betaling og uddannelseskvalitet

Eleven valgte at tilbageholde sidste rate på kr. 4.400 kr. af betalingen for det samlede uddannelsesbeløb på godt 40.400 kr. EqMM har nu valgt at sagsøge den tidligere elev for restbeløbet og har stævnet hende.

 

Eleven har fulgt EqMM's planlagte uddannelsesforløb, sammen med en håndfuld andre deltagere på det 3. hold af uddannelsen, og har fulgt hele kursusforløbet, der er afviklet hen over et forløb på ca. 6 måneder i løbet af 2015.

 

Kursusudbyderen

EqMM - Equine Mind Movers I/S er en relativt ny privatetableret udannelse, der blev officielt grundlagt den 19. april 2012, og ejes og drives af to damer, henholdsvis Mariakaisa Bruun og Sølvi Ellinora Degnegaard. Siden opstarten af forløbet har de bragt et mindre antal studerende igennem deres uddannelsesforløb, hvoraf en del ikke har afsluttet forløbet med eksamen.

 

Der er indkaldt personer der tidligere har deltaget på uddannelsen, til at vidne i sagen.

 

Billede

 


Tilføjet d. 05-08-2015 kl. 17:34 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
01-08-19 Cosmo godkendt til EM trods retslig tvist
16-10-18 Retslig tvist over Kaiser Milton
12-02-17 Grotesk retsssag om hestehandel
14-03-16 Ejeren til 21 døde poloponyer vinder 2,5 mio dollars i retssag
02-12-13 Fængslet for grov vanrøgt


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider