Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Opskrift på pølsehorn...
Forfatter: 
Dato:  10-01-2006 20:27

Nu har jeg tænkt mig at lave pølsehorn i morgen og da jeg ikke har prøvet at lave dem før, vil jeg da gerne have en nem og god opskrift.. har fundet én på nettet, men ved jo ikke hvordan de smager..


Så hvis du har en kanon god opskrift, vil jeg meget gerne have den..


Mvh Moni

0
0
Svar på denne tråd
 
 Sorry!
Forfatter: 
Dato:  10-01-2006 20:38
Nejjj det skulle du ha sagt noget før idag, så kunne jeg skaffe dig en rigtig god en (den som bagerne bruger) mums de er for goe..

Knabstrupper og shetlændere er for goe, og det er heste med fremtid, Især Jannika, plus afkom(ik´ Heidi) & Maj
0
0
Svar på denne tråd
 
 ajj...
Forfatter: 
Dato:  10-01-2006 20:56
Ærgeligt!!
0
0
Svar på denne tråd
 
 AMO-blanding
Forfatter: 
Dato:  10-01-2006 21:15
God og NEM Thebolleblandingen fra AMO og så med pølser i. Du kan tro de blir lækre

En rigtig hest, er en PINTO

Knus fra Christina
Vent ikke med at fortælle hvad du føler, du ved aldrig om "i morgen" kommer.
0
0
Svar på denne tråd
 
 Min mors er
Forfatter: 
Dato:  10-01-2006 21:24

også gode

Jeg fik heldigvis opskriften med, da jeg flyttede hjemmefra:


Dej:

1dl lunken vand

25g gær

75g margarine

450g mel

1dl ymer

1 æg

½ tsk. salt


Fyld:

8 pølser

Mild sennep


Æg til pensling


Vand og gær røres sammen. Margarine smuldres i melet. Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem.

Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 min. Dejen slås ned og deles i to. Udrulles i to cirkler, som hver deles i 8 trekanter. ½ tsk. sennep og ½ pølse lægges på hver trekant, som rulles sammen fra den brede ende mod spidsen. Stilles på plade med spidsen nedad. Efterhæver i 10 min. Pensles med æg.


Bagetid: 20-25 min. ved 200grader.


Velbekomme!


En krone for kongeriet, en bølge for vandet omkring det lille land

Dansk Varmblod
0
0
Svar på denne tråd
 
 Maibritj
Forfatter: 
Dato:  10-01-2006 22:08

Kom med den alligevel... Måske finder vi andre inspiration.. :-)



0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  10-01-2006 22:27

hejsa...


jeg plejer at bruge en alm. "bolle" opskrift, syntes de bliver bedre og smager af mere...og endnu bedre "bolle" dejen tørre ikke ud så hurtig da den dej er lavet til at holde frisk længer...

opskriften finder du på siden af en gul mel pose (den billge tl omkring de 6-8kr for 2kg)


ellers må du skrive jeg har den liggen


et tip: lige en sjat ketsjup (staves) ind i sammen med pølsen inde du lukker pølsen inde (hvis du laver dem osm indbagte) det er bare rigtig..MUNS


hilsen anita

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider