Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

12 heste dræbt i togkollision

En tragisk togulykke har kostet en hel gruppe heste livet som følge af, at de havde bevæget sig ud på et jernbanelegeme. Ulykken kostede mindst 12 heste livet.

 

De er hårdt ramt af omstrejfende heste i området omkring Camridgeshire i Storbritannien, men det er hestene det oftest går hårdest ud over. Den seneste tragedie, der indtraf i vintermørket sidst på måneden i november i år, varminimum tolv hestes endeligt på togskinnerne, da de kom i vejen for et forbipasserende tog, og blev dræbt ved kollisionen.

 

Undslupne eller omstrejfende heste

Det er meget sandsynligt, at hestene ikke blot ved en fejl, er sluppet ud af en fold eller en indhegning. Området omkring Camridgeshire, er nemlig hårdt ramt omstrejfende og uønskede heste. Heste, som ingen rigtigt vil kendes ved, eller som er efterladt af hensynsløse ejere, for selv at finde mad, hvor det er muligt. Men at afgræsse banelegemer, er ikke det klogeste sted, at søge føde, hverkan for frihedshungrende tamheste eller for de forsømte heste, der søger at stille deres sult.

 

"Vi kan ikke helt finde ud af, hvordan hestene kom ud på skinnerne. Det ser ikke ud som om der er der et tydeligt sted hvor de er kommet igennem", udtalte politi assistant David Barker efterfølgende til pressen og han fortsatte "på nuværende tidspunkt, er det uklart, hvor mange heste der egentlig er omkommet I ulykken, men vi har en formodning om, at der er tale mindst om mindst tolv heste".

 

Efterlyser hestenes ejer

Politiet har appeleret til offentligheden efter ulykken, for at finde frem til ejerne af hestene. Ingen personer er imidlertid trådt frem endnu.

 

"Vi vil meget gerne finde frem til ejerne af hestene" appellerer politiassistent David Barker.

 

Politiet efterlyser endvidere personer, der har været vidne til episode, eller på andeen vis kan være med til at opklare episoden.

 

Billede

 

Et banelegeme, er ikke det smarteste sted for en hest at opholde sig

 


Tilføjet d. 09-12-2014 kl. 22:00 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
13-12-19 Når Juleønsket er et nyt ben
09-11-17 Official beklager hubertus-ulykke
11-02-16 Håret op under hjelmen - en sikkerhedsrisiko?
22-03-15 Ny lov mod fritgående heste
12-12-14 Politi i aktion efter hestedrab ved togkollision
05-07-14 Fra trailer til pindebrænde
15-06-14 En sort lørdag for en farlig sport
10-05-13 Har du en førstehjælpsinstruks til heste?
19-05-13 Har du en førstehjælpskasse til hesten?
05-05-13 Er du klar til at yde heste-førstehjælp?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider