Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Retslig tvist over Kaiser Milton

Kampen om ejeskabsrettighederne over den tyskkårede Millennium søn, den i 2017 kårede trakehner hingst Kaiser Milton, når nye højder og uenighederne mellem de stridende parter trækker nu sagen i retten

 

Ejerstrid over Kaiser Milton

Den i 2017 kårede og særdeles lovende unghingst Kaiser Milton (E. Millennium / Van Deyk / Gajus) havner nu som subjekt midt i en retsag mellem de stridende parter, med henblik på hvem af de stridende parter Burkhard Wahler og Jan Pieter Dalsem, der skal tilkendes det reelle ejerskab af hingsten.

 

Købt på Hhingsteauktionen i Neumünster 2017

Hingsten var på auktionstidspunktet ejet af den hollandske entreprenør Jan Pieter Dalsem, der købte hesten som plag ved Prinsjesdag auktionen.

 

 

Wahler erhvervede den sorte hingst på Neumünster aktionen i oktober 2017 i forlængelse af selve hingstekåringen, hvor Kaiser Milton opnåede kåring. Hammerslagsprisen blev 320.000 Euro foruden 60.000 i skat.

 

Efterfølgende viste hingsten sig at være halt og ikke fit og Wahler anmodede det tyske Trakehner Verband, der havde stået for auktionen af hingsten om returret. Wahler betalte aldrig auktionsprisen.

 

Behandlet og fundet ubrugelig

Hingsten blev efterfølgende behandlet på en veterinærklinik. Først blev Kaiser Milton behandlet for sin halthed, men det blev tillige fundet at hingste leakede fra fire hjertevener. Herefter meddelte Wahler at hingsten ikke ville være uegnet til en karriere i sporten.

 

Afventer udfald af retsag, mens hiingsten har bestået 14-dages test med flotte karakterer

De to stridende parter Wahler og Delsem/Trakehner Verband, har nu været i retten og udfaldet af dommen vil blive offentliggjort den 22. november 2018.

 

Bemærkelsesværdigt er det alligevel, at Kaiser Milton Inden auktionen succesfuldt har bestået sin 14-dages hingste afprøvning i Schlieckau den 25. september 2018, hvor han scorede 8.1 samlet med 8,13 i dressur og 7.9 i springning.

 

Billede

 

Kampen om ejeskabsrettighederne over den tyskkårede Millennium søn, den i 2017 kårede trakehner hingst Kaiser Milton, når nye højder og uenighederne mellem de stridende parter trækker nu sagen i retten. Her ses Kaiser Milton fra kåringen i 2017 ( Arkivfoto)


Tilføjet d. 16-10-2018 kl. 09:41 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
01-08-19 Cosmo godkendt til EM trods retslig tvist
28-01-19 Kaiser Milton - ingen avlstjeneste 2019
12-02-17 Grotesk retsssag om hestehandel
14-03-16 Ejeren til 21 døde poloponyer vinder 2,5 mio dollars i retssag
05-08-15 Hesteuddannelse stævner elev
02-12-13 Fængslet for grov vanrøgt


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider