Ja nu kom jeg jo for sent , men så kan du få en opskrift , som du kan bruge en anden gang måske !
Her er MIT forslag :
ca 400 g torsk
ca 100-150 g laks
1 reven gulerod
½ hk grøn peber
1 st eller 2 små æg
½ revent løg
ca 1 tsk salt
hvid peber
en smule Cayennepeber
1 spsk kartoffelmel
1 spsk havregryn
½ dl mælk
Fisken hk enten med en kniv eller i en køkkenmaskine . Reven løg og salt kommes i og der røres lidt indtil æg kommes i , så mælk og mel og havregryn .( Du kan selv se konsistensen )
Smages til med pebre og reven gulerod og pebre i tern røres i .
Fiskefarsen hviler i 1-2 timer i køleskab .
De steges i olie og lidt smør/margarine
Jeg plejer at lave en tomatsovs, små kartoffeler og dampet broccoli .Men man kan sagtens lave en remouladesovs, hollandaisesovs eller bare røre en kold krydderdressing til .
Ps : Kartoffelmelet gør at f.frikadellerne ikke flyder ud/falder sammen .
Velbekomme .