Livskilde:
Da jeg droppede kaffen, fik jeg mindre lyst til sukker, så det har været selvregulerende i relation til kager, wienerbrød, franskbrød og slik (inkl. tyggegummi). Jeg spiser det næsten aldrig mere.
Jeg spiser fisk to gange om ugen. Får pocherede æg 4 gange per uge til morgenmad (og mit kolesterol tal er super godt stadigvæk)sammen med enten spinat, tomat eller avocado. De resterende dage får jeg græsk yoghurt med een banan i skiver, mix af rosiner, solsikkefrø og græskarkerne samt en theske ahornsirup. Om formiddagen får jeg et stykke frugt, til frokost som regel to halve stykker rugbrød med kødpålæg og dertil tomat, agurk, bladselleri, gulerod, grøn peber i små stykker. Til eftermiddagssnack enten lidt tørret frugt (IKKE mango da det forstyrrer sammensætning) eller en halv grahamsbolle (ikke grovbolle med kerner da det forstyrrer maven) med ost.
Til aftensmad får jeg min 150 g kød (er ikke en god kødspiser), en håndfuld kartofler mindst 3 gange om ugen, ellers brun ris eller hjemmelavet fuldkornspasta så jeg kan styre sukker og salt indhold. Og så grøntsager - broccoli, hvidkål, rødkål, løg, hvidløg, porrer, gulerødder, majroe, spinat, pastinakker, rødbeder, grønne bønner, rosenkål, søde kartofler o.lign. Regel er at der skal være mindst een af hver af grøntsags grupperne. Vi får også nogle geniale supper .
Inden jeg går i seng får jeg en kold kartoffel eller et parspiseskeer havregryn med mælk da det sparker min forbrænding i gang om natten. Dette er dog kun mig, da der er en eller anden kemisk forbindelse der påvirkes af mit hormonniveau eller sådan noget.