Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Politi i aktion efter hestedrab ved togkollision

Tolv heste omkom ved en togkollision, der også kunne have kostet menneskeliv. Nu forsøger politiet at gå aktivt ind i kampen på at reducere antallet af omstrejfende heste, der i stigende grad er til fare for trafiksikkerheden

 

Vil begrænse omstrejfende heste

Politiet prøver at finde veje til at reducere omfanget af omstrejfende heste, efter at en flok heste omkom ved en togkollision i sidste måned, da de strejfede rundt på skinnerne for at finde mad.

 

Ingen mennesker dræbt

Heldigvis blev ingen passagerer alvorligt skadet ved ulykken, som potentielt kunne have kostet mange menneskeliv, såfremt toget f.eks. var blevet afsporet.

 

Det gik alene ud over de omstrejfende heste, hvor hele 12 heste døde, som følge af kollisionen med et kørende tog.

 

Kan ikke spore ejerne

Politiet i Cambridgeshire i Storbritannien prøver nu at etablere faciliteter til at kunne opbevare omstrejfende heste i 14 dage, indtil ejeren kan identificeres.

 

Det er også muligt at politiet vil begynde at retsforfølge hesteejere for at bryde loven, når deres dyr strejfer på veje og togskinner, til fare for den almene trafiksikkerhed. Initiativet vil imidlertid måde kræve penge og ressourcer, og da mange heste sikkert ikke er chippet, kan det være umuligt at identificere ejerne, så de kan idømmes bøder.

 

Ingen enkelt løsning

Der er ingen enkelt løsning når det gælder omstrejfende eller uønskede heste. Generelt opfordres folk af myndighederne til at vedkende sig ejerskabet af deres heste - et initiativ som promoveres i samarbejde med en række dyrevelfærdsorganisationer.

 

Området omkring Cambridgeshire er særligt hårdt ramt af omstrejfende heste og de problemer det giver i beboelsesområder og i trafikken. En trist situation for både mennesker og dyr.

 

Se anden artikel om ulykken her

 

Billede

 

Heste der strejfede om på banelegemer er til fare for sig selv og togpassagerer


Tilføjet d. 12-12-2014 kl. 20:00 og sidst rettet den 12-12-2014 kl. 21:06 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
18-10-17 Bilist går amok over hestevogn
22-03-15 Ny lov mod fritgående heste
09-12-14 12 heste dræbt i togkollision
04-12-13 Uønsket hest - levende fakkel


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider