Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Entrepriser stævner
Forfatter: 
Dato:  06-07-2017 17:59

Uhhhh nu får jeg nok på puklen for at være en rigtig nordjysk nærigrø... men skidt - det må jeg jo så tage som en oplevelse

 

Jeg undrer mig bare over om jeg er den eneste der synes at entre-priserne for at komme ind og se stævner/hingsteshow/mm er ved at stikke af? Mange steder er heldigvis stadig gratis eller til spiselige priser - men andre er SLET ikke...

 

F.eks. havde jeg glædet mig til for en gangs skyld at kunne komme til DM på Broholm - MEN må nok erkende at det ikke bliver til noget - ene og alene pga prisen. 190 kr for at komme ind + 80 kr for en siddeplads Så synes jeg dælme også det er ved at være betalt - erfaringen er jo at mad/drikke heller ikke koster gratis sådanne steder og med transport, så vil en enkelt dag til DM rende op i 800-1000 kr. - det synes jeg altså er mange penge...

 

Tænker at jeg istedet sparer pengene, tager til Bækgården og ser på springheste i stedet og så tager til Herning i uge 42 istedet...

 

Nå - om ikke andet så fik jeg da lidt luft

 

Trine (Faxa)


5
1
Svar på denne tråd
 
 Nærrigrø...
Forfatter: 
Dato:  15-07-2017 09:14

...her fra det nordjyske var så åbenbart alene om at synes det er dyrt at gå til barriere-ridning

 

Nå - men jeg tog til Bækgården istedet for Broholm - og for dælan da hvor det ikke er sidste gang!!!!!

 

SUPER dejligt sted!!! Gratis adgang, gratis siddepladser (og masser af dem!), fin forplejning (dog som vanligt ikke billigt ) og super (gratis ) parkering! Der var ovenikøbet sørget for store parasoller som blev flittigt brugt momentvis da vejret var liiiiidt svingende

 

Stedet er SÅ flot og velholdt - stort og man får brugt sig da det går PÆNT op af bakke fra parkering til stævnepladsen (mangler en smiley der gisper efter vejret! ) Store flotte springbaner med masser af god ridning (og en enkelt der nok skulle øve liiiidt mere )

 

Så stor herfra til Bækgården

 

Trine (Faxa)


3
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  15-07-2017 14:15

Nej - du er pokkerme mig IKKE alene da!!!!!!!!! Havde bare ikke set din tråd

 

Som tilflytter til det (rigtige ) nordjyske hopper jeg bestemt på din vogn!!!

 

Godt du havde en dejlig og hyggelig dag med næsten koster gratis stævne


Never argue with an idiot

they drag you down to their level

and then beat you with experience

1
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg har
Forfatter: 
Dato:  22-07-2017 15:15

Jeg har tænkt det samme. Og især når man ser hvor billige priserne på entre er til udenlandske stævner. Jeg synes især at Tyskland ser fristende ud - om man kører til Sjælland eller Tyskland koster nærmest det samme i brændstof + evt. bro.

 

2
0
Svar på denne tråd
 
 Du er ikke alene
Forfatter: 
Dato:  22-07-2017 15:49

 

Det er ligesom blevet en kedelig trend ikke bare ved ridestævner!

 

Det gælder også dyrskuer (og cirkus) feks. og for nylig var der en debat omkring Sønderborg ringridning, hvor folk var pænt sure over priser på forplejning.

 

Heldigvis man så kan vælge til og fra og få en god oplevelse alligevel.

 

Persoligt så gider jeg virkelig ikke komme i Legoland! Det er totalt røveri ved højlys dag, med deres entrepriser og pris for at parkere / få bilen udleveret efter besøg. Ovenikøbet så bruger man snildt 4+ timer på at stå i kø en tilfældig dag pga. deres vip-ordning. (og jo, jeg er klar over at man kan være heldig at komme en dag hvor der ikke er så mange mennesker, det har jeg dog ikke oplevet.)

 


 

 

~ Anette

 

 

 

vind-alarm-danmark.eu

0
0
Svar på denne tråd
 
 Prikprik
Forfatter: 
Dato:  22-07-2017 16:45

Helt enig! Broholm var godt nok dyrt i år, og studsede også over det ved dyrskue! Alle udstillerne betaler jo for at udstille, have soveplads, stand osv. osv., så kan sgu ikke forstå, det skal koste så mange penge at komme ind og kukkelure på en ko Men jaja, det er jo hyggeligt, og vi tog da også på dyrskue alligevel

 

 

Noget andet, (nu vi er igang), er sgu også DRF Go's gebyr, når man melder til stævne! Synes 30 kr. er et FULDSTÆNDIGT sindssygt beløb ift. klubklasserne, hvor én start jo koster 75 kr. Vi starter kun én klasse af gangen pr. stævne (unghest), og jeg har endnu ikke lige haft mulighed for at planlægge flere stævner af gangen. Så det er jo næsten 50% de lige smider oveni! Det synes jeg altså er helt sindssygt Og ja, det er da bare 30 kr. men ift. 75, er 30 kr. oveni sgu meget :)

 

Men ja, hihi, på nogle områder skal man også have lov at få luft en gang imellem!

 

Var også ved at brække mig over, at jeg gerne ville ride 4 års championat på min hest. Han skulle konkurrenceregistreres = 500 kr. fair nok, for det gælder jo hele hans levetid. Så skulle jeg have rytterlicens for at måtte ride = 750 for licensen inkl. oprettelsesgebyr. DET var sørme tarveligt, synes jeg. Jeg har kun den ene hest = han er 4 år, og må ikke starte distriksstævner alligevel. Så de 750 kr. er for ét @!#$ stævne - og endda er det i aug, så det er jo kun et halvt år, jeg får licens for alligevel.

Rundt regnet ville jeg altså komme af med 1250 PLUS startgebyret for championatsklassen. Så der måtte jeg desværre også hoppe fra. ØV, ville have været en fed oplevelse, men det er fanme mange penge for at starte én klasse. Der var ikke mulighed for gæstelicens.

 

Synes licnes for at ride en 4 års er helt tosset. Hele resten af det år her må vi max starte til klubstævner - og ikke engang LA må man jo ride!

 

Aaaaaah


*****

VH

ANNA OG CASINO ROYALE

 

1
0
Svar på denne tråd
 
 Tyskland
Forfatter: 
Dato:  22-07-2017 22:26

Som Jan skriver, så har Tyskland meget mere spiselige priser. Vi har lige været til Elitefølskue. Der jokker man bare ind og finder sig en siddeplads på første række. Lige bagved er der et stort telt med restaurant/cafeteria, hvor man kan købe mad/drikke til rimelige priser. Der er en flok unge piger/børn der agerer tjenere, så de render rundt og henter dine tomme flasker/kopper/tallerkener og spørger pænt om du vil have noget andet. Vi købte et pænt trykt katalog med 200 sider, det kostede en formue af 2 Euro. Jeg spurgte om jeg kunne købe en resultatliste, svaret var nej jeg kunne få den.

 

Om lidt over en måned drager vi til Bundeschampionat, der regner jeg med at købe to Dauerkarte/Partoutkort, de koster fx 44 Euro for 4 dage. Der er et hav af baner, hvor man kan se de bedste unge heste/ponyer indenfor dressur/spring/military/kørsel. Man kan slet ikke nå at se det hele, men når man køber et katalog (som jeg ikke kan huskle prisen på, men mindes noget med 6-8 Euro) så kan man jo følge med i alt, dertil sælger de start-/resultatlister til 0,50 Euro til alle klasser, så principielt kan man undvære kataloget.


Mvh. Charlotte

 

"Züchten heißt, in Generationen zu denken"

 

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider