Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Luxemburg melder klar til EM


Det luxemburgske rideforbund (FLSE) melder klar til EM med et hold bestående af tre ekvipager. Danske Fie Skarsø, der har boet og arbejdet i Luxemburg i en lang årrække, er blandt de udtagne og rider nu fast for Luxemburg

 

Tre ekvipager udtaget

Luxemburg har udtaget et lille eksklusivt hold til deltagelse i EM i dressur i Rotterdam i dagene den 20-25 august. Holdet består alene af tre ekvipager, og der meldes ikke om udtagne reserver. Det betyder, at alle tre ekvipager skal ride op til deres absolut bedste, da de alle tæller i den samlede pointstilling.

 

Dansk islæt

Set med danske øjne, har vi et dansk islæt med på holdet fra Luxemburg, idet Fie Skarsøe, der rider hesten So Dark, er med på holdet.

 

Holdet

Det Luxemburske hold kommer til at bestå af følgende tre ekvipager:

  • Sascha Schulz - Dragao
  • Fie Skarsø - So Dark
  • Nicolas Wagner - Quater Back Junior

[[outstream]]

 

Kæmper om OL pladser

Efter at italien meldte fra til EM i sidste øjeblik og skabte en mindre skandale i de italienske senior dressurkredse (se her), er det nu 15 nationer der skal kæmpe om den europæiske mesterskabstitel i Rotterdam til august.

 

EM bliver særdeles vigtig for en række af holdene, da der skal kæmpes om de tre sidste pladser, der giver adgangsbillet til OL i Tokyo. Danmark er selv et af disse hold, hvorfor vi stiller med den stærkest mulige opstilling.

 

Billede

 

Det luxemburgske rideforbund (FLSE) melder klar til EM med et hold bestående af tre ekvipager. Danske Fie Skarsøe, der har boet og arbejdet i Luxemburg i en lang årrække har blandt de udtagne og rider nu for Luxemburg

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider