;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Vanrøgtet hest endt som dyreføde.
Forfatter: 
Dato:  10-01-2010 19:23
Indsat fra nyheden Vanrøgtet hest endt som dyreføde.:


En hest har ligget død så længe, at den er endt som føde for andre dyr. Hestens øjne var borte og den bar tydelig præg af at andre dyr havde spist af den. Dette grufulde syn mødte Hanne Stæhr fra Dyrenes Beskyttelse, da hun efter et anonymt tip kørte ud til en adresse i St. Heddinge.


Der kunne på adressen konstateres flere brud på dyreværnsloven, og Charlotte Lauritzen som ejer dyrene blev politianmeldt. Dyrenes Beskyttelses anonyme tip havde blandt andet indeholdt oplysninger om, at de tyve heste er afmagrede, at de ikke får foder og vand dagligt. Derudover er deres læskur for lille til at huse alle dyrene samt at bunden derinde er våd og optrådt. Der blev også oplyst at Charlotte Lauritzen på grund af arbejde ofte ikke er hjemme i flere dage, hvor hestene derfor ikke får foder og vand.


Det er dog ikke første gang Charlotte Lauritzen har været i kontakt med politiet vedrørende hendes hestehold. Hun er hele fire gange tidligere blevet anklaget, og har fået bøder i forbindelse med to af disse anmeldelser. De to sidste sager kører stadig og vil blive slået sammen med den nye sag oplyser politiassistent Per Jakobsen til B.T.
0
0
Svar på denne tråd
 
 For nemt for de dømte med bøde
Forfatter: 
Dato:  10-01-2010 19:36

Forstår simpel hen bare ikke at det kan ´lade sig gøre at man fire gange kan meldes for vanrøgt af sine dyr, og så enda få lov at fortsætte med at ha.!!!?? Hvad hjælper det dyrene at der bare gives en bøde????!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  10-01-2010 20:03

føj, hvor ulækkert.


ved godt hvem hun er, hun bor nemlig ikke så langt fra min far på stevns, og dengang jeg boede på stevns kørte jeg tit forbi.


håber virkelig de gør noget ved det den her gang.
Team vester mølle.


har nogen sække fiberpiller i overskud hvis nogen mangler.

er på sydfyn.
0
0
Svar på denne tråd
 
 Bor på Stevns
Forfatter: 
Dato:  10-01-2010 20:17

og prøver at holde øje med dyrene så godt man kan. Jeg syntes det er ækelt at man ikke kan gøre mere og at hun får lov at beholde de stakkels dyr.

Tænk at man ikke kan gøre mere i Danmark for vores dyr.


Mange hilsner

Lene Toftebæk


Smil! -og verden smiler til dig. Le!-og du bliver glad

Græd! -og du bliver våd i ansigtet.

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  10-01-2010 20:47

Det er for det første utroligt at man bare kan nøjes med bøde, når man har overtrådt loven flere gange! Og for det andet, så kan jeg overhovedet slet ikke fatte at man kan få sig selv til at behandle dyr sådan!!!!!!


(Ps. Lene Toftebæk: Jeg kan godt lide din signatur; "Smil! - og verden smiler til dig. Le! - og du bliver glad. Græd! - og du bliver våd i ansigtet." )


Mvh Simone :)
Mangler fritidsjob!!!!


Et godt hestemenneske hører når hans hest taler til ham,
- et stort hestemenneske kan høre hesten hviske,

men et dårligt hestemenneske kan end ikke høre hesten skrige

0
0
Svar på denne tråd
 
 dadada...
Forfatter: 
Dato:  10-01-2010 21:09

Frygteligt for hestens smertefulde død, hun skulle simpelthend..... ja!!!!!!!!!!


Men at den er ædt af andre dyr er jeg endelig lige glad med, den er død, så om den ryger til daka, løvemad, eller naturen... hesten er død!!!


Det er nu nærmere dens fortid jeg får ondt af, jeg syntes det er frygteligt at den stakkels hest har lidt, føj hun skulle skamme sig!!!!Købes: Weatherbeeta dækkener 100g, se præs...


Sælges: 2 stk. nye weatherbeeta regndækkener str. 135 og 145.


Se præs. for mere info...
Er livet ikke skønt, at leve for at være til ;-)


0
0
Svar på denne tråd
 
 SÅDAN ET SYGT MENNESKE
Forfatter: 
Dato:  10-01-2010 22:29

SKAL OVERHOVDET IKKE HAVE MED DYR AT GØRE, DER ER SGU NOGET GALT I DEN ØVERESTE ETAGE, SKULLE NOK NÆRMERE INDLÆGGES, IKKE HELT RASK I HOVEDET. MEN DER ER SGU OGSÅ NOGET GALT I DK, HVIS MAN BARE KAN BLIVE VED MED AT FÅ EN BØDE, OG SÅ IGEN OG IGEN GØRE DET SAMME UDEN AT FRATAGES RETTEN TIL AT HOLDE DYR.


Elsker dressur når det bliver en kunst!

0
0
Svar på denne tråd
 
 Misrøgt
Forfatter: 
Dato:  10-01-2010 22:31

Hvorfor er hun ikke blevet stoppet? Er hun syg? Kan man virkelig ikke gøre noget?

Jeg skammer mig over hvad vi mennesker kan finde på at gøre ved uskyldige og forsvarsløse dyr!

Jeg husker november som en utrolig kold og regnfuld måned og tanken om at de lavest rangerende i hesteflokken har måtte stå ude nat og dag, gennemblødte og iskolde, sultne og magre :(

Og nu har vi haft hård frost og blæst i lang tid....Uhhh, får det rigtig skidt.

Hun er desværre ikke alene om at være et uansvarligt uhyre,de er overalt! Vi må være bedre til at tale dyrenes sag og melde enhver der misrøgter dem.

0
0
Svar på denne tråd
 
 får gåsehud
Forfatter: 
Dato:  10-01-2010 23:23

over sådan en forfærdelig situation.

Ville ønske vi havde mulighed for de samme straffe, som der praktiseres i USA.


Og kan da ikke lade være med at tænke, gud ved om nogen så sørger for at resten af hestene får mad og vand nu, mens sagen står på, eller går de stadig ude i ingenting med ingenting at spise og drikke.......


Det er da lige til søvnløse nætter.....


Hilsen Mette


Det burde være en selvfølge at heste kom på fold hver dag


og barfodstrimmere burde forbydes....


Medlem af Bullerklubben


0
0
Svar på denne tråd
 
 Og de står der stadig
Forfatter: 
Dato:  10-01-2010 23:28

hestene står der stadig


DB kan intet gøre uden politiet(og en dom)... og det system tager tid.


så de står stadig under samme forhold. man kan så håbe at hun passer dem lidt bedre pt pga medie omtalen.


så alle der bor i nærheden. kør gerne forbi og ser tingene ikke ud til at være i orden så ring til politiet. så kan de være de får øjnene op. (man kan se en del derude uden at gå ind på hendes grund.


forstår ikke at hvis der ikke er strøet leje, samt vand og foder indenfor 24 timer at man så ikke bare kan tvangsfjerne dem


0
0
Svar på denne tråd
 
 Bedre dyreværnslov
Forfatter: 
Dato:  10-01-2010 23:37

hvordan kan det overhovedet lade sig gøre at så et kvinde menneske kan blive ved med at have heste, vi har en lov i danmark om heste hold, men hvorfor bliver hun ikke straffet, hvis en beruset mand køre i bil eller laver en anden forbrydelse bliver han straffet, er det bare fordi det er dyr vi har med at gøre, for de kan ikke selv sige fra. når vi som mennesker anskaffer os dyr har vi sku også pligt til at sørge for dem, jeg bliver så tosset når jeg læset om sådan noget vanrygt

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  10-01-2010 23:55

Om jeg begriber at en usympatiks kvinde kan få lov til at beholde sine dyr når en hest er død og resten er udmagert med ringe forhold, hvor er det pinligt at man i dk åbenbart kan misrøgte sine dyr gang på gang uden der sker en skid hvad venter man på, flere skal lide samme grumme skæben, hold op det kan man sgu ikke være bekendt i et modernet samfund

0
0
Svar på denne tråd
 
 Ikke dømt 4 gange
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 00:05

Nu er hun altså endnu ikke blevet dømt 4 gange!

Hun er dømt med bøde 2 gange. De sidste 2 sager kører stadig, og den 5. anmeldelse her vil blive slået oveni de to der kører nu her.Det sagt, så er dyreværnsloven i DK simpelthen for slap og straffene er for milde! :(Curiosity killed the cat, and satisfaction brought it back...

0
0
Svar på denne tråd
 
 min nabo
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 09:41

vi er nabo til charlottes lauritsens heste, og tro mig, der har nok set sådan ud de sidste 2,5 år vi har boet her. vi har anmeldt hende hos dyrenes værn og landbetjenten. han tog sammen med kreds dyrlægen ud og så på forholdene, og de var ik iorden.

Min mand troede at et par af hendes geder var sluppet ud af indhegningen og gik derfor ind for at indfange dem. De var bundet med ca halvanden meter snor, alt græs de ku nå var totalt nedbidt og de havde ingen vand. hendes ca 20 heste stod også så sølle ud. det var i sommers og de havde ik en dråbe vand i deres trug. vi fyldte vand til dem, og de kastede sig over truget og drak uafbrudt i 10 min.

Græs og hø havde de intet af, og man ku tælle ribben, knogler på ryg osv.

Jeg har flere gange måtte ud og indfange hendes heste der er sluppet ud fra indhegningen. Hun bor ik på ejendommen og det er lang fra hver dag at der er tilsyn hos dem.

Fik af vide af genboen at de havde måtte tilkalde dyrlægen en dag for nogle år siden, da en af plagene var sluppet ud og var løbet over i deres indkørsel. Den var så tynd og afmagret at den blev aflivet på stedet.

Så jeg fatter heller ik at tingene bare får lov at fortsætte. man burde tvangsfjerne dem og forbyde hende at have dyrehold. synd at dyrene skal lide.

håber der falder en seriøs dom af så hun ikke må holde dyr fremover.


man lærer så længe man lever, hold op jeg har mange ting at lærer endnu...

0
0
Svar på denne tråd
 
 stoppes for længe siden..
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 10:21

Det her kunne være stoppet for længe siden.

For flere år siden var hendes ponyer sluppet ud igen igen og en var kørt ihjel af toget.. vi var 7 personer ude og fange fem ponyer/3 af dem var føl. Charlotte var på job og kom ikke hjem, det skulle jo passes...

vi skrev til hestens værn og beskrev forholdene, de sendte en heste kyndig dame ud og hun vurderet at Charlotte var meget heste kyndig.

Der var ingen stald pt. ingen vand på foldene eller stråfoder. Det var mørkt og d. 27. december og iskoldt. Men alligevel vurderede damen som jeg ikke vil skrive navnet på at alt var i ogden. Vi fik svar i juli.

(jeg har set gederne.. snøft)


Skidt og pinligt arbejde fra hestens værn.

Anmeld hende til politiet hvis i andre har lignende oplevelser.


Stevnsboen.


stevnsboen.

0
0
Svar på denne tråd
 
 til salg
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 10:38

Hvis det er hende Charlotte Lauritzen fra store Heddinge, Så Hun har I går Indrykket en annonce på gul og gratis- hvor hun har haflingerplage samt nogle voksne til salg grundet tidsmangel !? ! ?

Det er selvfølgelig noget af en erkendelse...Så vi må da håbe at hun sælger dem alle...


Jeg ved jo ikke om det er hende men samme navn og by, ville da være noget af en tilfældighed.


Ledige bokse og sommergræs. Se min præsentation.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Utroligt
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 10:47

Det er da utroligt at det svineri kan blive ved med at fortsætte. Hun har jo tydeligvis ingen forståelse for dyrehold og burde aldrig kunne anskaffe sig så meget som et hamster igen!


Nej hvor er jeg træt af danmarks vattede holdning til dyrevelfærd. Det burde simpelthen ikke kunne lade sig gøre at misrøgte dyr på denne grusomme måde uden at det har andre konsekvenser end to latterlig (sikkert lave) bøder.


Beder til at der snart bliver lavet en revurdering af dyreværnsloven hvor der virkelig strammes op på mulighederne for strafferammen samt at der bliver dyrepoliti, eller i det mindste at organisationer som DB, hestens værn og lignende har mulighed for at handle, uden forholdene er så grelle at aflivning er eneste løsning.Hvis du kan lide duften af roser, må du også kunne tåle dens torne.


Partsrytter(e) (4550) søges til mine 4 heste, da jeg ikke selv kan nå at ride dem alle. Skriv pb for nærmere information.0
0
Svar på denne tråd
 
 Anmeld sagen til Hestens Værn
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 12:14

Jeg videresendte denne tråd til Hestens Værn og de siger at de ikke har haft noget med sagen at gøre? - så i der bor i nærheden og har set forholdene: vil i ikke straks melde sagen til Hestens Værn - og selvfølgelig også til politiet (hvis det ikke er gjort)


0
0
Svar på denne tråd
 
 hestens værn
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 12:51

Sikke noget svineri, og ikke om jeg kunne holde ud og se på sådan noget.

Boede jeg et sted og så på sådan noget ville jeg dagligt ringe til politiet, hestens værn osv. samt medier,indtil nogen blev rigtig trætte af mig og gjorde noget.

Desuden kan man vel også blive ved at hive fat i det usle vedkommende som byder sine heste sådanne forhold.

Jeg var nok bange for jeg havde grebet til selvtægt i sådan et tilfælde, men kan se der er flere i tråden i det område som har forsøgt sig med at ringe diverse steder hen.

Tror bare alle generelt skal stoppe op når de ser noget som grænser til vanrøgt og misrøgt, at handle med det samme, og stille spørgsmål.
Uanset hvad kan det kun tjene et godt formål- at kæmpe for bedre dyrevelfærd.

Man kunne jo også tage billeder af de vanrøgtede dyr og skrive artikler til lokalavisen, sætte plakater op med adressen på osv. være kreativ, der hvor vedkommende nu bor- jo der er mange muligheder for at genere det vedkommende mest muligt som vanrøgter sine dyr på sådan en grufuld måde, når nu vi har sådan en ringe lov i dk.

Tænk sig man får højere straffe for eks. forfalskneri skattesvindel end at vanrøgte sine dyr!!! Så er der sgu noget galt!!!


Christine


Stald Granly fjordheste0
0
Svar på denne tråd
 
 det kan ik passe
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 13:52

for i sommers hvor vi anmeldte hende, først til dyrenes værn, som sagde at det var hestens værn jeg skulle kontakt, der bad de mig om at tage billeder udefra, måtte ik gå ind på hende grund og beskrive forholdene og hvordan dyrene så ud. det gjorde jeg med det samme og derefter anmeldte vi hende til landbetjenten som tog kontakt til kreds dyrlægen. da jeg fortalte dette til hestens værn, så sagde de at så kunne de intet gøre, mere end hvad politi og kreds dyrlæge allerede har gang i. så de har altså hørt til charlottes forhold, og tror ik jeg er den eneste som har anmeldt hende den vej igennem. men de handler bare ik rigtig på det synes jeg. desværre


man lærer så længe man lever, hold op jeg har mange ting at lærer endnu...

0
0
Svar på denne tråd
 
 Ja jeg er
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 13:57

ikke engang overrasket over den meget ringe behandling af sådanne sager som denne.

Det er jo blevet helt normalt at hverken Politi, Dyreværnet, Hestens værn o.lign. INTET gør for disse stakkels dyr. Og idioten der ejer dyrene får end ikke en løftet pegefinger!


Jeg brækker mig fandme over DK?!!!!!!!


Skod retssystem!!!!!!!!!!!!...!!!!!!!!!!


Denne sag ender bare i en bunke med andre vanrøgtede dyr, og kommer aldrig i nærheden af en retfærdig dom!!!!!!!


Det er helt sindsygt så fuldstændigt ligegyldigt disse stakler behandles af div. såkaldte dyreværn...

Jeg ville aldrig gi´en krone i støtte til dem, de viser ganske enkelt ALDRIG deres værd!!! TVÆRTIMOD!!


Og igen står dyrene som de stakkels tabere!!!!!!!!!!
Kh Margit
Hesteklipning tilbydes, fair pris.


Fotografering tilbydes!


Græd ikke fordi det er ovre, men smil fordi det har været der!
0
0
Svar på denne tråd
 
 det kan ik passe
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 14:02

for i sommers hvor vi anmeldte hende, først til dyrenes værn, som sagde at det var hestens værn jeg skulle kontakt, der bad de mig om at tage billeder udefra, måtte ik gå ind på hende grund og beskrive forholdene og hvordan dyrene så ud. det gjorde jeg med det samme og derefter anmeldte vi hende til landbetjenten som tog kontakt til kreds dyrlægen. da jeg fortalte dette til hestens værn, så sagde de at så kunne de intet gøre, mere end hvad politi og kreds dyrlæge allerede har gang i. så de har altså hørt til charlottes forhold, og tror ik jeg er den eneste som har anmeldt hende den vej igennem. men de handler bare ik rigtig på det synes jeg. desværre


man lærer så længe man lever, hold op jeg har mange ting at lærer endnu...

0
0
Svar på denne tråd
 
 kjghtrrhjt
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 14:05

hvis nogle af jer bo i nærheden syntes jeg i skal tage billeder af dyr og forhold og gå til avisen med det når først det kommer i medierne vupti så kan politi og retten mm. pludselig godt gøre noget men i dag skal man i medierne før tingene bliver taget alvorligt
0
0
Svar på denne tråd
 
 Og hvis
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 14:23

I der bor død om dør med hende kvindemennesket ikke kan overskue at gå videre med det, ja så sender i alle billeder til mig og så går jeg videre til EB - "velkommen på forsiden KÆ....G!"


Jeg gør det gerne! Og det vil ske i samme sekund som jeg modtager dokumentationen (Billederne)


Tag billeder af ALT! På kryds og tværs! Og hvis hun alligevel aldrig er hjemme så gå ind grunden og tag billeder!


Kh Margit
Hesteklipning tilbydes, fair pris.


Fotografering tilbydes!


Græd ikke fordi det er ovre, men smil fordi det har været der!
0
0
Svar på denne tråd
 
 0000000000
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 14:57

At der ikke sker noget i de sager er udelukkende politiets skyld.Har her i dec oplevet en sag hvor dyrenes beskyttelse anmeldte det til politiet men de gjorde kun det de kørte ud og så på det og så lå sagen ellers i et skab fordi der var så rygende travlt som de sagde og at dyr er bestemt ikke prioteret ret højt. Altså må dyrene lide fordi politiet har vigtigere ting at lave. Såpsom at beskytte til topmøder og diverse tegnere. Dyreværnforeninger kan intet foretage sig uden politiet så der skal man ikke regne med der sker noget videre.

0
0
Svar på denne tråd
 
 mishandling
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 15:04

Hvis man ikke ved begrundet mistanke var lidt fræk og gik ind på privatgrund så ville det være lidt svært at dokumenter..

Jeg har selv gået ind på privat grund, da en ret stor hesteflok ikke kom ud i en lang periode og en del havde deres mistanke dyrene ikke blev passet, dyrene har jo ligesom ingen mulighed for at råbe nogen op selv


Dyrene skal have dagligt opsyn, et tørt leje med strøelse, vand og mad det sgu et minimum hvis jeg har mistanke om dyrene ikke har det, så krydser jeg gerne privat grund så må man ringe det lokal politi ned til de reagere og evt dyrværns forenninger...


0
0
Svar på denne tråd
 
 Tv 2 eller lign.
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 16:13

Kunne i der bor i nærheden prøve at kontakte medierne? Hun fortjener da at komme på forsiden af Ekstra Bladet! Eller måske et besøg af Spiegelhauer? Det skal frem så alle kan se det!

0
0
Svar på denne tråd
 
 Psykisk brist eller?
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 17:40

Jeg tror mere hun har brug for en god psykolog, 20 heste man ikke magter at passe, og man bor ikke engang på stedet, der er da noget rablende galt eller...?

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 18:47

Hvis vi dog bare kunne få et dyrepoliti i DK!


Hvad med Alex fra "Alle dyrs ret"? Han skulle vidst være ret skarp.


Tænker at det er som at slå i en dyne. Husker I sagen om Eros der kørte i sommers? Hvor lidt der var at stille op og hvor mange der prøvede at gøre noget for det/de stakkels dyr?


Det er så ski.. tragisk!


Hvor lang tid mon der skal gå før der falder dom i dette kvinde-menneskes vandrøgts-sager? Denne sag bliver tilsyneladende lagt sammen med to andre tidligere sager, og hvor gamle er de???? Ej altså!!!


Og så får hun MÅSKE frakendt sig retten til at have hest, men kan bare gå ud og købe i anden mands navn. Sådan en dom er jo latterlig ligegyldig.


FNYS!


Undskyld hvis jeg med mit indlæg tager modet fra nogen, men det er sgu da til at hyle over...


Venlig hilsen


SidselTermin d. 4 april

0
0
Svar på denne tråd
 
 Axel axel
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 18:56

Axel var ikke til meget hjælp da jeg stod med en dyreværnssag for nogle år siden


Ej heller hestens værn eller DB. Et år senere døde den ene af udsultning, og den anden blev aflivet af dyrlæge, som der blev bestilt af andre.


Vi var inde på privat grund. Axel tog billeder. Men pga. det jo selvfølgelig er ulovligt at tage billeder på privat grund og offentliggøre dem, kunne vi self. ikke det.DB mente ikke at jeg var gammel nok til at vide, hvad jeg snakkede om.


0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 20:29

Hvornår FATTER folk, at de ikke skal holde dyr, hvis ikke de kan passe dem ordentligt??????!!!!!!!!!!!


Folk må jo enten være analfabeter eller ligeglade...


Og så brækker jeg mig snart over vores retssystem!
<3 Kristina & `Starlight´s Sidney` <3


Har din hest været "dum" idag?? Prøv at kigge lidt indad...

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  11-01-2010 21:19

Hej alle,


Dette er en forfærtelig sag og jeg kan få helt ondt i maven. Udenfor raser, fryser og sneer det og jeg tænker på de stakkels dyr.


Kvinden, der ejer dem, er tilsyneladende syg - det må man da være. Nu har jeg lige set hendes annoncer på guloggratis.dk og hun mener da selv at de har nogen værdi, de stakkels små. Jeg er bange for, at hun ikke får dem solgt der -ville ellers være dejligt for dyrene - men sådan en kvinde skal straffes -dyrene kan bare ikke vente flere år!!


Det er så svært i Danmark og få hjælp til dyrene - men ikke umuligt og man må blive nødt til at kæmpe og blive ved og ved, som andre også skriver her i tråden. Dyrene kan ikke gøre det selv.


Axel fra alledyrsret.dk bliver nævnt og ham har jeg gode erfaringer med - det er da forsøg værd. Hvis nogen har adressen, skal jeg nok tage kontakt til ham. (send pb).


Så klø på, jer der bor i området og skriv til mig med adressen, så tager jeg kontakt til Axel.

Mange hilsner Anja


Køb den helt perfekte jule, advendts eller mandelgave på:

www.hestenshaab.dk

Flot vægkalender 2010 - den perfekte gave

0
0
Svar på denne tråd
 
 mystisk
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 05:48

er det bare, at jeg ikke synes den døde pony ser udmagret ud. Den har rimelig muskler i lårene og hofterne stikker ikke ud. Men den er jo nok død af sygdom istedet for sult..


MVH Mette

Salg af:

  • St Hippolyt Naturmüsli
  • Equifirst Müsli
  • Roepiller
  • Diverse grovfoder, halm og andet


0
0
Svar på denne tråd
 
 helt enig med Mette
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 06:22

det er godt der findes noget som Dyrenes Beskyttelse, har selv benyttet mig af at ringe til dem før-dog vedr. en ko og en kat.

Men jeg synes det er ærgerligt at de ikke har mere autorisation til at gøre noget.

Og i dette tilfælde er det latterligt grinagtigt at en kvinde kan blive ved med at få lov at beholde de stakkels heste-

Hun kan jo ikke finde ud af det.

Det er sgu usselt.

Stakkels dyr, stakkels heste

Som menig mand føler man sig ret hjælpeløs over at skulle overvære sådanne ting uden nogen større indgreben.

Fjern dyrene!

Giv hende en mega bøde!

Hvor svært skal det være....

Mvh

0
0
Svar på denne tråd
 
 var det en idé at få fat i medierne?
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 06:25

især tv, man ser nogen gange at det kan sætte skub i tingene.

0
0
Svar på denne tråd
 
 rettelse er enig med den Mette i starten
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 06:34

af tråden .


Mette Guld: Jeg forestiller mig mere at den dødes hest udseende skyldes gas, det ses tit hos døde dyr der ligger i længere tid.

Ved at køer kan hæve op sådan, jeg har endda engang hørt at de i værste fald skulle kunne eksplodere pga gasarten der opstår, især i varme.

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 07:48

Man føler sig magtesløs på en helt ny måde.. hvorfor kan folk få lov at have dyr, når de nu gang på gang har bevist at de ikke magter opgaven.


I denne sag er det værste jo ikke den døde hest der er blevet til føde for andre dyr.. Det værste er at den er død.. At C ikke har været i stand til at tage sig af sine dyr.


Jeg tror ikke at hun har gjort dette bevist.. Det er bare ligesom vokset hende over hovedet. Og på et eller andet tidspunkt, så går det bare kun ned af bakke..


Jeg håber der kommer en snarlig afklaring på de sager hun har kørende, så der er nogen der kan gøre noget godt for de heste, som trods alt stadig lever.


Og ja.. den døde hest ser ikke tynd og afmagret ud, men det er jo ingen undskyldning for at lade den ligge der..Super hoppeplag sælges.. se min profil

0
0
Svar på denne tråd
 
 billeder..............
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 09:29

Jeg har netop set den opdaterde nyhed på forsiden, og jeg er rystet over det er i danmark sådan noget foregår!!!Hvis nogle havde plads og lyst til at hente hestene kunne man vel gøre det, for hvis kvindemennesket aldrig er der og hestene i tide og utide har været ude gennem hegnet- så aner hun vel heller ikke om hvad som er sket??


Desuden burde hun indlægges på en psykiatrisk hospital for man må være meget meget syg, hvis man har samvittighed til at behandle sine dyr så grimt- føj-


Christine


Stald Granly fjordheste0
0
Svar på denne tråd
 
 Mit hjerte bløder
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 09:56

Jeg er grædefærdig efter at have set billederne i nyheden, kan slet ikke forstå hvorfor folk gider at anskaffe sig dyr hvis ikke de gider at passe dem alligevel...


Håber at omtalte kvinde ikke har børn, gad vide hvordan hun så ville passe dem. Man får sku helt lyst til ty til selvtægt og stjæle de resterende dyr på hendes gård!


Sikke en sag ekstrabladet ellers ville kunne få ud af det..

Kan se overskriften for mig: Ung kvinde stjæler mishandlede dyr - det er lige før jeg melder mig frivilligt!


Btw er den her tråd og nyheden på forsiden sendt til nogle af landets aviser?


Terroristmis, Hittehund og guldpony (nu som hest)


Holmens Ponyclub

Stutteri Holmen

-Man bliver aldrig for gammel til at ride pony...

www.123hjemmeside.dk/ holmensponyklub

0
0
Svar på denne tråd
 
 medier------
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 09:56

Jeg har nu mailet tv2 samt operation x og sendt nyheden samt billede dokumentation videre og linket hertil.


Håber flere vil gøre det samme, måske er der nogle som vil gøre noget..


Christine


Stald Granly fjordheste0
0
Svar på denne tråd
 
 Gør noget - NU!
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 10:05

Jeg har hermed sendt link til denne tråd og nyheden på forsiden til EB.


Terroristmis, Hittehund og Guldpony (nu som hest, nice!)


Holmens Ponyklub

Stutteri Holmen

-Man bliver aldrig for gammel til at ride pony...

www.123hjemmeside.dk/ holmensponyklub

0
0
Svar på denne tråd
 
 Opstramning af dyreværnsloven
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 10:06

Håber der i fremtiden bliver større mulighed for sanktioner over for den slags mennesker, de skal ikke have påtaler, de skal fradømmes al ret til at have dyr fremover første gang...


Rini

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 10:14

giver Stald Granly ret, hvis nogen skulle have pladsen til dem så hent dem.... Ja det er tyveri men er det ikke bedre end det der sker nu? Og ja det skulle da ikke undre mig hvis de højere myndigheder så kom ud af busken fy ha da da ikke stjæle.

Men man må gerne pine sine dyr og udsætte dem for hvad hjertet end begærer? noget galt? velkommen til Danmark


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

If you tell the truth you don't have to remember anything.

0
0
Svar på denne tråd
 
 som nabo har
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 11:20

jeg jo fulgt extra med her siden dette kom i medierne, og de sidste par dage er charlotte jævnligt(hver dag) på gården for at fylde vand og mad, ihvertfald stråfoder til dyrene. igår så jeg hun havde lys tændt i den gamle bygning der er på ejendommen, og husker tilbage for nogle år siden hvor hun brugte en del af bygningen som løsdrift. Godt nok er det ik voldsomt stort, eller højt til loftet. men det er indendørs og en bund at ligge på. Så gad vide om hun prøver at dække over sine ugerninger?

Da vi anmeldte hende i sommers, havde landbetjentet kontaktet hende og informeret om at de kom på besøg den følgende dag, da vi sku hente vores datter i børnehave samme eftermiddag, stod der foder, gulerødde og massevis af hø og halm, så der gjorde hun ihvertfald et forsøg på at "dække" over sine gerninger.

Håber bare ik det blir set på med milde øjne, for det sku jo ha været gjort for længst, og ik kun nu pga der er anmeldelser og medie omtale...


man lærer så længe man lever, hold op jeg har mange ting at lærer endnu...

0
0
Svar på denne tråd
 
 kan man få adressen
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 11:36

så man kAN køre derned og fodre de stakkels dyr så man er sikker på de får noget uden at man ska lave ulovlig indtrængen


mvh steph

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 11:42

Ja det er et forfærdeligt system vi har her i DK :( De stakkels heste står der i kulden, helt udsultede... Åh de stakler


Ja man burde tage dem til sig, hvis man havde plads. For politiet tvangsfjerner alt for sjældent dyr.


Hvad venter vi på? At de resterende af C's heste falder døde om af sult og kulde?! :(


Hold nu op med at brændemærke jeres heste, bare fordi det er smart!! Det er dyremishandling!!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 11:54

Dejligt at hestene i det mindste nu har fået et tørt leje og lidt stråfoder - men det er sikkert kun pga. den opmærksomhed der lige nu er på hendes dyrehold.


Det er set igen og igen og det værste er, at når der er gået noget tid og folk har glemt hvad der er foregået, så er den gal igen. Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor der oplyses om dato og tidspunkt på hvornår politi eller andre organisationer kommer og tilser sådan nogle ejendomme!Hvis du kan lide duften af roser, må du også kunne tåle dens torne.


Partsrytter(e) (4550) søges til mine 4 heste, da jeg ikke selv kan nå at ride dem alle. Skriv pb for nærmere information.0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 12:01

Jeg undres virkelig over priserne på ponyerne inde på guloggratis! Specielt efter at have set billederne af de meget tynde kræ!!!

Én ting er at der måske er kommet lidt fornuft i hovedet på hende, medmindre det er for at slippe for yderligere tiltale, men hun kan sgudde forvente at få de priser for dem!! Eller er det bare mig?Ældre tæve (4+) tilbydes godt hjem på landet. Skal kunne med andre hunde, være børnevenlig og ikke for jagtminded på kat og kanin.


www.123hjemmeside.dk/stald- soemosegaard

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 14:17

Meget fornuftigt af hende at ha indset at hun skal skille sig af med de stakkels dyr. Men altså hvis de er så tynde, så kan hun ikke forlange at få ret meget mere for dem end slagteprisen. Man skal jo bruge meget tid og mange penge på opfodring og evt. genoptræning. Udfra hendes annonce lyder alle hestene jo som de bedste familieheste, det er de sikkert også, meeeen der skal ligges meget arbejde i at få dem på rette køl mht deres normal vægt. En haflinger skal bestemt ikke se sådan ud som billederne viser, tværtimod :(

Jeg ønsker bare sådan at hestene kan få et dejligt, godt og blivende hjem.. Det fortjener de.


Hold nu op med at brændemærke jeres heste, bare fordi det er smart!! Det er dyremishandling!!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 14:52

Hvad er slagteprisen egentlig for en hest? Sidder og overvejer om jeg skulle byde på en eller to af dem, men nægter pure at betale 10-15000 for en udsultet hest!Ældre tæve (4+) tilbydes godt hjem på landet. Skal kunne med andre hunde, være børnevenlig og ikke for jagtminded på kat og kanin.


www.123hjemmeside.dk/stald- soemosegaard

0
0
Svar på denne tråd
 
 DET ER DA UFATTELIGT
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 15:08

Ja, jeg råber! For det er jo ufatteligt at det kan få lov at fortsætte, når der bare burde være SÅ meget opmærksomhed på et dyrehold hvor man 4 GANGE tidligere har fundet "kritisable" forhold. Hvor pokker er dyrenes rettigheder henne???. Der må da være "nogen" som har "sovet i timen".


- og HVOR ER LOVENE? der skal beskytte DISSE STAKKELS DYR??


Puffy

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 16:54

Hmm, jeg ved faktisk ikke præcis hvad slagteprisen er.. Nej det er også alt alt for mange penge at give for udsultede dyr. Men det ville være flot af dig at byde en mindre sum på dem, man sku da mene hun er desperat efter at komme af med dem efter den omtale!

Jeg ville også meget gerne redde de stakkels dyr, men har intet sted at stille dem og heller ikke mange penge grundet SU :/


Hold nu op med at brændemærke jeres heste, bare fordi det er smart!! Det er dyremishandling!!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 ÆRGERLIGT !
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 18:54

Hvor er det altså bare ærgerligt og sørgeligt at vi i Danmark har så dårlige dyretiske retningslinier at dette kan forekomme.

Den døde hest/pony har da heldigvis fået fred men stakkels, stakkels alle de andre.....


Håber at der dukker en løsning op HURTIGT !!


Jeg lukker gladeligt dørene op for nogle af de udsatte og sygelig tynde haffelaffer, hvis det kan hjælpe ? Men konen som ejer dem må aldrig få lov at holde dyr igen efter min mening !!


Bare vi dog havde de samme faste regler for disse tilfælde som visse stater i USA.


Heste bør leve i flok !

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  12-01-2010 18:59

Nej hun skal aldrig nogensinde ha lov til at holde dyr igen..


Problemet med at hun nu har hestene til salg, er hvis nogen køber dem til de priser hun forlanger. Så kan hun snildt gå ud og købe nye, når interessen for hende har lagt sig. Medmindre hun self. (som hun forhåbentlig gør) for frataget retten til at skaffe sig dyr.


Hold nu op med at brændemærke jeres heste, bare fordi det er smart!! Det er dyremishandling!!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 hent de heste
Forfatter: 
Dato:  13-01-2010 07:18

Hvad sker der I danmark, man burde sku da hente de heste og sætte dem et sted hvor der bliver passet, indtil de bliver solgt. Det hedder nok tyveri men har politiet tid til at tage sig af det.

Det er jo lovgivningen der skal laves om. Dyreveldfærdsloven er

simpelhen for ringe. Finders der evt. et dyreinternat i nærheden der kunne tage dem, måske kan man overtale hende der ejeren til at få dem flyttet hen et sted hvor der er opsyn og pasning, så ville de heste da være halvejs på vej til et bedre liv. De kunne blive solgt derfra så, til priser der passer til

udsultede heste.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Vandrøgtsager
Forfatter: 
Dato:  13-01-2010 12:02

Horsens Folkeblads forside mandag den 11-1-2009 beskriver en lignende sag i området ved Vonge ikke langt fra Tørring.

Det er helt helt ufatteligt, at der ikke findes en sanktionsmulighed til at tage noget konsekvent fat i dels de mennesker og dels i dyrene, når det kommer så vidt.

Jeg er både forarget og rystet i min inderste grundvold over de manglende politiske tiltag og den manglende politiske vilje, til at gøre noget reelt ved lovgivningen på området, således at der kan blive åbnet op for en omgående handling og indsat overfor vedkommende mennesker, der lader dyr gå på denne omsorgsløse og ligegyldige måde.

De burde fratages dyr øjeblikkeligt og ikke pålægges diverse påbud om pasning, der alligevel ikke bliver overholdt i det lange løb. Og lovgivningen burde ændres tilfredsstillende i denne relation.

Det burde aldrig komme så vidt, som til at dyr må lade livet fordi de ikke får det pasning og omsorg i en påberåbt velfærdsstat som Danmark! Det er nærmest pinligt, at der ikke bliver gjort noget seriøst!


Mvh


Tina

www.stutteri-moelleaaen.dk - www.linnerup-skovgaard.dk

DANSK AVLEDE PALOMINOER MED KVALITETSAFSTAMNING

0
0
Svar på denne tråd
 
 dyremishandling
Forfatter: 
Dato:  13-01-2010 13:20

Det er utroligt, at der usraffet kan finde kan finde så grov form for dyremishandling/vanrøgt sted i et velfærdsland som Danmark. MEN det er måske kun menneskene der skal nyde godt af velfærdssystemet?


Jeg har først lige læst nyheden og blev meget overrasket over graden af vanrøgt. Man ser tynde heste i DK, men som regel ikke så slemt som hos Charlotte Lauritsen.


Jeg ringede straks til dyrenes beskyttelse for at tilbyde at hjælpe nogle af hestene ved at opstalde dem hos mig selv og sørge for pleje og fodring. Jeg gik selvfølgelig ud fra at dyrenes beskyttelse havde hestene i sin varetægt. I stedet fik jeg af vide at de stadig er hos ejeren!

Det er da helt galt, at man ikke omgående har fjernet dem!!! Nå, men jeg spurgte så til, hvad man ellers kan gøre. Man skal først vente på at ejeren får en dom, som derefter skal håndhæves. Problemet er så, at politiet efter en dom om vanrøgt af dyr, sjældent håndhæver dommen og fjerner dyrene!


Personen fra dyrenes beskyttelse var helt klart lige så frustreret som jeg, men havde ikke mulighed for at gøre andet end at få det ud i flest mulig medier, så andre forhåbentlig også reagerer på det.


Charlotte har flere igangværende sager kørende, som er flere år gamle. Det fortæller blot, at hele retssystemet og lovgivningen skal ændres for at hjælpe dyr i nød. Desværre hjælpe det ikke disse dyr NU!

Man må håbe at flest mulige heste forsvinder på mystisk vis. Det er jo ikke første gang, de er brudt ud af foldene...


Jeg vil ikke råde nogen til at købe hestene, da det jo bare støtter CL.


Til alle der har anmeldt CL: Godt gjort!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  13-01-2010 14:17

Tristan: Flot af dig at ha ringet til Dyrenes Beskyttelse for at tilbyde din hjælp!


Kan ikke lade være med at tænke på de stakkels heste...


Hold nu op med at brændemærke jeres heste, bare fordi det er smart!! Det er dyremishandling!!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 fokus...
Forfatter: 
Dato:  13-01-2010 14:47

Her skal der sættes fokus på dyrene, det skal helst gøres offentligt i medierne og helst kraftigt fra flere sider.

Der skal presses på for an ændring i lovgivningen, således at det ikke er misrøgteren, der er beskyttet af lov men at det derimod er dyr, der beskyttes af lov, når der opstår det behov.


Men der skal uden tvivl en lovændring til, for at dyreorganisationer, politi eller lign. kan sanktionere og fjerne. Det er uden tvivl de kolde klare fakta.


Og jeg skal gerne gøre mit og buldre op, hvor det er muligt i medierne, for jeg synes bestemt ikke at det er iorden, at man bare kan få lov til at lalle videre med eller uden opsyn, når man har været skyld i dyrs død p.g.a. manglende pasming og vanrøgt.!

Mvh


Tina

www.stutteri-moelleaaen.dk - www.linnerup-skovgaard.dk

DANSK AVLEDE PALOMINOER MED KVALITETSAFSTAMNING

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvem skal betalle!!!!
Forfatter: 
Dato:  13-01-2010 22:04

Efter at have læst indlæg på HN - kontaktede jeg Hanne Stær fra Dyrenes Beskyttelse (DB) mandag. Jeg kører forbi ejendommen på Rengegade i Store Heddinge flere gange om dagen. Mandag så jeg at der ikke var vand og stråfoder hos haflingerne!!!


Hanne Stær sagde at DB kunne INTET gøre før der var faldet dom i sagen..


Det er ofte vi i presse kan læse at nu har DB eller Hestens Værn fået testamenteret mange millioner. Jeg har spurgt hvorfor nogle at disse midler ikke kan bruges til foder, flytning af haflingerne eller til aflivning. men igen der er ikke faldet dom derfor kan og gør DB ikke mere. Hanne Stær var tydeligt frustreret over dette. Men sådan fungerer vores lovgivning!!!


Herefter kontaktede jeg Køge politi, spurgte dem om det samme - hvorfor ikke flytte hestene eller aflive. Køge politi kunne melde tilbage at der havde været tilsyn på ejendommen med dyrlæge et par dage i forvejen og der var vand og stråfoder!!!!

Køge politi referede til en tidligere sag hvor politiet var gået ind og havde tvangsflyttet nogle heste. Regningen for dette lå stadig hos politiet så derfor var det sjældent at dette blev gjort. Jeg forstår jo ikke hvorfor i sådanne tilfælde nogle at de midler der er enten i DB eller Hestens Værns kasse kan bruges her.


Jeg forstår det ikke...


Jeg vil ikke bare vende den anden kind til .. er der flere at haflingerne der langsom skal dø af sult.


DB sagde at jeg måtte gerne gøre noget, ja, men jeg kan godt køre en palle wrap derud og kan måske også få andre til at gøre det, MEN hva så når de har ædt det. Heste har det ligesom mennesker de skal altså have mad og drikke HVER DAG...


Jeg har kontaktet DB og politi, holder øje med at der er vand og stråfoder derude og så skriver jeg til Hestens Værn og herefter går jeg videre til TV" øst og håber de vil komme på banen.


Prøv at forestil jer hvor lang tid der kan gå i vores retssystem før der falder dom og i værste fald anker anmeldte -Charlotte - denne dom...


Hvor lang tid går der inden flere af haflingerne derude dør. Måske var det bedre at købe nogle patroner og aflive hele flokken.


Jeg har ikke noget ønske om at komme på forsiden nogen steder - men det her er vi nødt til at stå sammen om at få stoppet. Og hvis vi er mange der bliver ved at skrive ringe til DB - Hestens Værn - pressen og politi så må det lykkes.


VÆR MED TIL AT GØRE EN FORSKEL... stop pinslerne for haflingerne på Rengegade i 4660 Store Heddinge

0
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg er rystet
Forfatter: 
Dato:  13-01-2010 22:21

Jeg er dybt rystet over at sådan noget kan foregå i dagens danmark, men det overrasker mig egentlig ikke. Jeg har før haft fat i DB og Hestens Værn og der skete ikke en dyt, og det ser man gang på gang :(


Måske vi skulle samle os og stille os på adressen og demonstrere og så blive der indtil der sker noget, og sørge for at div. medier er underettet med billeder og at vi møder op fordi vi ikke vil finde os i det svineri!?


Med venlig hilsen

Karina


Nu uden hest :(
0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 01:19

Jeg bor i nærheden, men har aldrig set det. Men tror da jeg vil køre forbi og evt tage nogle flere billeder.

Er der nogen der har talt med hende?? evt spurt om hun har brug for hjælp?

Tænker bare på evt at prøve en anden fremgangs måde


Her holder vi Dansk Varmblod =)

Køre på SPT.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvem betaler
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 09:46

Jeg har forsøgt at få hende i tale, men hun afviser alt ligesom hun i mandags gjorde overfor journalisten fra Dagbladet Sjælland!!!!


Charlotte - eller en anden - har dog været på ejendommen for at lægge halm i kummerne, men som DB sagde i mandags...husk at du træder ind på privat grund, hvis du gør noget, men hvis jeg valgte at gøre det ville DB gerne have flere fotos!!!!


Der skal simpelhen så meget mediedækning til for at der "måske" sker noget....snart!!!!

Tag fotos send til DB, Hestens værn, pressen, . jeg ved snart ikke - der må være nogen der vil lytte til os.........

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 11:17


Jeg møder også gerne op, hvis der bliver arrangeret demonstration, presse eller lign.


Bor dog ikke i nærheden og kender ikke stedet eller personen, men er enig i at man (vi) bliver nødt til at råbe op og gøre noget aktivt for at få fokus på området, så dyrerene ikke lider unødigt - hvilket jo åbentlyst er tilfældet som loven er skruet sammen nu.


Fulgte også med i tråden om "Eros" og knoldesparkeren fra Feddet, der heller ikke passede sine dyr, og det er bare slet ikke i orden, uanset hvilke dyr det så iøvrigt drejer sig om.Med venlig hilsen

Pia
** Enhver som ikke har lavet en fejltagelse, har aldrig prøvet noget nyt **http://www.piabjerre.dk0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 12:00

Ja der skal sørme gøres noget NU for de stakkels dyr.


Min erfaring siger mig dog - at det er politiet, der skal presses, de er de eneste, der kan gøre noget - sammen med en kredsdyrlæge. Hvad hjælper det at man kan se, der er vand og halm - når dyrene ligner nogle fra en kz lejr

Min erfaring er, at når føl og plage altid har været så udsultet, så er der meget meget lang vej tilbage til sundhed og sul på sidebenene. Så er det altså ikke nok med halm i kryppen...


At politiet ikke gør noget, fordi de ikke får dækket regningen, kan vel ikke være en undskyldning for ikke at følge lovgivningen?? Men ved desværre godt, at det oftest er sådan...


Jeg ringer til Axel og henviser til denne tråd.

Også vil jeg også gerne sige, at jeg er på, såfremt der bliver en demostration. Kan sikkert fremskaffe nogle flere mennesker, der vil stille op for de stakkels små haffere.


Godt at det bliver taget op herinde og at der er Hn'er der også prøver og gøre noget


Mange hilsner Anjawww.hestenshaab.dk

Hestene har brug for DIN hjælp.

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 13:12

Jeg stiller også meget gerne op til demonstration!! Der må gøres noget!


Hold nu op med at brændemærke jeres heste, bare fordi det er smart!! Det er dyremishandling!!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg kan...
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 14:02

Jeg kan også godt skaffe flere der vil komme til en evt. demonstration.


Men hvem vil stå for det?


Lige pt. tror jeg at det er det eneste vi kan gøre og så håbe på at der er nogle medier der ville dukke op, men de skal i hvert fald informeres om hvornår vi kommer!


Vi skal bare være MANGE, det er vigtigt.Med venlig hilsen

Karina


Nu uden hest :(
0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 14:11

Super initiativ du har taget pibo ♣rexpito♣


Hvis jeg har mulighed for transport til en evt. demonstration, så deltager jeg også gerne.Hvis du kan lide duften af roser, må du også kunne tåle dens torne.


Partsrytter(e) (4550) søges til mine 4 heste, da jeg ikke selv kan nå at ride dem alle. Skriv pb for nærmere information.0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvad pokker så!
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 16:38

Tænker lidt.....jeg stjæler sgu hestene...hm det må man ikke, Nej men tiden går sgu bare. Har / Kan jeg finde plads, skal jeg ringe til hende, hun kan da ikke sælge disse dyr, de er til aflivning. Kan huske at min dyrlæge engang sagde til mig, iforb. med at min plag havde brækket skulderen " Helle han lider og selv om du vil ofre alt for at han kan hele, er der en lovgivning der siger at hesten ikke må lide unødigt. Hmmm, hvor fanden er den lovgivning henne NU

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvem betaler!!!!
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 18:33

Til Helle Justin og alle jer andre...

Jeg har selv gjort den overvejelse at betale en dyrlæge for at gøre en ende på det eller "stjæle" dem til et internat. Men hvem tror I går fri og hvem tror I der kommer i brummen eller får en kæmpe bøde.

Det gør jeg/vi tro mig - Charlotte - er glat som en ål...

Haflingerne kommer til at lide en langsom død. Systemet er SÅ svært at råbe op....

0
0
Svar på denne tråd
 
 endelig
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 19:30

Hej har hørt her til aften at hestene er i gang med og blive fjernet der var flyttet nogen i går og et læs igen i dag er der nogen andre der har hørt noget til det....

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 19:56

Til jer der bor i nærheden:


Nogle der ved om det er rigtigt at hestene er ved at blive fjernet som skrevet ovenfor og nogle, der ved hvorhen?

Jeg venter at Axel fra alle dyrs ret skal ringe tilbage - men der er jo ikke grund til at sende ham derud hvis hestene er væk fra adressen....

Håber det er fordi der er fundet en god løsning for de stakkels dyr og ikke fordi hun gemmer dem et andet sted:-(www.hestenshaab.dk

Hestene har brug for DIN hjælp.

0
0
Svar på denne tråd
 
 OMG MAN!! :'(
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 20:07

Neeeej, hvor trist!

Jeg sider og tuder nu :'(

0
0
Svar på denne tråd
 
 svar......
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 20:14

det er ikke hende der har fjernet dem det er andre der sku ha tvangsfjernet dem.......

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskirft
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 20:24

Det kan jo være de er brudt ud af folden, som de har gjort før.


Hvis der så er nogle mennesker som har taget sig af dem kan de jo ikke gøres til tyve, tværtimod en god gerning:0)))


Det kunne man jo håbe at det hang sådan sammen....


Christine


Stald Granly fjordheste0
0
Svar på denne tråd
 
 svar.......
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 20:34

ja foldene er jo sandsynligvis stadig ik blevet lavet så de kunne vel nemt slippe ud endnu engang..... :)

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvem betaler!!!!
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 20:51

Jeg kørte forbi Charlottes ejendom idag kl. 14 - der stod de små shetlændere og en del haflingere der stadig. Jeg undres over at de står bag laden, de har muligvis ikke adgang til folden nede bag ejendommen mere - der plejer de at gå -

Hegnet på folden dernede fejler ikke noget, og tror næppe de løber ud dernede. Har ikke styr på hvor god indhegningen mod Rengegade er, men leddet kan jo gå op. Men der er før blevet påkørt en haflinger derude fra og den vil jeg ikke tage på mig.


Jeg talte ikke, men der var stadig mange..


Nu er min næste bekrymring at Charlotte selv har flyttet dem for at få fokus væk fra ejendommen Rengegade i Store Heddinge.


Har endnu ikke hørt fra Hestens Værn men syntes at vi skal holde hinanden orienteret.

Tror det er vigtig at vi får bredt det her så laaaangt ud til alt og alle vi kan forestille os der gider hører på os!!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 c´s udseende?
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 21:04

Er der nogen der kan linke til et billede af hende eller fortælle hvordan hun ser ud?


Med venlig hilsen
Pernille


0
0
Svar på denne tråd
 
 Intet foto pt.
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 21:15

Har ikke noget foto.

Hun er slank - nærmest tynd - omkring 175- max. 180 cm høj.

Helt korthåret nærmest "drengeklippet" Mørk/ mellembrunt hår med lidt grå strøg i.

Hun er ca. 52-55 år gammel.

Tit har hun en heldragt på når hun færdes på ejendommen!!!!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 billedarkiv
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 21:31

Google, skriv Charlotte Lauritzen, side 5 på google

"billedarkiv 004....." bladr fotos igemmen yderst til venstre finder du en korthåret kvinde stående med en velnæret haflinger

det er Charlotte Lauritzen.

Dyrk billederne det er Charlottes haflinger mange af dem....

Det var bare dengang det var før!!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 Håber...
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 22:07

Håber snart der kommer noget nyt om hvad der rent faktisk er sket med de heste nu, hvem der har flyttet dem hvis de er blevet flyttet :(


Med venlig hilsen

Karina


Nu uden hest :(
0
0
Svar på denne tråd
 
 puha.....
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 22:24

enrigtig trist nyhed at få frem jeg sidder sku her med tåre i øjet, min dreng kommer fra hende af og han er elders en rigtig fin dreng der bare er helt super både spring men også dressur, hvirkelig en flot dreng af racen, så det er jo nogle gode heste med stamtavler hun har, så kan slet ikke fprstå hun ikke har valgt at sælge dem, frem for det hun byder dem nu.


jeg kan ikke lade være med at tænke om nongle måske har tilbydt hende jeres hjælp jeg mener hvis dyrene ikke kan fjernes og hun måske af en eller anden årsag ikke selv magter det mere, kunne dyrene måske hjælpes ved at der kom nongle og så til dem, ind til hun fik solgt ud af dem, jeg mener det kan jo også være det er penge der er et problem, det må dælme koste meget at holde alle de dyr,

og så de det måske en indsamling vi skal have gang i så disse stakler kan få hvad de har rat til.


hved det ikke jeg tror jeg prøver at kontakte hende i morgen for at høre, jeg går hjemme og hvis det kan hjælpe de stakler så hjælper jeg gerne et par timer hver dag.


hvis vi ikke kan få dem væk fra hende lige nu så er det vel lige så meget vores ansvar, som dyrenes beskytelse og hestensværn at der bliver lavet bedreforhold til en evt retsag mod hende

0
0
Svar på denne tråd
 
 så tag dog et ansvar
Forfatter: 
Dato:  14-01-2010 22:59

Jeg væmmes og undres over denne "skubben ansvarlighed" rundt imellem de forskellige instanser - politiet, dyrenes beskyttelse mf. Instanser som har mulighed for at gøre noget...ja måske ikke lige på stående fod...med nu er det jo ikke et nyt fænomen - dyremishandling. Der har været adskellige år til at få gjort noget i forhold til lovændringer og lign.


Jeg kan ikke forstå der ikke allerede for flere år siden, er oprettet et "dyrepoliti" - i stil med det amerikanske "animal cops".


Jeg kan ikke forstå at det kan være lovligt, at politiet ikke gør noget og tvangsfjerner dyrene, når de er bekendt med mishandlingen, bare fordi de er bange for at hænge på regningen. Måske de skulle sørge for "aftaler" med fx. dyrenes beskyttelse vedr. de kunne betale regningen.

De skulle prøve at kommunikere sammen mod en fælles løsning på at stoppe mishandlingen....

0
0
Svar på denne tråd
 
 Overskrift
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 00:04

Ad hvor er det her bare ulækker læsning

Jeg får helt kuldegysninger .. Tænk at nogen kan være SÅ grusom mod sine dyr ..


Jeg bor ikke så langt fra stedet, og overvejer kraftigt at tage derned én af de nærmeste dage med mit super kamera, og så blitze alt hvad jeg kan ..


Men skal billeder sendes til politiet, dyreværnet, hestenes værn eller dyrenes beskyttelse ? Skal de bare sendes til dem alle ?


Ang. en demonstration - det ville da klart være noget af en øjenåbner, hvis vi kunne få det op og stå .. Og er det i virkeligheden ikke bare at få lavet en dato, og så hver især kontakte de forskellige medier, som vi så kan håbe på møder op?


Hvad nu hvis jeg siger d. 20 januar ? Ville det kunne lade sig gøre at få noget op og stå til den dato ? Der skal jo gøres noget NU og ikke om en måned ..www.team-schade.dk - ude af drift p.t.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Ang. dato
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 00:33

Er det ikke bedre det er en weekend vi møder op, så er der chance for at der er flere der har tid måske, det bliver jo også tidligt mørkt?Med venlig hilsen

Karina


Nu uden hest :(
0
0
Svar på denne tråd
 
 hjælp..
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 00:58

Ja jeg er så en af dem der har valgt at tilbyde min hjælp.

Så er det lige nævnt.

Det er hårdt for alle parter med en sådan sag her, og jeg forstår godt at man hidser sig op når sådanne situationer opstår, I må endelig ikke misforstå mig.

MEN....

Jeg bliver nødt til lige at fange jer lidt.

Hvis I går ind på Alle dyrs ret's hjemmeside og ser hvad der har været af sager der har været de seneste mange år, så er der side op og ned om høns der bliver levende kogt, køer der står i møg så højt at de kan kravle ud af vinduerne, får, køer, heste, svin mm der dør i hobe tal grundet vanrøgt... protester?.. sikkert nok, mishandling og vanrøgt i kæmpe stil, produktion frem for velfærd osv osv jeg kunne blive ved... Hvor mange demoer har der været nogle af de steder?

Hvor mange dyr er blevet hentet?

Hvor mange km lange tråde er der startet herinde hvis det er med andre dyr, og som er endt op i demoer? Det bliver ved snakken eller?

Ret mig endelig og kom endelig med tråde der kan henvise til flere af de sager.

EN død hest ja, forfærdeligt, men 30 døde køer.

Jeg har intet mod demoer i dyre velfærds sager, men det må da være ens for alle dyr? Eller skal man være en hest???Prøv vores forum Hestefolket0
0
Svar på denne tråd
 
 Et sted skal man jo starte,...
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 10:17

Et sted skal man jo starte, så hvis vi nu tager det her som et eksempel og kommer så videre med de andre "30 køer" etc.


Men det vigtigste er lige nu og her dyrene. Så hvis "sun" finder ud af om Charlotte ikke magter at passe dem mere, kunne man jo i fælleskab sørge for pasning af hestene indtil de får et nyt hjem.


Ellers er der dyreværnslov, der siger at dyrene ikke må lide,.....

DyreværnslovKapitel 1


Generelle bestemmelser

§ 1. Dyr skal behandles forsvarligt og beskyttes bedst muligt mod smerte, lidelse, angst, varigt men og væsentlig ulempe.
§ 2. Enhver, der holder dyr, skal sørge for, at de behandles omsorgsfuldt, herunder at de huses, fodres, vandes og passes under hensyntagen til deres fysiologiske, adfærdsmæssige og sundhedsmæssige behov i overensstemmelse med anerkendte praktiske og videnskabelige erfaringer.
§ 3. Rum eller arealer, hvor dyr holdes, skal indrettes på en sådan måde, at dyrets behov tilgodeses, jf. § 2. Det skal herunder sikres, at dyret har den fornødne bevægelsesfrihed også under optagelse af foder og drikke og ved hvile. Dyr skal endvidere sikres mod vejr og vind i overensstemmelse med deres behov.
Stk. 2. Stk. 1, 2. pkt., finder tilsvarende anvendelse på bindsel, tøjr og lignende indretninger.
Stk. 3. Enhver, der holder dyr, skal sørge for, at dyret tilses mindst en gang om dagen. Dette gælder dog ikke fritgående dyr på græs eller lignende. Sådanne dyr skal dog tilses jævnligt

§ 21. Behandles dyr uforsvarligt, kan politimesteren (politidirektøren) give den ansvarlige pålæg om dyrets behandling. Er dyret sygt eller kommet uhelbredeligt til skade, kan politimesteren (politidirektøren) meddele pålæg om aflivning af dyret, hvis det vil medføre unødig lidelse at lade det leve.
Stk. 2. Pålæg skal meddeles skriftligt. Inden der meddeles pålæg, skal politimesteren (politidirektøren) indhente en erklæring fra en dyrlæge og om fornødent fra kredsdyrlægen. Endvidere skal den, der har ansvaret for dyret, have lejlighed til at udtale sig.
Stk. 3. Stk. 2 kan fraviges i det omfang, det er nødvendigt for at afværge en væsentlig lidelse for dyret.
Stk. 4. Politimesteren (politidirektøren) afholder omkostningerne ved sagens behandling, men kan kræve beløbet refunderet af den, der har fået pålæg. Refusionskravet tillægges udpantningsret.
§ 22. Efterkommes pålægget efter § 21, stk. 1, 1. pkt., ikke, skal politimesteren (politidirektøren) sørge for dyrenes pasning og kan herunder anbringe dyrene et andet sted. Efterkommes pålæg efter § 21, stk. 1, 2. pkt., ikke, skal politimesteren (politidirektøren) sørge for, at dyret aflives.
Stk. 2. Politimesteren (politidirektøren) kan straks eller senere bestemme, at dyrene skal sælges eller aflives, hvis forholdene taler derfor, herunder dyrenes tilstand, udsigten til, at ejeren kan passe dyrene igen, og udgifterne ved dyrenes placering andetsteds.
Stk. 3. § 21, stk. 4, finder tilsvarende anvendelse på udgifterne efter denne bestemmelse.

????Så hvor er han politimesteren (politidirektøren) henne?? ??

0
0
Svar på denne tråd
 
 Me2 ♥Rebekka Kastanjegård♥
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 10:19

Me2 ♥Rebekka Kastanjegård♥:

Jeg har da deltaget i to demonstrationer der er blevet arrangeret her på Hyggen, jeg bor på falster og kørte til Odense den første gang og anden demonstration var i Kbh hvor folketingsmedlem Christian H. Hansen fra DF også var dukket op for at støtte op om det, så det er ikke alle tråde om demoer der bliver ved snakken ;)
Men igen, når man er vidne til sådan noget svineri så føler man bare at man må gøre et eller andet da vores system åbenbart ikke magter opgaven at tage sig af noget som helst, men nogle gange når medierne kommer ind over så plejer de at vågne op, og en stor demonstration kunne måske fange medierne ;)


Men hvad har du af idéer som kunne redde de heste nu når du prøver at mane den demonstration i jorden?


Med venlig hilsen

Karina


Nu uden hest :(
0
0
Svar på denne tråd
 
 prøver at ringe
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 10:46

jeg har her til morgen prøvet at ringe til charlotte men er ikke kommet igennem, men jeg prøver igen senere, hvor jeg vil prøve at snakke med hende på en god måde det er jo ikke sikkert at hun er så venlig sindet omkring sådan en opringning men jeg vil gøre et forsøg, da vi jo ikke kan hvide hvad der er grunde til alt dette her, jeg tænker lidt det er rigtig syndt, for charlotte har alså gået meget op i disse heste en gang, og derfor frygter jeg lidt at det er hendes pengepung eller overskud der er væk.

0
0
Svar på denne tråd
 
 svar...
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 12:46

For det første så har jeg ikke prøvet at mane noget i jorden, det jeg mener er at der har været SÅ mange groteske sager af vanrøgt inden for de sidste mange år, så jeg synes at det er utroligt at der ikke er flere tilfælde af det halve/hele Danmarks dyrevenner der ryger op af stolene.


Jeg har tilbudt min hjælp lige meget hvad det så end går ud på.

Jeg har rakt en hånd, og det burde flere gøre.Prøv vores forum Hestefolket0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvem betaler!!!!
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 13:07

Jeg vil lige starte med at skrive...

Jeg har ikke opfordret til at demonstrere foran ejendommen i Store Heddinge.

Men sikkert et udmærket initiativ...

Alt det her handler fra min side ikke om at gå efter Charlotte - men mener iøvrigt helt klart at det er hendes ansvar.

Jeg vil holde fokus på at vi lever i 2010 og det er bare ikke i orden at der er dyr i DK der lever under så kummerlige forhold som fakta er på Rengegade.

Men som tidligere skrevet lad os kontakte ALLE der gider høre historien og helst få den på TV.

Se iøvrigt Stevnsbladet i dag

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 14:54

pibo ♣rexpito♣: Kan man læse stevnsbladet på nettet og hvis ja, link ?Broget ponyhingsteplag, født 26 juni 08.

Sælges billigt til godt blivende hjem.

Pris: 1.000 kr, sælges med kontrakt.

Skriv en PB for nærmere info.


0
0
Svar på denne tråd
 
 Starbits
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 15:14

Med venlig hilsen

Karina


Nu uden hest :(
0
0
Svar på denne tråd
 
 ER DET BARE SNAK???
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 16:22

Har fulgt meget med i debatten og er søvnløs og dårlig ved tanken.

Forfærdet over at de myndigheder der skal beskytte dyrene ikke er en skid værd.

Hvorlænge vil vi blive ved med at finde os i det??

Vi kan skrive kilometerlange klagesange her på disse sider; men hvis der i sidste ende ikke er nogen der tør gøre noget, så er det hele jo spild af td.

Vi SKAL have en bedre dyreværnslov, en der beskytter dyrene, og der skal strenge straffe til dem der overtræder den, især når man som Charlotte har sager helt tilbage til 2005. Det er jo helt utilstædeligt at hun stadig har dyr.

Det er også helt umuligt at politiet vælger at lade dyrene stå hos mishandlerne, fordi ( påstås der ) de så kommer til at betale for opstaldningen.

Hvor er hestens værn og dyrenes værn henne i disse sager??

Hvad er det de bruger deres penge til hvis ikke til sådan nogle tilfælde???

Er der nogen der med sikkerhed ved at der er blevet fjernet nogle heste fra ejendommen, og af hvem??

En storstilet demo skal til nu for at råbe myndighederne op om en bedre dyreværnslov, KOM NU !"!!! lad være med at lade det blive ved snakken endnu engang, MELD JER !!! STÅ SAMMEN!! og vis i har røv i bukserne!!!!

Jeg står gerne frem og prøver at koordinere tingene.

Hvad er det egentlig blevet til med henvendelse til medierne???

Er der nogen der har fået respons??

evt. seriøse henvendelser 78781673

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 16:52

Sakina


Hvis jeg kan få kørelejlighed så tropper jeg gerne op til en demo!


Hold nu op med at brændemærke jeres heste, bare fordi det er smart!! Det er dyremishandling!!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvad sker der
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 20:42

Ja, kan vi ikke fået noget fakta om de heste om de stadig står på adressen???


Men ellers er jeg også klar, lad os se at få stablet noget på benene, de heste skal ikke lide mere end højest nødvendigt.


Med venlig hilsen

Karina


Nu uden hest :(
0
0
Svar på denne tråd
 
 Dyrenes beskyttelse og min bare...
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 21:08

Hvorfor er det lige Dyrenes beskyttelse pludselig popper op, når hestesagen kommer i medierne? Hvorfor f*nden poppede de ikke op da de blev kontaktet om hestene første gang for mange måneder siden? TOTAL falliterklæring til Dyrenes beskyttelse .Hilsen Solveig

med traveren

Emile

The loveliest horse ever born

0
0
Svar på denne tråd
 
 FØJ FØJ FØJ.
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 22:35

- Ej hvor er det utroligt at hun kan få lov til at gøre det der. Jeg fatter det slet ikk. Jeg bor ikke ret langt fra den her kvinde, og jeg ser tit de heste bare stå og se fuldstændig fortabt ud, det gør så ondt at se på, og jeg fatter ikk de heste ikke er blevet taget fra hende, for flere år siden. Jeg har redet hos hende for mange år siden, allerede der burde der være sat en stopper for det svineri hun har gang i. Jeg føler virkelig med de heste, det gør jeg. Sorry, men Charlotte du er et svin med de heste. Håber du har en dårlig smag i munden.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Sakina
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 23:19

Jeg er helt sikkert på mht demo.

Lad os samle en masse mennesker, presse og prøve og råbe nogen bare nogen op for de stakkels dyrs skyld. Hvis du gerne vil være tov holder på projekt demo, synes jeg det vil være super. Der er næsten nødt til at være een, der står for organiseringen.


Jeg er på og kan også skaffe flere mennesker - helt klart. Uanset om nogle af hestene er fjernet - så må vi gøre det, for dem der stadig står der


Sign me up:-)www.hestenshaab.dk

Hestene har brug for DIN hjælp.

0
0
Svar på denne tråd
 
 svar.....
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 23:30

var forbi ejendommen i formiddags og kunne konstatere at desværre går alle heste der stadig vil skyde på mindst 10-15 stk... men der gik en person ku ik se om det var hende og var ved at fodre dem så det lader da til hun er vågnet lidt op men det er jo desværre nok ik for dyrenes skyld hun gør det.....

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  15-01-2010 23:39

Jeg bor på bornholm, så kan ikke deltage så meget. men sig endelig til hvis der er noget jeg kan gøre for at hjælpe jer.


Håber i gør noget :)


Hilsen Lærke


Mor til Karl-Emil 8 år og Jonathan 4 år


Lykkelig ejer af Fritte, Niva, Bumle, Josefine og Isaac.


R.I.P Freja

R.I.P Tikko

R.I.P Simba

0
0
Svar på denne tråd
 
 JEG SYNES DET ER VILDT
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 00:08

Hvordan kan hun glemme at se til dyrene, det kan godt være hun er på røven, men så må man sælge ud..

Og det har hun kun gjordt en gang, NEJ hun har lukke øjne og håbet på det bedste og det er jo ikke en gang det her er sket fler gange

så det med hun er nok på røven (spar mig ) løgn

pjat man kan læse naboeren skriver det har være sådan altid, og nu sælger hun ud af den GODT.

og hun foder på den, ja hun skal jo sælge!

nok derfor de for foder, og fordi folk snakker

hvis hun kunne være i fred lå der 20 hest døde på den fold.og ikke kun 1.

smil og andre smiler til dig og dagen bliver meget bedre

0
0
Svar på denne tråd
 
 Vi hjælper gerne
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 00:35

Vi er Haflinger avlere i Jylland og har overfladisk kendskab til konen. Hendes rygte helt herovre er desværre også meget skidt.

Vi er klar til at deltage i næsten hvad som helst der kan hjælpe de stakkels heste.

Vi har ikke selv plads til så mange heste, men jeg kan helt sikkert finde staldplads hos venner og naboer meget hurtigt.

Jeg så 3 af de Haflingere hun har fået hjem fra Østrig, da de kom til landet i oktober for 2 år siden - skønne hoppeføl. Allerede dengang var hun nødt til at købe dem igennem 3. person - så det er ikke et nyt fænomen at konen ikke kan passe sine heste.Vi stiller gerne op, hvis vi kan hjælpe de stakkels heste så kontakt os gerne på mail stenbjerg@dlgtele.dk. Helle og Ole

0
0
Svar på denne tråd
 
 demo hos charlotte
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 15:06

Jeg har lagt mit tlf.nr ud og vil gerne have at de der ønsker at være med til at gøre noget, henvender sig til mig.

Så skriver jeg jeres navn og tlf.nr op så vi kan lave en samlet aktion.

Men vi skal være mange så der er medieinteresse om sagen, det er den eneste måde at få gjort noget ved sagen.

Hilsen Sakina

0
0
Svar på denne tråd
 
 Er det bare tom snak
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 15:19

Jeg undrer mig temmelig meget over, at der ikke er nogen der har henvendt sig til mig, med henblik på at lave en aktion mod Chalotte,for at befri hendes heste fra de lidelser de må finde sig i så længe de står hos hende.

Alle I der skriver så meget herinde!!! Er det bare tom snak???

Så kan jeg da godt begynde at stille spørgsmålstegn ved om jeres dyrevenlighed er ærligt følt og hvor dybt den egentlig stikker.

Det er nemt at skrive en helt masse anonymt herinde; men gode ord er ikke nok til at gøre livet tåleligt for de stakkels heste der står - SULTNE - FRYSENDE - og FORKOMNE hos Charlotte.

KOM UD AF BUSKEN !!!! LAD OS GØRE NOGET !!!! RING!!!

så vi kan planlægge noget.

Tlf. 78781673 efter kl 15

Hilsen Sakina

0
0
Svar på denne tråd
 
 det er nok
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 15:51

tom snak - Sakina.


Har skrevet besked til 2 med tilbud om hjælp - hvorfor besvares disse beskeder ikke ?


.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Stella
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 16:35

Jeg håber sandelig ikke at du mener mig når du skriver " tom snak "

Det er jo lige præsis det jeg prøver at gøre noget ved!!!!!

Hilsen Sakina

tlf. 78781673

0
0
Svar på denne tråd
 
 kan kun gentage
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 17:15

- hvorfor besvares beskeder om hjælp ikke ?


Jeg kan se de ikke engang er læst. Det er jo ikke alle der vil skrive sit tlf.nr. på nettet.

0
0
Svar på denne tråd
 
 sakina
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 18:25

Har ikke læst alle indlæggene, men jeg vil gerne hjælpe de stakkels heste - men kun på betingelse af, at Charlotte ikke kommer til at fremstå som en modbydelig person. INGEN VED, hvad der ligger til baggrund for mishandlingen og jeg vil under INGEN omstændigheder være med til at sparke til en, der måske allerede ligger ned.Hilsen Solveig

med traveren

Emile

The loveliest horse ever born

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvad er det for en verden!!
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 19:16

Jeg håber hestene bliver fjernet og at hun ALDRIG nogensinde kommer i besiddelse af, hvad der bare minder om levende dyr igen.


Der er overhovedet ingen undskyldning for at behandle heste på denne måde uanset om hun allerede ligger ned eller ej.

Hvis hun allerede tidligere er mistænkt/anmeldt for vanrøgt har hun haft rig mulighed for at gøre noget ved problemet.


Det er simpelthen så usmageligt og jeg tager på det kraftigste afstand fra dyremishandling.


Hilsen Anja

0
0
Svar på denne tråd
 
 jeg er også
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 19:22

ligeglad med om hun ligger eller står.


Hun kan tilsyneladende godt passe sin taxaforretning - men den er der nok også flere penge i, end hestene.


For mig er der INGEN undskyldning for det her.

100% enig med Anja - INGEN undskyldning.

.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Vanrøgtet heste endt som dyreføde
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 19:36

Kære Hestenettet...

Hvis vi skal blive ved med at holde fokus på denne ubehagelige overskrift


Vil jeg gerne bede hestenettet om at blive ved med at holde overskriften - bøjet i neon - nej øverst når man klikker ind på hestenettet.


Har rigtig svært ved at råbe myndighederne op, Hestens Værn, Dyrenes beskyttelse, politi, medier..... Tv osv.


Så Hestenettet kan her være med til at holde fokus og forhåbentlig være med til at gøre en forskel ved hele tiden at have "nyheden" øverst indtil vi har fået fjernet hestene fra Rengegade i St. Heddinge, hvadenten de skal aflives, på internat eller andre steder hen.

Jeg/Vi har brug for al den pressedækning vi kan få for at denne sag ikke løber ud i sandet....

0
0
Svar på denne tråd
 
 Alle I
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 19:44

der vil hjælpe seriøst.


Gør som jeg - kontakt pibo med navn og adresse, og hvad I kan tage imod af heste.


Så har pibo noget at vise politiet, altså at de kan fjerne hestene uden udgift.


Vi er flere der vil tage imod hestene - så kom ud af busken.


.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Charlotte.............
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 19:52

Jeg har kontaktet Stevns kommune pr. mail da jeg kan se Charlotte kører noget bus/taxa for kommunen.


Jeg har bla. spurgt om Stevns Kommune kan have sådan en person ansat etc...samt linket og sendt billededokumentation..Nogen som ved om hestene stadig er der og hvordan det står til med foder opsyn osv???Christine


Stald Granly fjordheste0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 20:07

Alle jer som siger at i ikke kan råbe myndighederne op:


Har i prøvet?


Jeg savner dokomentation for HVAD der reelt er blevet gjort?

Hvem har kontaktet hvad osv?


Hilsen Lærke


Mor til Karl-Emil 8 år og Jonathan 4 år


Lykkelig ejer af Fritte, Niva, Bumle, Josefine og Isaac.


R.I.P Freja

R.I.P Tikko

R.I.P Simba

0
0
Svar på denne tråd
 
 dokumentation
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 20:56

Hejsa

Dokumentation...ja alt skal på skrift..jeg har kun min kalender for min egen skyld for hvad jeg har gjort..

kontaktet Dyrenes beskyttelse flere gange - jeg mener det må være muligt at DB kan stille midler til rådighed i form af at afholde udgifter til foder, vand evt. dyrlæge evt. flytning....

Køge politi idet landbetjenten var på kursus, kontakter ham igen mandag

skrevet mail til Hestens Værn..

Stor artikel i Stevnsbladet http://www.stevnsbladet.dk

der er iøvrigt i Stevnsbladet læserbrev hvori den pgl. skriver at de håber folk vil tænke sig om en ekstra gang når de bestille taxa. idet Charlotte kører for eller er indehaver af Rødvig Taxa!!!

Rigitg på Stevns Kommunes hjemmeside fremgår det at Charlotte har Taxe bevilling.

I tidligere indlæg fremgår det at TV2 øst er kontaktet, BT som iøvrigt har bragt artikel om nærværende sag. Morten Spigehauer er ligeledes kontaktet.

Idag jeg jeg kørte forbi kl. 12.30 var der stråfoder i kummerne, men mad måske i dag og igår hvad med i morgen og hvad med vand osv

For mig at se er alle haflingerne og shetlænderne derude endnu.

DB sagde til mig mandag at det var også en mulighed at skrive en masse læserbreve. Men jeg forstår stadig ikke at det skal være så svært at gøre noget og jeg har ikke råd eller plads til 14 heste eller mere MEN DET ER DER INTERNATER OG LIGN. I DANMARK DER HAR!!!!!


0
0
Svar på denne tråd
 
 På facebook
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 20:58

har jeg kopieret artiklen her fra Hestenettet og sat den ind på Dyrenes Beskyttelse og gruppen "Vi hader hestemishandling" med kopi af billeder og henvisning her til Hestenettet.

Nogen der ved noget nyt om de stakkels heste? Går de stadig ude?

0
0
Svar på denne tråd
 
 Niels Hansen
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 21:06

Hestene går stadig ude!!!!!!!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 Kørte forbi i dag
Forfatter: 
Dato:  16-01-2010 21:15

ja de går stadig ude, og ligner noget der er løgn, stakkels stakkels heste.

Gården ser nærmest ubeboelig ud, og der er en masse skrammel og rod alle vegne.


Jeg forstår virkelig ikke at hun har heste, når hun ikke passer dem. Jeg har talt med hende engang (før jeg viste dette), og hun er faktisk rigtig sød, og elsker virkelig sine heste. Men et eller andet er jo åbenlyst galt, og vokset hende over hovedet. Jeg ville ønske at hun gav dem væk til nye hjem, og der kom styr på denne sag.

/Karina


Brunbroget Irish Cob hoppe, Kåret Fløj samt Årets bedste Hoppe Danmark Øst 2009 sælges, Se min præsentation


Velholdt hus Sjælland Stevns på landet sælges omgivet af marker tæt på skov

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvad så pibo....
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 09:27

er der andre end mig, der har gjort alvor af snakken ?


Flere der har meldt sig med navn og adresse og dermed tilsagn om at tage en nødstedt hest ind?


.

0
0
Svar på denne tråd
 
 til stella 2
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 09:49

Ja, det er der, ikke mange fra Sjælland men to fra Jylland der kan og vil tage flere hvis det bliver nødvendigt, har også en der har solgt en haflinger til Charlotte som har tilbudt at købe den tilbage, hvilket er blevet afvist af Charlotte.


Til jer andre herinde....

Listen vil blive afleveret til politiet i morgen og jeg ringer til Dyrens Beskyttelse igen igen, for at presse dels for at få udredt hvad kan der nu handles på....


Til jer der har lagt telefonnr. og adresse hos mig, vil disse selvfølgelig blive behandlet med fuld diskretion og det er kun mig og politi der er bekendt med disse.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Jamen, så kan jeg godt...
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 10:13

..melde ud, at jeg ikke vil støtte. Jeg vil ikke være med til at trampe på en person, der måske har lige så meget brug for hjælp som hestene.

I øvrigt er sagen "gammel" og kendt af mange stevnsboere, så jeg forstår ikke hvorfor der først skal handles nu. Finder det usmageligt at man i et lokalsamfund bare har vendt det blinde øje til i SÅ lang tid! Køge Politi har været på ejendommen flere gange end Dyrenes Beskyttelse. Så man kan sige meget om politiet, men de har gjort mere end dem der råber op om at de beskytter dyrene!Hilsen Solveig

med traveren

Emile

The loveliest horse ever born

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 10:37

Pibo - jeg vil utrolig gerne give min hjælp i denne sag.. Men jeg bor ikke på en gård, så har ingen mulighed for at tage en hest til mig.. Ja så sku den opstaldes.. Men det har jeg ikke råd til da jeg er på SU. Er der andre måder jeg kan hjælpe på? For du må gerne få mit navn og adr., men er det ikke kun dem der kan give en hest et hjem du skal ha det fra?


Hold nu op med at brændemærke jeres heste, bare fordi det er smart!! Det er dyremishandling!!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 pijah/Siska
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 11:07

Jeg er glad for din tilkendegivelse - med alt det her prøver vi sammen at få fjernet dyrene derude fra.


MEN fra min side helst med hjælp fra Dyrenes beskyttelses eller Hestens Værn, dyrlæger og politi.


Lovgivningen er ganske enkelt ikke GOD NOK den bør laves om

der må og skal være er nogen højere oppe der påtager sig ansvar for det her.


Hvordan er hestene så i virkeligheden beskyttet - hvis der når alt kommer til alt ikke er lovhjemmel- det er lige nu som at slå i en dyne.


Jeg syntes det er så flot af alle jer der har meldt tilbage uanset om det har været tilkendegivelser eller med mulighed for at aftage heste eller et godt råd.


Men når alt kommer til alt er der også for at forhindre at det her sker IKKE igen.


Vi må som privat personer ikke gå ud og fjerne hestene, Tyveri - ulovlig indtrængen på ejendommen - politiet skal ind over. (Ja, der er så meget man ikke må - men jeg tager ikke i brummen fordi andre kan skalte og valte med deres dyr som det passer dem)

Og finder det yderst grotesk at fra anmeldelsen i november og til nu har der været skrevet så meget og der er stadig ingen organisation der er gået ind i sagen.......


Og som sagt går jeg til politiet igen i morgen.

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 11:27

Jeg syntes da næsten at vi skulle sende en mail til chritiansborg, så de kan se hvor svært det er at gøre noget ved mishandling af dyr og de samtidig kan se hvor svært det er at få hjælp fra de forskellige steder. De går jo meget op i hestevelfær på andre punkter, her tænker jeg på større bokse køretid mm.

Jeg håber en kan finde ud af at sende dem en mail hvor der bliver linket her til Jeg kan desvære ikke rigtig hitte det.

Håber de takkels heste får hjælp


Venlig hilsen Helle Markussen.

www.123hjemmeside.dk/oldenborgavl


Oldenborg heste sælges:)

0
0
Svar på denne tråd
 
 Til Helle Markussen
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 12:24

Rigtig godt hvis du tager dig af det...

du kan altid ref. til http://www.hestenettet.dk o.s.v. hvis du ikke kan sætte link ind (det kan jeg heller ikke...endnu)

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 12:35

Hej igen..

Mon det ikke er en venlig en der kan gøre det, så det bliver sat ind med link til den her debat og til de forfærdelige billeder. Tror det er bedst med et link direkte.


Venlig hilsen Helle Markussen.

www.123hjemmeside.dk/oldenborgavl


Oldenborg heste sælges:)

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 12:44

Pibo: Virkelig et flot stykke arbejde du gør Nej lovgivningen er virkelig for ringe.. Tænk sig at det her kan finde sted :(

Krydser fingre for at du får noget ud af at kontakte politiet i morgen!


Helle: God idé mht at kontakte Christiansborg!


Hold nu op med at brændemærke jeres heste, bare fordi det er smart!! Det er dyremishandling!!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 der må jo være noget galt
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 13:44

jeg læser om naboer der skriver at de i flere år har været vidner til dette men høre ikke noget om at nongle af dem tilbyder hende jeres hjælp, det kan jeg ikke helt forstå, jeg skal ikke forsvare at hendes heste er tynde og hvad der elders forgår, men jeg syns det er forfærdeligt at læse om alle jer der har fulgt med i dette i flere år, ringede til dyreværnet og så har i kunne vaske jeres hænder rene, vi er alle kun menesker og det er charlotte også, hun har meget igennem de sidste mange år, og vi menesker regera alså forskelligt,og det må være meget svært at indse man ikke magter sine dyr mere, specielt når de har været en stor del af ens liv. en anden ting der falder mig ind er at nongle af nærmest forvendter at kunne få hendes heste foræret, men har i tænkt på at disse salg måske er den eneste måde hun kan bringe mad til de andre hun har, og helt ærligt 5000 kr for en plag med papire er alså ikke dyrt da mange har blandinger til salg for en del mere.

og at hun kan passe sit firma hænger vel også sammen i en støre enhed, penge hvis hun slet ikke tjener noget kan hun slet ikke købe mad, og så er det pluseligt ikke kun en hest vi snakker om vel.


en anden ting der slå mig, hvem fanden er det der kan finde på helt tilfældigt at begynde at køre forbi og smide foder ind til hestene, de får foder nu og at folk køre forbi og smider ind til dem kan alså også blive en død for hestene, da ingen kan kontrolere hvad de får,og dette kan sku hurtigt ende i forfangenhed, tarmslyng eller kolik. så kære hn lad være med dette, da det også kan blive enden for en hest eller 2, også er det pluselig hn der slå hestene ihjel,ingen god reklame for os.

som jeg sagde jeg skal ikke forsvare nongle da jeg syns det er meget tragisk det her, men jeg vil ikke være med til at sparke en der måske ligger helt ned i forvejen, og slet ikke når jeg kun høre det fra en side, der er altid 2 sider af en sag.


så jeg høre stadiveg til en af dem der vil hjælpe hestene, og har tilbudt denne hjælp,da det jo er det der må være nr 1 lige nu

0
0
Svar på denne tråd
 
 helt enig
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 14:17

Tænker når jeg læser dette, har prøvet på alle mulige måder at gøre det klart..Nu skriver jeg det igen..

1. Jeg går ikke efter Charlotte og kender hende og hendes situation rigtig godt.

2. Jeg er ikke bekendt med at nogen smider foder ind til dem, netop derfor vil jeg have at organisationerne skal råbes op og tage ansvar for at hestene ihvertfald får vand og mad ...hele tiden...

Jeg har tidligere skrevet at jeg ikke skal på forsiden derfor har jeg heller ikke lagt en præsentation ind.

Det er ikke en personlig sag for mig, men får overordnet at råbe de rigtig op og få dem til at tage ansvar.


Forstår faktisk ikke det her, men syntes ikke jeg vil bruge tid på at diskutere her.

Lad os holde fokus det er dyrevelfærd vi skal gøre noget ved

0
0
Svar på denne tråd
 
 sun - nu skal
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 15:09

du lige være klar over, at heste i den stand IKKE er en formue værd. Måske endda ikke mere end slagteprisen


Jeg forventer ikke at få noget foræret - men kun at få udgifter til smed - dyrlæge - opfedning, ved at tage imod en af disse heste. Og det vil jeg gerne betale - for hestenes skyld.


Hvis hun ikke magter sine dyr, så skulle hun måske lade være med at anskaffe sig endnu flere. Og når nogen støtter hende ved at købe hendes heste, så går pengene åbenbart IKKE til foder til de resterende - men til endnu flere indkøb.


Så hold venligst op med den slags beskyldninger om folk bare vil rage gratis heste til sig. Den slags ytringer kan godt få mig til at bakke ud.


Så følg lige pibos opfordring - og hold fokus på hjælp til hestene.


.


0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 15:22

Jeg er helt enig med sun


Inden i vil ha.. Charlottes heste til slagteprisen, så syntes jeg lige i skulle aflægge hende et besøg, så i ved selvsyn kan se hvor udmarget hendes heste er.


Så vidt jeg ved, så er Charlotte aldrig blevet meldt for vanrøgt, men for de dårlige forhold hendes heste går under.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Floorzilla...
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 16:07

vil du være venligt at se linket øverst i denne tråd. Hvad ser du der ? Kornfede heste ?


Men - for ikke at blive beskyldt for at ville ha.. damens heste gratis - så trækker jeg mig helt ud. Håber du og sun nu er tilfredse ?


Og tænk så lige over hvor mange penge det havde kostet at tage disse heste ind. Sikkert langt mere end hestene er værd.


.

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 16:23

Nu er jeg jo ikke blind, jeg beder jer bare tage ud og se på hestene.
0
0
Svar på denne tråd
 
 Stop lige engang..!
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 17:03

Der er nogen "søde" mennesker som går ind og fodrer på hestene..

Hvis ikke I som gør det tænker jer godt om, så ender vi i en helt anden situation, nemlig forfangenhed og kolik mm.

Hvis de heste skal fodres ordentligt så nytter det jo ikke en døjt at folk bare giver dem los af mad.

Tænker I på hvad de mon har fået inden, tænker I på at der fra heste ejers side ikke er nogen viden om hvad I har givet dem??


Hvad der her bliver gjort i en god mening overfor dyrene kan altså ende i en katastrofe....

Maverne bliver slået helt i stykker, det er da logik.


Dette er henvendt til de eller den person der mener at gøre det i en god sag, men hestene FÅR mad, men nu tør man jo snart ikke give dem noget for man stoler ikke på hvad de i forvejen har fået.Prøv vores forum Hestefolket0
0
Svar på denne tråd
 
 stooop!!
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 17:40

Kære alle

Nu vil jeg gerne appelere til alle en sidste gang..

Bliv ved at opretholde den gode tone herinde, tænk over hvad det er der bliver skrevet. Selvom man skriver er det så let at misforstå.


Jeg er rigtig ærgerlig over den udvikling jeg syntes det tager nu..


Mere jakkeri så er jeg den der har trukket mig fra denne tråd og holder herefter kun kontakt via min mail med de personer der har kontaktet mig der.

Og så gør jeg hvad jeg har samvittighed til og finder rigtig


Jeg fodrer ikke hestene - det har jeg ikke økonomi til.

Jeg "køber" ikke hestene - det har jeg ikke økonomi til, havde jeg det så havde jeg da gjort det for længst.


Jeg vil for alt i verden gerne have at både Charlotte og hestene derude får det bedre,


MEN


det handler om at de heste derude ska fodres regelmæssigt og en fair chance for at have et godt hesteliv.


Og når alt kommer til alt når vi anskaffer os hestene så husk

"De har ikke bedt om at komme til os" men det er vores ansvar at de har det godt.

HOLD FOKUS og en god tone

rigtig god aften til alle

0
0
Svar på denne tråd
 
 Kan ikke tilbyde opstaldning, men
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 17:42

jeg vil meget gerne deltage ved en evt. demonstration ! Har prøvet at ringe på det tlf nummer der opgives her i tråden, men der var vist ingen hjemme, men send mig meget gerne en privat besked herinde, hvis der kommer en demonstration.Til jer der mener at hestene ikke lider under VANRØGT , i må da være godt blinde . Hvad tror i den døde hest er død af ? Hvorfor stikker knoglerne ud allevejne på samtlige af hendes heste ?! Hvis det ikke er vanrøgt, så ved jeg virkelig ikk hvad vanrøgt er. Men kan jo være jeg har misforstået jeres indlæg (håber jeg godt nok)!


www.team-schade.dk - ude af drift p.t.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Sheila ♣Ruwena og Canyon
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 17:59

Det passer altså ikke helt det du skriver der....

Jeg linker her til et billede der er taget for nyligt.

Saxet fra et andet sted på nettet.Prøv vores forum Hestefolket0
0
Svar på denne tråd
 
 Og husk lige
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 18:04

et andet vigtigt perspektiv - Jer der fodrer - at når politiet tropper op og ser fulde kummer, så er det automatisk EJEREN der har fodret.


Tænk på det også, selvom jeg godt forstår Jer, Jer der fodrer, men hold op med det.


Både for hestenes egen skyld, men også for at politiet ikke får den undskyldning - at der jo ER foder og vand - for igen ikke at gøre noget.


.


0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 18:11

For mit vedkommen har jeg kun bedt jer om at aflægge Charlotte et besøg inden i snakker pris om hendes heste.


Jeg kan sagtens se at haflingeren på billed nr. 2 ser sølle ud,og der skal bestemt gøres noget.


At hestene pt. ikke bliver passet optimalt, jamen det ved Charlotte da selv, derfor skal en del også sælges.


En skriver at Charlotte er væk fra stedet i flere dage af gangen.....se den tror jeg så ikke på.


Selvfølgelig skal der gøres noget for de stakkels heste, for som jeg en gang har skrevet, så bliver de ikke passet optimalt, og forholdene er elendige.

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 18:14

De billeder som Me2 har sat ind....det var hvad jeg så da jeg aflagde stedet et besøg både onsdag og torsdag.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Jamen...
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 18:17

Det jeg egentligt ville med de billeder er at vise jer hvad jeg ser når jeg kommer derud.

Jeg ser altså ikke knogler alle vegne, og jeg ved at hestene bliver passet.

Men jeg ved osse at de bliver fejl fodret fordi der forsvinder foder som bare pokker... Hvorhen????.

Det er jo ikke meningen at de skal fodres ihjel, der skal omtanke til.

Og det er dæleme ikke omtanke at bare råfodre fordi man beslutter at dyrene er ved at dø af sult.


Jeg smutter ud af debatten igen, ville bare lige bede personen eller de personer om ikke at vade ind og råfodre da det i sidste ende kan koste hestene livet.Prøv vores forum Hestefolket0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 19:05

Der blev også oplyst at Charlotte Lauritzen på grund af arbejde ofte ikke er hjemme i flere dage, hvor hestene derfor ikke får foder og vand. -

Dette står i nyheden! Så der må jo være noget om at der ikke er tilsyn til hestene i flere dage!!


Hold nu op med at brændemærke jeres heste, bare fordi det er smart!! Det er dyremishandling!!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 Der er
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 19:33

tilsyn med hestene hver dag!Prøv vores forum Hestefolket0
0
Svar på denne tråd
 
 vanrøgt..........
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 19:46

Me2 ♥Rebekka Kastanjegård♥: Du er måske medansvarlig til de vanrøgtede heste siden du kan udtale dig om der er tilsyn hver dag?


Det gør da bare det endnu værre at der er tilsyn hver dag og hestene er i så miserabel tilstand, desuden syntes jeg ikke hestene ser vanvittigt godt ud på de sidste billeder som vises.

TVÆRTIMOD!


Men hvem kan syntes disse heste har det ok?, det må være mennesker med en meget anderledes syn og samvittighed en min.


Tænk Charlotte kan have samvittighed til at sidde indenfor i varmen når hendes heste står ude i kulden og sulter.


Det er bare ikke godt nok hun har indset de skal sælges, hun burde ikke have dyr!!! Men indlægges til opsyn, for noget er vist galt oppe på øverste etage!!!Christine


Stald Granly fjordheste0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 19:55

Pijah..det er en anonym person der har sagt til politiet at Charlotte var væk flere dage i træk....så det er jo et spørgsmål om passer ????


0
0
Svar på denne tråd
 
 som skrevet før
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 20:01

Jeg har valgt at hjælpe Charlotte, men medansvarlig.. Det ved jeg sgu ikke...

Jeg hjælper hende når hun har behov for det.

Ja jeg ved at der er tilsyn med hestene hver dag, og det vil jeg sgu godt skrive under på.

Hestene har det godt, de fryser ikke, de har en lade at gå ind i, men bliver alligevel ude det meste af dagen....

De får vand og mad hver dag.


Jeg rakte Charlotte en hjælpende hånd, og hvorfor ikke...

Hun har hjulpet mig for mange år siden, op til mange gange.


Jeg kan ikke se noget galt i at hjælpe folk der trænger til det, i stedet for at sidde her og skrive hele dagen.Prøv vores forum Hestefolket0
0
Svar på denne tråd
 
 Stald Granly
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 20:03

Vil det sige at tilbyder man sin hjælp derude, så skal man beskyldes for at være medskyldig ???

0
0
Svar på denne tråd
 
 Me2...
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 20:09

Flot du gider hjælpe...

0
0
Svar på denne tråd
 
 Floorzilla
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 20:13

Tak...Prøv vores forum Hestefolket0
0
Svar på denne tråd
 
 medskyldig
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 20:59

Jeg syntes det er udemærket at hjælpe andre, men helt ærligt du hjælper ikke for evigt, også kan vi om 3 år læse igen hvor forfærdeligt det igen står til- jeg mener du gør hende en bjørnetjeneste.


Hvad ved du om hvad jeg beskæftiger mig med hele dagen?


Hestene har det godt og fryser ikke, tja sådan ser det sgutte ikke ud.


Håber nogle fjerner dem i nattens mulm og mørke..


Christine


Stald Granly fjordheste0
0
Svar på denne tråd
 
 m2,,,,,,,,
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 21:02

ja det kan jeg da godt se, de er da lige hved at dø af sult de heste du har lagt ind der, specielt den lille fede shetter der stå ved siden af en halmballe på 500 kilo eller noget i den stil, jeg er speciel vil med disse hjerteformet rumper man kan se i baggrunden,det der bare lige slå mig er hvor er alle disse knogler der skulle stikke ud fra alle hendes heste,hmm.til jer der gerne vil holde en demostration please vær lige sikre på at det ikke er den slags heste medierne kommer for at se, for så kan jeg da godt frygte at vi ikke få dem til at tage os alvorligt næste gang der kommer en sag hvor nongle dyr har brug for en stemme.


og jeg siger stadiveg ikke at alt ved denne sag er okay, men disse heste på disse billeder kan jo godt give lidt tvilv om hvor slemt det hænger sammen ude hos hende og de man har set i første omgang måske har en historie med sig ikke sagt at det er okay at de stakkels dyr er så tynde

0
0
Svar på denne tråd
 
 Stald Granly
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 21:13

Nu var det jo ikke lige netop dig jeg hentydede til.

Jeg har haft hest siden jeg var 11, og jeg kan nu nok se hvordan en hest står når den fryser.

De heste som står ude nu, fryser ikke.


Hvor meget jeg hjælper hestenes ejer er ikke dit, men mit problem, du har en mening ok det har du ret til, men det er nu mit valg.


Jeg håber ikke at nogen fjerner dem i nattens mulm og mørke...

Det er jo kriminelt.


Det er som sagt somme tider meget nemt at dømme uden at have kendskab til situationen, og det er lige så nemt, om ikke nemmere at følge trop.Prøv vores forum Hestefolket0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 21:18

Jeg kan heller ikke se de skeletter som skulle gå rundt på Charlottes folde.....det er ikke sjældent at plage har svært ved at tage på, så mon ikke vi har en lige her.


Forholdene er bestemt ikke i orden,og det skal der selvfølgelig gøres noget ved, hvis der skal blive ved at være heste på stedet....det er jo det Charlotte har fået bøder for.


Den døde hest...føj hvor klamt....


Og jo...der skal gøres noget, for som Stald Granly skriver, så står vi samme sted ikke om 3 år, men måske til sommer, hvor hestene igen fiser over vejen, på grund af den dårlige indhegning.

0
0
Svar på denne tråd
 
 stald grandly
Forfatter: 
Dato:  17-01-2010 21:57

ja så kan man jo se hvor hurtigt et rygte går nu er m2 pluselig med ansvarlig til at disse beskyldninger finder sted, næ nej du hun gør sku noget ved sagen og kommer ud i kulden og tilbyder disse dyr sin hjælp, og nu vi snakker om kulden hvad har du gjort ud over at sidde der i varmen og skrive en masse på din computer, hvordan hjælper du? bjørne tjeneste eller ej så er det jo nu der er brug for hjælp og gudskelov for at vi er nogle der vil tilbyde den.


og med hensyn til at heste går ude det gør de da massere af steder skal vi så til at stille os op over for alle der har heste i løsdrift og dunke dem i hoved fordi de fryser.

hmm undre mig hvordan kan du vide om hestene fryser? har du været forbi og spørge dem?


0
0
Svar på denne tråd
 
 Medansvarlig Hmmm
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 02:12

Allerførst, jeg sidder ikke og tager Charlotte i forsvar, men jeg vil heller ikke være med til at sparke til en, der allerede ligger ned...

At Me2 skulle være medansvarlig, over det hun skriver, kan jeg ikke se. At hun skriver som hun gør, er sgu da fordi hun GØR noget, fordi hun har rejst sig og sagt: Charlotte er osse et menneske, et menneske som lige nu, har allermest brug for en der rækker hånden ud. Og klart Me2 kan sige sådan, hvis hun hjælper hende. Og så skulle hun automatisk være medansvarlig, nej det er godt nok for langt ude??

Næ hatten af for Me2 fordi hun GØR noget, istedet for bare at dømme hende, uden at vide noget som helst om HVORFOR tingene er gået galt på Røgtergården.

Jeg har osse set de billeder Me2 har lagt ind og ja, de er tynde, men set i lyset af mange andre dyreværnssager, som man kan læse om og se billeder af, på Alle Dyrs ret, vil jeg nok sige, at Charlottes heste trænger til noget mere huld, men de er ikke misrøgtede.

Alle ved, det bilder jeg mig da selv ind, at det KAN være vildt svært at holde huld på nogle plage, uden de behøver at være syge eller underernærede. Og Charlottes Haflingere ligner da ikke heste, der har været overladt til sig selv, syns jeg.


Desværre bliver stemningen pisket totalt op, så snart det er heste det drejer sig om. Man ser ikke den lynchstemning, hvis det er et får, en ko, en ged, eller flere der ligger halvdøde, og måske er mere eller mindre bergravet i deres eget møg, totalt uden tilsyn og foder el pleje..

Det er som om, at hesten har fået samme gude status, som koen har i Indien.

Der er andre dyr, der har det værre end Charlottes, og som osse trænger til, at der bliver råbt op, omkring dem, men sjældent hører man noget, hvis det ikke lige er heste, det er sgu unfair, for et liv ER et liv.

Charlottes heste har en stor lade, de kan gå ind i, men tit og ofte ser man dem gå uden for, og hvorfor mon det? Det kunne jo være, at det var fordi de kunne lí at være ude.

Haflingeren er en Østrisk bjergpony, og den er genetisk bygget til at kunne tåle kulde. Mange føl bliver født i Østrig og andre steder i feb/marts/april, og kommer med deres mor ud i sne og frost, som et døgn gamle.

Hvad med hingsteplagene i Østrig. De bliver sluppet løs på hingstealmen og lever dér, til de er omkring 3 år, og får lov til at udvikle sig. Dér er ikke løsdrift og bokse. De går i det fri.

Hvis Charlotte skulle indlægges, er der mange andre der osse skulle det. Hvad så med unge piger, der laver selvmords forsøg. Det er som regel ikke deres mening, at skulle forlade denne verden, det er et råb om hjælp, måske er der osse et råb om hjælp fra Charlotte.

Jeg har osse kendt Charlotte i mange år, og jeg ved da, at hun aldrig har ønsket noget ondt for sine heste, sådan som tingene ser ud nu, er bestemt ikke med hendes gode vilje. Men vi har alle et trigger punkt, og når det punkt bliver ramt, falder verdenen sammen om ørerne på os, og det er sikkert osse sket for Charlotte, og det hun har aller mest brug for nu, er en der vil række hånden ud og hjælpe hende, hun er trods alt kun et ganske almindeligt menneske som os andre.

Jeg ved godt at foldene kunne være bedre og mange andre ting, men hun har nu aldrig bevidst været ond ved hendes dyr.

Desværre er der nogen der er begyndt at gå ind og fodre på hendes heste. Det kan i sidste ende koste hende døde heste og dyrlæge regninger, fordi hestene får forkert og får meget foder og det er dermed umuligt at fodre dem, fordi hun ingen chance har, for at vide hvor meget de allerede HAR fået. Så det er virkeligt en bjørnetjeneste og misforstået "godhed"

Ang den døde hest, der er billeder af. Den er heller ikke et bundt knogler. Et kadaver svulmer op ja,men sgutte over hele kroppen, men omkring maven.


Hvor mange VED egentligt, hvad der er sket med pågældende hest? Er der nogen af jer der ved, hvorfor den døde?

I kunne ikke tænke jer, at den evt var syg og Charlotte fandt den død, trods behandlig? Måske var det osse en ting, der gav et skub mere i den forkerte retning.

Jeg sider ikke bare her og tager Charlotte i forsvar. Jeg prøver bare på, at se lidt mere objektivt på det, ser på tingene som de reelt er. Jeg gider ikke at sparke til en der ligger ned, til en vis verden er mere eller mindre styrtet sammen, og til en som har mere brug for hjælp, end for at blive sparket og fordømt.

Så er der lige det med selvtægten i sagen. Jeg håber da at i holder jer for gode til at prøve at gå ind og stjæle nogle af hestene, for det ER at stjæle.

Næ nej, min overbevisning er, at hvis der havde flere, der havde kontaktet Charlotte, og spurgt om der var noget galt og om hun kunne bruge hjælp på den ene eller anden måde, i tidens løb, så havde denne her tråd aldrig eksisteret, fordi der havde ikke været noget at råbe op om.

OG til sidst, kunne i ikke forestille jer, at det Charlotte står med nu, måske er en livsdrøm, som måske nu bliver revet i stumper og stykker, fordi der måske er sket noget i hendes liv, som har smadret det hele.

Jeg rækker hende osse gerne en hjælpende hånd, istedet for bare at dømme, hvis hun har brug for det. For hvem ville ikke gerne hjælpes, hvis det hele er noget rod? Det er jeg sikker på at alle vil, hvis situationen er den rigtige..

Og skulle jeg blive punket nu for mit svar. Tja, det kan jeg sagtens bære på mine skuldere, ikke noget problem dér.. Det er bare min mening, længere er den ikke..Hvor der er en vilje, er der en vej..

Have trouble? Throw it in a´bubble, and blow it away.


Hestefolket - Kig ind og mød os...
Katte i Fokus - DK´s dejligste katteforum

Min egen HP
0
0
Svar på denne tråd
 
 tralalal
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 08:49

Jeg vil blot sige at det lyder som om hestene og C er på vej i den rigtige retning, takket være hjælp fra venlige personer. og det er da dejligt,jeg tror at denne tråd er et godt exempel på at vores dyreværnslov ikke fungere optimalt, og kan forstå at der er rigtig mange som har ringet igen og igen til politi og DB. hvilket også er det første skridt på vejen.


Men for en langsigtede forbedering er det jo nok politikerne vi skal have rystet op af stolene, de har de seneste år været meget fremme i skoene med at stramme div. regler for dyrehold/transport

Men vi må se i øjene at så længe at det er politiet som tager sig af udgifter og hvad der ellers høre til disse sager, så sker der ikke meget i de enkeltstående sager, en privat person har sjællent de penge som det kræver at betale bøde/forbederinder osv. (altsår potitiet får ikke ders penge hjem for det arbejde de har lagt i det)og derfor bliver det meget lavt prioteret. hvor en stor bonde med mange dyr som regl har bedre mulighed for at faktisk betale bøden og forbedre forholdene (da det jo er ders forretning)og de som regl har en stor kassekredit


jeg ved ikke hvem der betaler gildet i usa med ders dyrepoliti, men jeg tror det er en god ide, og det kunne være vejen frem her. en gruppe som udelukkende tog sig af dyresager, og som havde den fornødene viden og magt til at tage hånd om en sag omgående hvis nødvendigt.

udfra hvad jeg har set på tv. hvis en ansat mener at en pågældene sag er slem nok, så får de kaldt en betjent ud, som giver dem adgang på ejdommen og en dyrelæges acept til at fjerne dyrene hvis denne mener det er nødvendigt.


Og så kan jeg huske fra en sag som jeg privat fulgte (denne var ikke en dyresag, i en helt anden voldgade) at ventetiden bare for at komme for en dommer i er ufattelig lang, og igen dyresager ligger ikke ligefrem øverst i bunken.


Så som tingene er nu, og indtil de bliver anderledes tror jeg at de hjælpene sjæle har gjort en god gerning.


og alle der har fokus på denne tråd viser stor interesse, det er godt, en god begyndelse, men som sagt tror også det er christiansborg der er vejen frem


Lotte O


Never Give up.......


Dance like no one see you

Sing like no one can hear you

Love like you have never ben hurt

0
0
Svar på denne tråd
 
 Medskyldige.............
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 08:53

sun: Som du åbenbart har svært ved at forstå, ved du rent faktisk ikke hvad jeg har gjort og ikke gjort.

Ja jeg har set hestene, og jeg har kontaktet rigtig mange medier, stevns kommune så der kunne være nogle myndigheder som greb ind og fik fjernet hestene- da hun tilsyneladende ikke selv kan- det er da og hjælpe hestene- hvad angår Charlotte er det mig komplet ligegyldigt- der findes ingen undskyldninger for at sulte en hest til døde.Færdig basta.


Tænk på de stakkels udskyldige heste, de skal og har sultet en døde af det, pga. Charlottes såkaldte "livsdrømme", jeg håber hun finder sig en ny., og det bliver uden dyr- dette har ligesom stået på i flere år, så nogen nyhed er det jo ikke.


Jeg kunne ikke drømme om at tilbyde min hjælp, mit mål er at hestene kommer til nogle som GIDER at passe og FODRE dem.


Det eneste rigtige og ansvarlige Charlotte kan gøre,er at få hestene væk, om hun så skal give dem væk, det er hvad ansvar overfor et andet dyr er.

Hvorfor skal de først passes når myndigheder griber ind, og der kommer medieomtale kunnne man også spørge om.


Jeg syntes desværre tråden har udviklet sig i en kedelig retning og de to ovenover forsøger at skrive forsvarstaler.

Så jeg har intet mere at tilføje i denne tråd, resten foregår over PB.

Måske i prøver at få tråden slettet til gavn for Charlotte.

Jeg håber istedet Moderator vil lukke tråden og gerne fastlåse den i toppen.


Det er nok ikke for sjov disse artikler er skrevet,det er for at redde uskyldige hesteliv.


www.bt.dk/krimi/politiet-sloeser


www.heste-nettet.dk/nyheder/6053/


www.ridehesten.com/Heste-nyheder/ SeNyhed/?ID=7180


Christine


Stald Granly fjordheste0
0
Svar på denne tråd
 
 grandly
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 10:14

og så må jeg jo gå ud fra at du er en af dem der ved hvad den døde hest rent faktisk er død af.


du siger du har hjælpet men ja som jeg skrev så ringer i rundt til de forskelige værn og politi når i har gjort dette så har i vasket jeres hænder rene, men men men nu prøver jeg at spørge igen hvad har du gjort for disse heste, at tage tlf har jo ikke virket vel?


jeg har en intresse og dette er at hjælpe hvor der er behov for den, og har charlotte svært ved at klare tingene ja så hjælper jeg med glæde hende for at i sidte ende komme hendes heste til hjælp.


jeg har i mange år arbejdet med menesker og set hvordan vi klare livets uforsigelige oplevser på forskelig hvis, men en ting er sikkert alle kan kun klare tingene til en hvis grad der efter kan livet begynde at smutte fra os uden vi selv er helt beviste om dette, og jeg er 100 procent sikker på at charlotte elsker sine heste og på ingen måde har ønsket dette for dem.


igår skrev jeg med hende omkrig min dreng som kommer fra hende hun solgte den fra 8 år siden, og kunne med det samme huske ham og hvem hun havde solgt ham til da jeg skrev hans navn dette vidner ikke om en der bare er ligeglad med sine dyr, når man kan huske alle sine føl på den måde.

nej jeg tror stadiveg at de hårde år charlotte har været igennem,lige så stille har sat sine spor og gjort det hele meget uoverskuelig og dette kan vi alle sku komme ud for, jeg håber bare at skulle dette ske for mig en dag så findes der sjæle der vil hjælpe frem for at dømme.


jeg er glad for at vi har fået vendt denne tråd til noget andet en bare en hadetråd hvor det gælder om at trampe så meget som mugligt på en der allerede ligger ned, for dette er sku for lavt ja selv for hn

0
0
Svar på denne tråd
 
 Uanset hvad hesten er død af,....
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 11:57

Uanset hvad hesten er død af,....så har den ligget længere på markvejen end det er tilladt iflg. loven:


Bekendtgørelse om opbevaring af døde dyr

§ 3. Indtil selvdøde og aflivede dyr er blevet afhentet, skal de opbevares på en skyggefuld afhentningsplads i tilknytning til den pågældende besætning.

Stk. 2. Dyrene skal placeres på et underlag, så de er hævet i en passende afstand fra jorden.

Stk. 3. Hvor det er nødvendigt, sikres afhentningspladsen mod ådselædende dyr.

§ 5. Dyrene skal tilmeldes afhentning hurtigst muligt og senest 24 timer efter konstatering af dødsfald.


Tvivler så også på, at der er tilsyn hver dag,.......hvis man elsker sine dyr, som der bliver hentydet til at den pågældende gør, ville hun sørge for at dyret ikke bliver ædt af div. ådselsædere.


Kender ikke Charlotte, er heller ikke interesseret i hendes personage,.....men når det nu er 5.gang hun er meldt til politiet, (dømt 2 gange, 2 af sagerne ikke afsluttet i retten endnu),.....er det ikke bevis nok, at hun ikke kan varetage pasningen af sine dyr? At hun ikke ændrer sin fremgangsmåde?


Hendes besætning er i øvrigt ehrversmæssig, da det er over 4 heste,...Hvorfor har hun ikke beskåret antal af dyr noget før? Første dom er jo fra 2005, (hvis jeg husker rigtigt?)


Jeg har bare en dyb medfølelse med de 4-benede, der ikke kan sige fra eller til,....for jeg er også bekymret at det vil ske igen om et par år,....0
0
Svar på denne tråd
 
 som før skrevet
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 12:21

Så er der tilsyn med de heste hver dag.

De får vand, mad osv, og hvad er det næste?

Skal vi sove hos dem om natten, og give dem hue og vanter på?

Hesten er hårdfør, de gik nok ikke ud i kulden hvis de ikke ville, læs de kan sagtens gå ind i varmen.

Det vigtigeste for mig at vide er at de har det godt, at de får det de skal ha, og det er jo så i grunden ikke min pligt at oplyse jer herom, ej heller egentligt overbevise jer herom, men for en god ordens skyld skriver jeg det sgu alligevel.


Den døde hest.. Ja der er ikke så meget at sige om den, men hvorfor, jeg gentager hvorfor er det at folk ikke gør noget?

Bare en eller anden som kunne finde på at troppe op og tilbyde en hjælpende hånd lidt før???


Det er meget nemt at anmelde, nemmere end noget andet, men mange får det til at lyde som om at hun systematisk har vanrøgtet sine dyr.. Tro mig... Det kender jeg hende for godt til at vide at hun ikke har gjort, de betyder alt for hende, men når lokummet brænder, og ting vokser over hovedet, og folk udefra endda kan se det?

Det er da det jeg kan væmmes mest over... Ingen der gør noget, eller bare ringer og hører til hvordan det går???

Nej jeg grimmes... Over mine med heste mennesker som bare anmelder og gnider hænder over at nu får folk som de har fortjent, uden at kende en skid til noget som helst.

Prøv vores forum Hestefolket0
0
Svar på denne tråd
 
 m2....
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 12:33

jep så er det sagt

0
0
Svar på denne tråd
 
 Synspunkt
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 12:44

granly med flere

Aller først, HVIS nu det skulle være gået forbi dig, jeg laver INGEN forsvarstaler overhovedet.

Jeg ser objektivt på tingene, på tingene som de er. Prøver at se på HVAD der er sket og HVOR jeg kan hjælpe.

Jeg ser på Charlotte og hestene som en sammenhæng, og ikke som "noget og BARE en "sag", jeg ser på det bag ved, både med fornuft og med hjerte.

Vi kan blive enige om, at foldene ikke er gode nok, og der nok skal ryddes op hos Charlotte.

Kender du måske Charlotte, har du været der nogensinde? Jeg kender hende og jeg har osse været der.

Men om det er Charlotte eller nogen anden, så kunne jeg aldrig drømme om at dømme ud fra billeder og fra journalistik, da billeder er taknemmelige og taget fra den rette vinkel, kan selv den pæneste hest se syg ud og dagens journalistik giver jeg intet for, fordi det er set sååå ofte at der står ting, som ikke har med virkeligheden at gøre.

Og det er ofte set gennem årene, hvordan fejl journalistik, har kunnet ødelægge livet for et menneske. Derfor vil jeg se på HVAD der er galt, inden jeg tager stilling til noget.

Jeg har selv været dér, hvor JEG lå ned, hvor JEG havde mere brug for en hjælpende hånd og ikke fordømmelse. Det var så ikke mht heste, men andet som er sagen totalt uvedkommende. Men jeg VED hvor glad jeg var, for en fremstrakt hånd, istedet for hårde ord, spyt og spark, og det er nok med til at gøre mig til den jeg er idag og ved du hvad, det er jeg glad for.

Jeg er IKKE interesseret i at tråden skulle stoppes, slet ikke. Det jeg er interesseret i, er at folk lige stopper op, propper fingeren i jorden og ser på HVAD det hele går ud på, INDEN man dømmer og fordømmer. Det er så skide nemt at følge med strømmen, og dømme andre.

Det jeg kan blive harm over, er at der bliver skrevet ting, som ikke er andet end gætterier, og er blevet bedømt ud fra journalistik og IKKE fra tingene som de reelt ER.

Hele denne debat kan skrives med få ord: Charlotte skal indlægges, hestene skal fjernes om det så skal ske i ly af mørket, og om det er ulovligt, pyt bare de bliver fjernet.

Hvor er medmenneskeligheden (jo et par stykker har vist den - thumbs up for det)hvor er den udstrakte hånd og et par ord om at "Har du brug for hjælp" eller, er der noget galt, hvordan med hestene?"

Næ der er desværre kun, at hun skal lynches, jo før jo bedre.

Mit ønske for jer, der alle har det godt, alle jer der har styr på tingene, alle jer der har heste, og alt kører, at SKULLE det ske, at JERES verden en dag bryder sammen, at i får en udstrakt hånd, et par velmenende ord, og ikke bliver spyttet på og sparket til, og trampet på, hvis i allerede ligger ned.

Jeg kan selv sige: Been there, done that. Jeg har prøvet det på egen krop. Og det er slet ikke sikkert, at jeg havde været her nu, hvis ikke JEG havde fået en hjælpende hånd dengang.Hvor der er en vilje, er der en vej..

Have trouble? Throw it in a´bubble, and blow it away.


Hestefolket - Kig ind og mød os...
Katte i Fokus - DK´s dejligste katteforum

Min egen HP
0
0
Svar på denne tråd
 
 sdfkjbdjfhjlsdjw
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 12:57

Da jeg begyndte at læse denne efterhånden lange tråd,tænkte jeg også hvad sker de egentlig her??

Hun skulle ikke have lov til at holde dyr.???


Men når man nærlæser,kan man se at der er noget som ikke er rigtigt,og det går ud over sagesløse dyr,det skal stoppes.

Men man kan IKKE stoppe den slags ved at oppiske en stemning,som ikke er kendt siden heksejagten i Ribe i det 16.århundrede.


Som jeg nu forstår sagen,er at Charlotte er et menneske som har nogle problemer,som er uvedkomne for os her.

Hestene og pasningen af dem,har taget overhånd,og er svært for hende at overkomme.

Selvfølgelig skulle hun nok have søgt hjælp hos dem som er villige til at hjælpe hende med pasningen.

Det ser heldigvis nu ud til at der er nogle her som vil gøre en indsats for at hjælpe BÅDE Charlotte og hendes heste,hatten af for jer.


Det er rart at se at der er nogle som forstår at den slags ting sker,og de sker alt for tit pga personlige problemer.

En menneskelig nedtur er vi ikke herre over,men vi kan hjælpe dem som kommer ud for det,og det er sgu vores pligt at hjælpe dem som ligger ned,og ikke bare trampe på dem.


Man hjælper IKKE ved at fare op og fordømme,men ved at undersøge problemet til bunds,og der er altid to sider af en sag. Dem som kun fare op,og blindt følger de andre som deltager i heksejagten,er faktisk nogle mennesker som selv har brug for hjælp,men de kan ikke i deres forløjne vidunder verden se det selv.


Til slut kan jeg ikke lade være med at sige,at jeg håber ikke for dig Christina Granly,at DU kommer ud for noget som rokker din drømme verden,og at der er en som ikke kunne (drømme) om at tilbyde dig hjælp,men kun ønskede at fremdrage diverse historier fra medierne,som vi alle ved ikke altid fortæller den fulde sandhed,men fortæller det som sælger,og i dette tilfælde er sælgeren at det er åhh så synd for dyrene,ja gu er det da det,MEN HVAD er bagrunden for det skete???


Jeg er dybt foraget over at der er mennesker som dig der,der ikke kan se udover deres egen lille næsetip,og griber enhver chance,til at vise at jeg er åhh så god,og de andre er nogle forfærdelige onde mennesker.


Tag dog og hjælp en anden hesteejere istedet for at køre hende mere ud,det ville du stå dig bedre ved,men det giver vel ikke så meget reklame??


People can`t accept the truth,they rather hide from it and hope it NEVER interferes with the fantasy they are living.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Den gamle smed
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 13:20

Du får lige

0
0
Svar på denne tråd
 
 ranunkel og den gamle smed
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 13:20

tak for de så velskrevet ord.

og gamle smed jeg kunne ikke have skrevet det på en bedre måde tak

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvor er det....
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 13:27

Rart at se at der er flere som ser objektivt på hele den her sag.

Helt klart herfra.Prøv vores forum Hestefolket0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 13:41

Jeg holder stadig på at man ikke kan være ene om så mange heste og så have et arbejde ved siden af, det skal ende galt.


0
0
Svar på denne tråd
 
 det er jo
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 13:46

også derfor vi er nongle der strækker hånden ud og tilbyder hjælp, for ja der må sku være meget at se til for en person.


og jeg personligt ville da elske at få lov til at hjælpe med så mange dejlige skønne haflingere, og gudskelov er vi flere der gerne vil dette.

0
0
Svar på denne tråd
 
 det er jo
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 13:47

også derfor vi er nongle der strækker hånden ud og tilbyder hjælp, for ja der må sku være meget at se til for en person.


og jeg personligt ville da elske at få lov til at hjælpe med så mange dejlige skønne haflingere, og gudskelov er vi flere der gerne vil dette.

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 13:54

Jeg ville også gerne give en hånd med, jeg har bare ikke helbred til det.

Jeg ønsker alt godt for hestene.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Savner konstruktivitet
Forfatter: 
Dato:  18-01-2010 13:57

Jer, der kender den pågældende, kan I så ikke prøve at tale med hende konstruktivt? Spørge om hun er interesseret i, at I hjælper hende f.ex. i den betingelse at hun f.ex. formindsker sit hestehold til en størrelse hun med jeres hjælp kan magte?


Me2: Uden den døde hest ville der ikke være noget konkret bevis, hvad der sker. Og da den har ligget over 24 timer, risikerer hesteholderen en bødestraf.


I øvrigt, kan de her indlæg bruges som bevis i retten,... Så tænk hvad I skriver og om I kan stå bag de ord, som I skriver.


Dermed er min deltagelse til denne debat slut, jeg kan ikke andet end undre mig om det samme sker igen og igen om et par år.

0
0
Svar på denne tråd
 
 forsvarstaler ????
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 07:35

Stald grandly


Tror du skal læse mit indlæg igen, jeg laver bestemt ikke forsvarstaler for nogen som helst.


Jeg siger det er dejligt at tingene går den rigtige vej for hestene og C. er det ikke du gerne vil have også??? at hestene får det bedre???? eller mangler du bare nogen du kan træde på, for ja så er Cda et nemt offre, jeg mener hun ligger jo allerede ned.


og ellers siger jeg jo bare at det er gennem christiansborg i skal ændre systemet og ikke politiet, de kan intet gøre, andet end hvad de allerde gør. db er nytteløse da de ingen magt har!!!! stiller faktisk lidt spørgsmål til hvad de englig kan bruges til, og dette er ikke negativt ment, bare at hvad kan de englig gøre de har jo som sagt ikke nogen magt til noget som helst.


Det kryb også mig langt ned af ryggen da jeg først så billderene og starten med at læse den laaaange tråd. men kunne jo se undervejs at der ligger mere i det.
Lotte O


Never Give up.......


Dance like no one see you

Sing like no one can hear you

Love like you have never ben hurt

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 09:12

Som jeg ser det, så er det fint at du Me2 hjælper C med hendes ponyer, men hvad hvis du flytter, bliver syg eller på anden måde forhindret - hvem passer så dyrene??

Er i flere om det eller??


Jeg synes det er en meget sårbar løsning, at C er afhængig af andres hjælp og hvis hun er så psykisk skrøbelig at hun ikke magter at passe sine dyr, så må hun af med nogle af dem, så hun kommer ned på et antal ponyer, som der er realistisk for hende at passe.
Hvis du kan lide duften af roser, må du også kunne tåle dens torne.


Partsrytter(e) (4550) søges til mine 4 heste, da jeg ikke selv kan nå at ride dem alle. Skriv pb for nærmere information.0
0
Svar på denne tråd
 
 Ansvar
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 09:31

Charlotte har på ingen måde været ansvarlig i sit hold af dyr og bør derfor frakendes tilladelse til noglesinde at have levende væsner i sin varetægt igen.


Årsagen til hendes måde at behandle dyrene på er underordnet ,og jeg har ingen sympati for hende overhovedet , hun er igoistisk at hun ikke i tide gav dyrene en chance for et ordenligt liv istedet for at udsætte dem for denne grufulde mishandling.


Livsdrømmen som blev til mange månedres mareridt og pinsel for de levende dyr som i den grad er uskyldige, at havne hos sådan en syg person.


Hun bør tilkendes en straf som svarer til den som dyrene har lidt under i alt for lang tid ,og det er forkasteligt at der ikke er grebet ind fra myndighedernes side for lang tid siden.


Tænk på hvad de stakkels dyr har gennemgået og ikke mindst den som er pint ihjel , sikkert af sult..... Føj, hun burde have samme tur, det er nok den eneste måde folk fatter alvoren.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Svar fra mig :)
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 09:44

Vi er flere om det, min familie bakker op om mig, og dermed osse min hjælp, og hjælper mig/Charlotte på lige fod.

Hvis jeg bliver syg, tjaa det har jeg prøvet mange gange i forhold til at jeg har mine egne heste.

Flytter gør jeg nok ikke lige pt, i så fald bliver det ikke ret langt væk.

Jeg har vurderet følgende.


Jeg KAN hjælpe

Jeg tager mig tiden

Jeg involverer min familie

Jeg involverer andre hvis nødvendigt er, LÆS der er andre end mig der vil hjælpe derude, nok flere end I tror.


Og hvis hjælp er en sårbar løsning så fred være med det, for herfra og over for de personer jeg har hjulpet gennem tiden har hjælp været guld værd, og jeg har dæleme hjulpet mange mennensker gennem tiden, og ikke stoppet med min hjælp med mindre min hjælp til sidst er blevet overflødig.


I kan komme med alle jeres tvivler, men jeg ved jo bedst selv hvorvidt jeg er i stand til ting.


I stedet for at kritisere det at jeg går ind og hjælper så vær dog for filan glad for at nogen gør det!!!!Prøv vores forum Hestefolket0
0
Svar på denne tråd
 
 Me2....
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 10:56

Det er alle tiders du vil hjælpe Charlotte med hestene.


Den drøm hun har omkring et hestehold, bygges op fra bunden, her mener jeg man laver gode sikre forhold inden man begynder at købe heste op.... omgivelserne ligner jo en losseplads, indhegningen er elendig og har været det i rigtig mange år.

Ikke engang et par påkørte heste, ej heller da toget kørte en af hendes heste ned, har fået hende til at lave en ordentlig indhegning.

Når jeg ser på hendes hjemmeside, ser stalden...sikke noget gammelt bras,det eneste der har ændret sig i de 20 år hun har boet på stedet er en ny løsdrift og hendes hestehold, det er vokset til det dobbelte.


Jeg mener ikke Charlotte skal fratages retten til at holde dyr, men hun skal ikke ha.. mere end et par stykker til eget brug, det med avl og hestehandel, det kan hun jo slet ikke magte.

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 11:30

tigaz hvis du læste alle indlæg ville du kunne se at vi er flere der med stor glæde vil hjælpe charlotte med hendes heste.


lene 1. hvordan ved du hvad disse dyr har gennemgået,og ikke mindst hvordan ved du at at den er pint ihjel, jeg vil bede jer om at holde jer til de ting der er bevist da vi jo i danmark er uskyldige tilmodsatte er bevist.


ja vi kan godt blive enige om at hestene på de første billeder ikke ser for godt ud, men hvad historien er bag dette er der jo ingen af jer der hved, hvormange gange de er blevet tilset af dyrlæge hved i jo heller ikke.


igen prøver jeg at spørger en der så flot udtaler sig om den døde hest, hvordan hved du hvad den er død af lene1?


at der ligger en død hest på marken tror jeg nu kun vi alle kan være enige om ikke burde finde sted, men fra at den ligger der til at den pluselig er død af sult hmm jeg mangler bevis fra jeres udtaelser om dette.


med hensyn til vanrøgt af hendes heste så ser vi jo herinde billeder taget fornygligt af pæne heste der alle stå med ørene fremme og ser glade og nysgerige ud, dette bevidner bare ikke hvad der bliver skrevet med knogler der stikker ud alle vegne.

ja selv folk der har kørt forbi for at se hendes heste har skrevet i denne tråd og faktisk kommet tilbage med udtaelser om at hendes heste ser ud som dem vi ser her på billeder, så måske de ikke er så forpint som i gør det til.


jeg mener det er dybt beklageligt at voksne menesker der burde have bare en smule fornuft vil hoppe med på denne form for hadetråd, da det jo ikke handler om hvad nongle af os syns om charlotte, men om hvorvidt hendes heste er hved at dø eller ej, og dette må man jo efter hånden sige at denne tråd modbeviser at de er.

0
0
Svar på denne tråd
 
 abcdefg
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 11:58

Den her tråd, er jo nærmest lig en injuriesag. Hold da OP, folk kaster om sag med ubegrundede argumenter.


Man er altså uskyldig til det modsatte er bevist! At mange så har dømt på forhånd, er jo deres egen private sag. men at udtale sig på offentlig forum, det er noget HELT andet.


Til jer der kaster om jer med hadefulde beskyldninger og andre div. ubegrundede argumenter: Er I klar over, at hvis Charlotte IKKE bliver dømt, vil hun kunne køre en injuriesag på jer? Og med et udprint af denne tråd, bliver det skisme ikke svært. Det er ikke nok at gemme sig bag skærmen. Den kan sagtens fjernes.


Så tænk jer nu om, om ikke andet for jeres egen skyld, før I smider om jer med div. beskyldninger!
Ak, ve den, der ved bedre...

0
0
Svar på denne tråd
 
 Lige mine ord Sun godt skrevet
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 12:03

Jeg vil osse sige til Lene 1, hvor ved du alt det fra, det med den hest der er pint til døde, eller sultet? Er det fra billederne, eller har du været der selv og set det?

Det er så nemt at dømme andre, det er så nemt bare at hoppe med på en hetz.

Efter at há læst nogle af indlæggene her, er det som om at det ikke kun er hestene, men osse Charlotte, der ernogen der er efter.

Sun, du har så skrevet alt det andet jeg ville há skrevet, så jeg nøjes med at sige, at jeg osse finder det dybt beklageligt at mange voksne mennesker reagerer på den måde, og tager billeder og journalistik for gode varer, og dømmer ud fra det. Enhver ved, at journalistik UDEN kød på ikke sælger, og derfor kommer de små men positive ting ikke med, i en artikel som den der er lavet hos Charlotte.

OG det er helt sikkert, at det osse er skrevet, så der kan rejses tvivl om Charlottes evne til at há heste, og det er ikke mindre end forkasteligt.

Jeg VED tilfældigvis, at Charlotte gør hvad hun kan, for at få huld på dem der mangler lidt,og jeg VED hvor svært det kan være, at sætte huld på en plag.

Jeg ved osse hvordan hestene ser ud og de er ikke udsat for den såkaldte grusomme mishandling, som du skriver Lene 1.Hvor der er en vilje, er der en vej..

Have trouble? Throw it in a´bubble, and blow it away.


Hestefolket - Kig ind og mød os...
Katte i Fokus - DK´s dejligste katteforum

Min egen HP
0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 12:46

Jamen det er jo dejligt at i er så mange hjælpsomme personer der støtter Charlotte, det er da dejligt for ponyerne at der er nogen der handler.


Nu kender jeg ikke personen eller har set stedet, men kan fra tråden her udlede, at indhegningen og de øvrige forhold heruder f.eks. løsdrift ikke er i orden, så hvorfor gør i så ikke noget ved det?


Så ville det vel heller ikke være nødvendigt for politiet at skulle bruge flere af deres i forvejen knappe ressourcer på stedet, da alt jo ellers i følge jer er i skønneste orden.Hvis du kan lide duften af roser, må du også kunne tåle dens torne.


Partsrytter(e) (4550) søges til mine 4 heste, da jeg ikke selv kan nå at ride dem alle. Skriv pb for nærmere information.0
0
Svar på denne tråd
 
 åågmbmncbncc
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 12:58

For at gøre det klart for alle,jeg er imod alle former for vanrøgt eller dyreplageri,så er det sagt.


Men som jeg tidligere har skrevet her,kan vi alle komme ud for en situation,som gør at vi ikke mere har et klart overblik over hvad vi har med at gøre.

Det gør os hverken til dårlige eller onde mennesker,men vi skal lære at erkende at vi har et problem,som kræver at vi får lidt hjælp udefra.

Det ser ud til at Charlotte har erkendt det,og en stor tak til de mennesker som er klar til at gøre en indsats,for BÅDE hestene,og Charlotte.


Lene 1 som sjovt nok ikke har en præsentation her,og altså dermed er anonym i mine øjne,har jo et virkeligt konstruktivt syn og mening om sagen. Se det er hvad jeg kalder for at være egoistisk.

Udover det så mener jeg at hun nærmere sig betænkeligt en overtrædelse af straffelovens paragraf 269,der så vidt jeg ved omhandler injurier.


Hun skriver nok så skrå sikkert at en hest (er PINT ihjel)????

Hvis at jeg var Charlotte ville jeg omgående bede min advokat om at kikke på det,da det jo er skrevet i et offentligt forum,og derfor er en meget alvorlig sag for den som skriver det.Samt kan blive et problem for HN,hvis ikke at de gør opmærksom på at Lene 1 er forkert på den.

For at bruge Lene,s egne ord,

Det er nok den eneste måde folk opfatter alvoren..


Så stop dog den heksejagt,og hjælp C.L. istedet for.


Igen jeg tolerer ikke nogen form for misrøgt af dyr,jeg har i min tid hjulpet mange dyr,som havde det dårligt,og jeg har også anmeldt folk som ikke behandlede dem ordentligt.

Dem jeg har anmeldt var alle mennesker som ikke havde økonomiske eller menneskelige problemer,men som ikke gad gøre det rigtige eller ikke ville betale hvad det kostede at holde de dyr dom de absolut skulle have,dem har jeg ingen medlidenhed med.

Mennesker som derimod er kommet i en situstion,selvforskyldt eller ej,hvor de ikke kan overskue deres egen situation,og

derfor handler dårligt,skal da hjælpes og ikke nedkules af en flok selvbestaltede hellige og åhh så gode og (velmenene) personer som bare vil fremstå som de gode,men ikke aner en dyt om hvad livet egentlig handler om,da de for dem selv heldigvis aldrig har stået i en tilsvarende situation.


Det er så let at fordømme,men at hjælpe er åbenbart blevet til et fremmedord i Danmark idag.


Til Charlotte som jeg håber læser med i denne tråd,vil jeg sige.

Du skal nu gøre op med dig selv.


Hvad vil jeg med mine heste??


Kan jeg ændre forholdene så de er forsvarlige,og gøre det inden for mine egne økonomiske rammer???


Skal jeg sælge nogle ,eller en del af hestene,for at kunne lave forsvarelige forhold for resten???


Lave et budget gerne sammen med de mennesker som er villige til at hjælpe dig med den fysiske del af arbejdet.


Måske lave en dag om ugen eller hver 14. dag,hvor du skraber nogle sammen,som kan hjælpe dig med at lave de reperationer som der måske skal til,du kan jo tilbyde dem en god frokost,så er jeg sikker på at der er nogle som vil være med.


Men kort og godt,gøre op med DIG SELV,hvad vil jeg??


Lad være med at lade dig kule ned af hvad de skriver her,for imorgen var det jo igår at du læste det.


Men tag det som et vink med en vognstang,og erkend at noget må du gøre,ellers går det galt,og dem som som ønsker en heksejagt,vil vinde,og for vi andre som prøver at hjælpe dig ud af en ulykkelig situation,vil arbejdet have været nytteløst.


Du har nu et ansvar for de dyr du har,og vis dem som hjælper dig,at du er det værd,for det er jeg sikker på at du er,og så skidevær med dem som ikke ser det på den måde.


Husk på at idag er den første dag,af et forhåbentligt bedre liv for både dig og dine dyr.

Hvad der skete igår skal ikke glemmes,men stå som en erfaring,som vi alle kan lære af.


Held og lykke min ven.People can`t accept the truth,they rather hide from it and hope it NEVER interferes with the fantasy they are living.

0
0
Svar på denne tråd
 
 tigaz..
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 13:26

nu vil jeg starte med at sige øv øv hvor må det være surt at have så lidt indhold i sit ejet liv så man bare bliver nød til at hakke på andre menesker ja sku selv dem der vil hjælpe og prøve at gøre en forskel, dette er i mine øjne meget ynkelige menesker der vil gøre dette, i siger i holder med dyrene men det virker nu som om i prøver at jage disse hjælpene hænder væk, er dette jers måde at hjælpe?

hold da op en mærkelig form for hjælp men sådan er vi jo så forskellige og gudskelov da.

nu er det jo sådan at rom ikke lige blev bygget på en dag og da vi jo først er blevet bekendte med disse heste og denne situation i denne tråd, så er det sku lidt svært lige at både lavet hegn og lave løsdrift om, på et par dage.


tigaz jeg syns det er meget syndt du nu vil prøve at mane vores hjælpene hænder til jorden, med at begynde på folde og løstdrift

hvorfor fanden skal du nu prøve at lave flere problemer en dem der er, hvis du nu læser fra starten af vil du kunne se vi er en gruppe menesker der har valg at hjælpe frem for at lave en heksejagt, men enhver idiot kan jo regne ud vi ikke kan renovere en hel gård, og dette er iøvrigt heller ikke hvad det handler om, men hvorvidt disse heste bliver tilset får mad, vand bliver plejet og passet.

at gården er gammel ja helt ærlig der findes sku mange gamle gården hvor der er heste, og dette er sku ikke det der gør om hesten har det godt.

som tidligere skrevet i tråden så er der en lade hvor dyrene kan gå ind, så længte den er sikker og der er tørt og godt i den så lider de ingen nød.

hvad hegnene angår så er dette klart noget vi gerne hjælper med så der ikke kommer flere tragiske ulykker.


så vi er faktisk nongle der prøver frem for bare at sidde på sin flade røv og hakke alt hvad der bliver gjort af hjælpene hænder ned, øv øv hvor jeg jeg kan brække mig over sådan folkmin pony er avlet af charlotte lauritzen, og hold da op en lækker dreng jeg er den heldige ejer af, vil til hver en tid købe min næste hest der også

0
0
Svar på denne tråd
 
 gamel smed
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 13:33

igen får du hårene til at rejse sig på mine arme for du skriver bare så godt, kan kun være enig med disse kloge ord og takke for denne meget flotte måde du skrivermin pony er avlet af charlotte lauritzen, og hold da op en lækker dreng jeg er den heldige ejer af, vil til hver en tid købe min næste hest der også

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 13:46

Nu ved jeg ikke hvor længe i har hjulpet til hos C, og skriver også at det er dejligt for ponyerne, at det er dejligt der er nogen der hjælper og handler, så læs nu hvad der står i stedet for at lægge ord i min mund.


Der er nævnt i tråden, kan ikke huske af hvem, at der i forvejen foreligger nogle anklager som vedrører de forhold som ponyerne er opstaldet under, så dette er jo ikke noget nyt og kunne således på nuværende tidspunkt være rettet op.

Charlotte må vel følge loven ligesom alle vi andre uanset om hun er psykisk ustabil eller ej.Hvis du kan lide duften af roser, må du også kunne tåle dens torne.


Partsrytter(e) (4550) søges til mine 4 heste, da jeg ikke selv kan nå at ride dem alle. Skriv pb for nærmere information.0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 13:59

ja det klart disse ting skal føljes men hvis man har fulgt tråden helt igennem kan man også læse sig frem til at vi er nongle der jo lige som andre først er blevet bekendet med hvordan det stod til hos charlotte nu, og da vi har læst dette har vi besluttet at hjælpe istedet for bare at ringe til politi og andre steder, charlotte har haft nongle svære år og derfor ønsker vi at hjælpe hende med at komme op igen, vi ved hun elsker disse heste af hele hjertet og det aldrig har faldet hende ind det skulle komme så langt, men vi kan ikke ændre en hel gård plus indhegning bare sådan, vi kan starte med at hjælpe med de mest væsenlige ting og skal vi der ud over have et par hyggelige dage hvor vi kan hjælpe med hegn oprydning eller hvad det kan være så gør vi også gerne det.

jeg personligt er klar til at hjælpe med hvad det skal være og hved der også er andre der med glæde vil gøre dette.min pony er avlet af charlotte lauritzen, og hold da op en lækker dreng jeg er den heldige ejer af, vil til hver en tid købe min næste hest der også

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hmmm svar
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 14:00

Gamle Smed hvor er det flot det du skriver, det varmer enormt.


tigaz skrev:

Nu kender jeg ikke personen eller har set stedet, men kan fra tråden her udlede, at indhegningen og de øvrige forhold heruder f.eks. løsdrift ikke er i orden, så hvorfor gør i så ikke noget ved det?tigaz... Hvad filan ved du om hvad vi laver derude?

Prøv vores forum Hestefolket0
0
Svar på denne tråd
 
 sun......
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 14:02Prøv vores forum Hestefolket0
0
Svar på denne tråd
 
 tigaz..
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 14:08

Vi er helt enig om at selvfølgelig skal Charlotte følge de regler der er, så som forsvarlig indhegning og anden sikkerhed for hestene.... det er det hun har fået bøder/klager o.s.v over...men vanrøgt, det er dæleme noget af en beskyldning at få hæftet på sig.


Med hensyn til Løsdriften....så har hun en helt ny løsdrift...men den er for lille ifølge avis skriveriet.


Den gamle lade Charlotte havde dem stående i(kan ses på hendes hjemmeside)..bruges så vidt jeg ved ikke mere, med mindre der er nogen der skal ha... særlig behandling, men det er ikke noget jeg ved med sikkerhed, ved bare at der er løsdrift på stedet.


Hvis jeg ikke vidste bedre, så var jeg også faret i flint over de billeder som avisen har lagt ud.


Den Gamle Smed:

Jeg forstår godt alle de vrede mennesker, de kan jo kun forholde sig til det bladene skriver.0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  19-01-2010 16:16

Me2: Jeg ved heller ikke hvad i laver derude, hvorfor jeg også tidligere spørger:


Nu kender jeg ikke personen eller har set stedet, men kan fra tråden her udlede, at indhegningen og de øvrige forhold heruder f.eks. løsdrift ikke er i orden, så hvorfor gør i så ikke noget ved det?


Det har Sun så svaret på, så tak for det.Hvis du kan lide duften af roser, må du også kunne tåle dens torne.


Partsrytter(e) (4550) søges til mine 4 heste, da jeg ikke selv kan nå at ride dem alle. Skriv pb for nærmere information.0
0
Svar på denne tråd
 
 Status?
Forfatter: 
Dato:  21-01-2010 20:14

Er der nogen som har en opdateret status på hvordan hestene har det?

Bliver de passet? Af hvem?

Nogen tilbagemeldinger fra Dyrenes beskyttelse? Politiet?


Håber ikke det bare bliver "glemt" - det ville være synd for hestene .....

0
0
Svar på denne tråd
 
 Vedr. hestemisrøgt
Forfatter: 
Dato:  21-01-2010 20:27

En sag kan ses fra flere sider, men umiddelbart syntes jeg billederne taler for sig selv.


Jeg kan ikke helt forstå at man forsvarer hende der har disse heste, og det er da absolut ikke normalt en hest ligger død på marken ?!?

En hest kan selvfølgelig pludselig få en naturlig død, men hos normale mennesker bliver den da ikke liggende på marken??

De frygtelige billeder hvor man kan se den er spist af, det er da ikke lige for 2 timer siden den væltede død om efter min mening.


Kære myndigheder:Se dog at få gjort noget og få de andre sat i pleje ! Giv dem til gode hjem - giv dem en chance !


Hvor er kvindens familie, venner og bekendte i dette spil?

Var det nogen i min familie, skulle jeg sgu nok råbe op inden det overhovedet nærmede sig disse tilstande.


Hvis man ikke passer sine syr, så se at kom af med dem.


Disse uhyrligheder hører ingen steder hjemme og jeg mener at personer der ikke kan se efter deres dyr af den ene eller anden grund, og hvor myndigheder af den ene eller anden slags kommer ind i billedet - så er det een gang man laver numre, fremover bliver der holdt kontrol og sker det igen - vupti - dyrene fjernes, ejer få en bøde / fængsels straf og ALDRIG mere må denne person holde husdyr.


Sådan.


0
0
Svar på denne tråd
 
 Godt sagt
Forfatter: 
Dato:  21-01-2010 21:14

Anna det er jeg fuldstændig enig i - men desværre bliver der ikke fulgt op på sagerne automatisk.

Jeg mener ikke der findes en gyldig grund til at behandle dyr dårligt og magter man det ikke må andre træde til - venner, familie, naboer eller myndigheder.

Nogen der ved hvordan det står til i dag?

0
0
Svar på denne tråd
 
 mbdkgj,nvd
Forfatter: 
Dato:  21-01-2010 22:12

Niels Hansen.


Som du kan se hvis at du læser de seneste indlæg i tråden,BLIVER DER YDET HJÆLP,så stop den hetz,som jeg mener kun hjælper de mennesker som skriver hetzsen til at føle sig åhh så gode.


Du skriver jo selv at hvis ikke man magter det må andre træde til familie eller venner m.fl.

JAMEN DET ER JO DET DER SKER.

Så hvorfor blive ved med at træde vande??

Det er da kun hetz,så det vasker sig.


Anna???


Har du det godt ved at ryge med på hekse jagten???

Den hest som lå død på marken var jo hverken sultet eler pint ihjel,men død af andre årsager,det kan også ske for din hest.

Det kan jo også godt være at der var ringet efter afhentnig af den,men misforståelser kan opstå,at den burde være dækket til er vi enige om.

Men det er godt stof for en bladsmører,hvis ikke at de har noget andet at skrive om.

Stevnsbladet var jo ikke så kloge at de kunne finde ud af at få fat i obduktions erklæringen,som der bliver lavet i tilfælde af uvistheden om døds årsagen.

Så historien er blæst op,så folk som dig ryger i med begge ben.


Og til dit spørgsmål om hvor er Charlottes venner og familie,det kan du også læse i indlæg før dit,så kan du ikke læse,eller træder du også vande??? for at føle dig som et godt menneske.

Gode mennesker driver IKKE jagt på en person som ligger ned,MEN DE HJÆLPER personen.


Så stop dog den forbannede heksejagt,og gør det NU.

Der ER taget hånd om situationen,der ER GODE mennesker som gør noget,så til både Niels og Anna,jeres indlæg kan kun opfattes som I begge ønsker at smide salt i såret hvorfor???


Til alle jer fordømmene godhedspædagoer,stop nu,og lad hjælpen få lov at arbejde i fred,og vise sine resutater.


Idag Charlotte,imorgen kan det meget let være jer selv,der er i samme situation,bliver i dårlige mennesker af det,nej vel,så er det jer der har brug for hjælp,som jeg så håber vil være tilstede for jeres skyld.


STOP denne tråd NU,og når hjælperne har fået rettet op på denne ulykkelige,for både heste og ikke mindst for ejeren,situation så vil de sikkert gerne lægge billeder af resultaterne ind her,det håber jeg ihvertfald,så alle kan se at det er bedre at hjælpe istedet for bare at fordømme.


De billeder der er lagt ind her i tråden,viser jo bare nogle heste med vinterpels,og den hvide pony,ja den virker tynd,eller skal vi ikke sige at den virker normal,men selvfølgelig ikke i forhold til alle de overfede forfangne ponyer som folk ynder at omgive sig med,det er her den virkelige direkte akt af dyreplageri er,nemlig at overfodre dem.

Men folk råber ikke op om det,da de jo bliver fodret.

Det samme bliver omtalte heste som denne tråd handler om,men en opblæst historie,hvor man har fået vendt den til en heksejagt,føj for pokker siger jeg bare.

Stop nu.


People can`t accept the truth,they rather hide from it and hope it NEVER interferes with the fantasy they are living.

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  21-01-2010 22:13

Det har nok ikke ændret sig, det har jo været sådan i mange år


Jeg venter også på en opdatering...

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hestene har det godt.
Forfatter: 
Dato:  21-01-2010 22:15

Jeg kan fortælle jer, at hestene har det godt. De får optimal pleje, af ejeren selv, og hun får den hjælp hun skal bruge.

Der er en god kontakt med hestenes ejer, og der er ingen grund til bekymring.Hvor der er en vilje, er der en vej..

Have trouble? Throw it in a´bubble, and blow it away.


Hestefolket - Kig ind og mød os...
Katte i Fokus - DK´s dejligste katteforum

Min egen HP
0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  21-01-2010 22:27

Jeg syntes i skal aflægge Charlotte Lauritzen et besøg, så i med egne øjne kan se hvordan det står til, for jeg forstår godt jeres bekymring omkring de heste.

0
0
Svar på denne tråd
 
 vanrøgtede heste
Forfatter: 
Dato:  21-01-2010 23:21

Jeg tror ingen i denne tråd er ude på at køre såkaldt heksejagt for at føle sig gode selv, kan man overhovedet det??


Det er fordi der er nogle mennesker som bliver frygtelig kede af og se hvordan disse dyr har haft det, og utrykker deres bekymkring og afmagt.


Hvorfor også blive ved at forsvare noget, som i virkligheden taler helt for sig selv kunne man også sige??


Nej folk forholder sig til billederne som er vist, billeder lyver ikke, og man har i sin godeste ret til at udtale sig om, at det ikke er et syn som er rart at se i et velfærds samfund som danmark.


Hn har valgt at bringe nyheden og dermed lagt op til debat, så har folk jo lov at udtale sig om det de ser og hører, det ser jeg intet galt i.


Naboer har sågar udtalt sig her i tråden, så informationen kommer ikke kun fra medierne.


Folk har altså forskelligt syn på denne sag, og der skal vel være plads til alle synspunkter, også selvom nogle syntes det er mindre rart.

Kan man ikke lide debatten må man jo springe over den.


Sidst syntes jeg da det er dejligt at høre hestene har fået hjælp, og bliver passet.Christine


Stald Granly fjordheste0
0
Svar på denne tråd
 
 Stald Granly
Forfatter: 
Dato:  21-01-2010 23:29

Det har du da ret i. Alle har ret til deres meninger.


MEN, man har altså ikke ret, til at dømme folk, før retten har talt. Hun ER altså uskyldig til det modsatte er bevist. Man har heller ikke ret, til at komme med mange af de (ubegrundede)anklager som mange her i tråden har gjort. Dette kaldes for injurier.


Så kom da glad med jeres meninger, men hold jeres fordømmene kommentarer og injurier for jer selv!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 igen må jeg sige
Forfatter: 
Dato:  21-01-2010 23:33

jeg elsker dig sku gammel smed hold da op hvor du kan få ting skrevet på den rigtigr måde.til jer der mangler opdateringer så syns jeg faktisk at denne tråd handler om det, da vi de sidste mange dage har forsøgt at fortælle jer at disse heste bliver passet få mad pleje og hvad en hver hest har brug for og fortjent så ingen heste der lider nød nej,

med hensyn til at bede om hjælp fra andre så er det jo det der er sket nu, og charlotte ved nu at vi er nongle der til hver en tid vil hjælpe, med hvad som helst.

niels nu kender du jo ikke til charlottes familje så jeg syns vi skal holde dem uden for denne træd hvad der kommer til naboer, ja så hvis du har læst hele tråden som jeg håber inde du begynder at skrive, stå det jo meget klart at de kun har ville hende det ondt og bestemt ikke har ville hjælpe, de skriver jo selv med i tråden så jeg syns da du skal sende dem en undrene tanke her, for det gør jeg sku.florzilla. jeg kan ikke rigtig finde ud af om du ønsker at hjælpe eller hvad, men at bede folk om at tage ud til charlotte syns jeg er meget forkert, du/i der gør dette skal lige huske at i bryder loven når igår ind på hendes grund, dette er privat grund og jeg syns at jer der ikke har noget at gøre der hold jer væk, der har allerede være problemer med folk der går ind og smider foder op til heste der lige har fået, så lad vær med at give folk gode ider.


lad den gård få fred nu så der kan startes forfra og tavlen igen kan blive ren, for dette er nok hvad der mest er behov for nu.


men til at slutte af på må jeg igen sige jeg føler med jer små menesker der har så meget brug for at træde på andre når de ligger ned, men denne tråd bevidner jo også hvilken kryster flok i er, halvdelen forsvandt da vi var nogle der kom til forsvar og var aktivt med i debatten andre har valgt at skjule sig, så man ikke kan se hvem i er, dette har jeg bare ingen respekt for og alt hvad i skriver og har af meninger kan jeg så abselut ikke tage stiling til, for hvis man har brug for at skjule sig for at komme med sin mening ja så må det da være fordi man ikke selv kan stå inde for det man skriver
min pony er avlet af charlotte lauritzen, og hold da op en lækker dreng jeg er den heldige ejer af, vil til hver en tid købe min næste hest der også

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  21-01-2010 23:36

Jeg vil stadig forslå jer at aflægge stedet et besøg.

Jeg kan garantere jer for at naboerne ved hvad de snakker om.

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  21-01-2010 23:49

floorzilla. hvorfor skal folk aflægge gården et besøg er det forholdne du gerne vil have de skal se jamen det er jo bare af at læse her inde ja gården er gammel og hegne dårlige men dette kan folk jo læse sig til her.

så hvad er din intresse i folk skal komme løbene til fra nær og fjern.


nu er du jo en af dem der har valgt at gemme sig, og jeg begynder at tro du måske kunne være en der har et gammelt horn i siden på charlotte for du har jo selv være der 2 gange så du må jo næste bo i nærheden, og alle der kommer på de kanter hved jo hvor søde i er.


men hvorfor ikke komme ud af busken og give dig selv til kende,så hved man da hvad man har med at gøremin pony er avlet af charlotte lauritzen, og hold da op en lækker dreng jeg er den heldige ejer af, vil til hver en tid købe min næste hest der også

0
0
Svar på denne tråd
 
 sun...
Forfatter: 
Dato:  21-01-2010 23:52

Jeg beder ikke folk om at betræde Charlottes grund, man kan sagtens se det hele fra vejen, og det er ikke ulovligt.


Da du skriver du har købt hest af Charlotte, så må du jo kende foreholdene.


Som jeg har skrevet højere oppe, så har jeg ikke helbred til at hjælpe Charlotte.


Jeg håber bare det bedste for hestene.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Florzilla
Forfatter: 
Dato:  21-01-2010 23:57

Du taler med to tunger.


I min verden er det, du gør, meget kujonagtigt. Kom da ud af busken.

0
0
Svar på denne tråd
 
 vanrøgten..................
Forfatter: 
Dato:  22-01-2010 00:02

Sun: Jeg tror ærlig talt bare folk ikke gad og høre på bla.dine forsvarstaler om det såkaldte "vedkommende der trampes til at ligge ned"

Fokus skal vel ligge først og fremmest på hestene, og det debbateres blot her.

Sun: Så kunne du jo starte med at underskrive dine indlæg med et navn, for mig står du da ikke ved noget når du ikke underskriver med et navn!


Jeg tror og håber der vil være fokus på den gård, i rigtig mange år fremover. Det skulle nødig gå tilbage igen, men nu har i jo heldigvis lovet at være der altid for hestene.


Og hvorfor ligefrem bede folk om at holde sig væk når i nu fortæller at alt er fryd og gammen, men det lyder alligevel desværre ikke sådan på Floorzilla.


Det er desuden positivt så mange ønsker det bedste for hestene:0))


Christine


Stald Granly fjordheste0
0
Svar på denne tråd
 
 sun...
Forfatter: 
Dato:  22-01-2010 00:02

Sun...gider du lige klappe hesten, og tage den lidt med ro.

Jeg gemmer mig aldeles ikke for nogen, og så ønsker jeg ikke noget ondt for Charlotte, mener bare at hun må se i øjnene at 15 heste og arbejde ved siden af, det er for meget.


Jeg har været der to gange ???? jeg har været forbi mange gange.


Jeg beder folk om at køre forbi, så de kan se at det slet ikke står så slemt til med hestene, for bladene skrev vanrøgtede heste, og den holdt jo ikke helt.


At stedet er gammelt og hegnet så dårligt at både tog og biler har kørt hendes heste ned, det har jo intet at gøre med vandrøgtet heste, og det er det hun nu bliver stemplet for.

0
0
Svar på denne tråd
 
 forholden
Forfatter: 
Dato:  22-01-2010 00:04

jamen hvorfor er det man ikke kan give sine heste et godt liv selv om man bor på en gammel slidt gård dette forstår jeg simpel hen bare ikke. at hegn skal laves det er jo super klart da vi ikke kan have at flere heste eller menesker for den skyld kommer galt afsted begrund af dette. men som jeg har skrevet før hestene har lade- losdrift de kan gå ind i her ar der tørt og godt for dem, de får mad hver dag fed skrift under hverdag,de har vand og strå foder de bliver passet og plejet.

hvad kan man mere forlange at der skal kunne gøres på kort tid, det handler vel mere om hvad der bliver gjort på lang sigt?min pony er avlet af charlotte lauritzen, og hold da op en lækker dreng jeg er den heldige ejer af, vil til hver en tid købe min næste hest der også

0
0
Svar på denne tråd
 
 floorzilla
Forfatter: 
Dato:  22-01-2010 00:14

se det var det jeg mente med at jeg ikke helt kan finde ud af hvad du mener, nej hestene bliver ikke varøgtet og jeg gentager for andres skyld ikke vandrøgtet.

jeg ber dig kun om at lade være med at be folk om at køre forbi fordi når de gør dette mener flere at de også har lov til at gå ind på grunden og dette er bare ikke rart når man umuligt kan vide hvad folk laver der og hvad folk har fundet på at give dem af mad, dette gør charlotte får svært ved at fodre rigtig på hestene.


så jeg undskylder meget hvis du fik et lidt for surt svar er bare ved at være godt træt af at høre om det ene der ikke passer og det andetmin pony er avlet af charlotte lauritzen, og hold da op en lækker dreng jeg er den heldige ejer af, vil til hver en tid købe min næste hest der også

0
0
Svar på denne tråd
 
 sun...
Forfatter: 
Dato:  22-01-2010 00:17

Man kan sagtens give sine heste et godt liv på en gammel slidt gård, men det kræver man er der en stor del, ihvert tilfælde når der skal fodres, og det er svært hvis man er ene om det.


Så kunne det være smart at skære ned i besætningen så det ligesom passer til ens tid, hvis man da ikke ansætter en hjælper.


Men hvis du syntes det hele er ok, så fred være med det, vi er mange der mener det modsatte.


0
0
Svar på denne tråd
 
 stald grandly
Forfatter: 
Dato:  22-01-2010 00:18

til ære kun for dig.


mvh maria jensenmin pony er avlet af charlotte lauritzen, og hold da op en lækker dreng jeg er den heldige ejer af, vil til hver en tid købe min næste hest der også

0
0
Svar på denne tråd
 
 floorzilla
Forfatter: 
Dato:  22-01-2010 00:30

alle der har læst med i denne tråd hved jo også at der er sat heste til salg så der kan komme lidt luft, så dette er da et godt sted at starte syns jeg.


og jeg kan kun give dig ret i at alene ville jeg aldrig kunne klare 15 heste selv nej og slet ikke med arbejde,det ville i mine øjne kræve en meget stabil hjælp som jeg ville kunne stole på.

men c er jo også blevet ældre og mon ikke at hun også er hved at finde en balance i sit liv lige nu hvor hun også skal finde ud af hvad hun orker at klare i sin fremtid, det tror jeg. og ja det er måske lidt sent at komme i tanke om nu, ja det kan vi da godt blive enige om, men hvis hele denne sag eller sager kan føre det med sig nu ja så er der da kommet noget godt ud af det, og det er vel dette vi alle ønsker


mvh. maria jensenmin pony er avlet af charlotte lauritzen, og hold da op en lækker dreng jeg er den heldige ejer af, vil til hver en tid købe min næste hest der også

0
0
Svar på denne tråd
 
 sun...
Forfatter: 
Dato:  22-01-2010 00:37

Det er nemlig det vi alle ønsker

0
0
Svar på denne tråd
 
 Kan ikke lige
Forfatter: 
Dato:  24-01-2010 13:30

lade den tråd ende, med al den sympati givning af ovennævnte hesthold. Har brugt en hel time på at læse den fra start til slut da jeg ikke var online da den startede.


Som nr. 1 vil jeg bare lige sige at det tar et minut at ringe til Daka for at få afhentet en død hest. Har selv lige måttet aflive en kronisk syg hest og på trods af snedriver blev den hentet dagen efter som aftalt.


Som nr. 2 vil jeg lige sige som haflinger avler der hvert år kæmper for at slanke mine haflinger efter sommer sæsonen, da haflinger har ment ved at blive alt for fede. Haflinger der ser ud som på billedet på hestenettet, spidsryggede og ribben tydelige at se får ikke noget at spise !!. Så det skal ikke være nogen tvivl om de hestes tilstand uanset at det er nogen der prøver at forskønne disse forhold.

Plage kan være svære at holde sul på ja, men derfor bør man have et ekstra kig på dem i en løsdrift, og have mulighed for at fodre dem ekstra ved siden af de andre. Man kan da ikke bare trække på skulderen og sige nå ja det er jo også plage !.


som nr.3 Jeg kender kun Chalotte fra utallige generalforsamlinger , hvor hun har deltaget hver gang og har siddet og ville virke som meget hestkyndig og belært os mange gange hvad vi kunne tillade os og derved trukket forsamlingerne i det uendelige.

Undskyld mig men jeg har svært ved at forestille mig, en person som åbenbart går så meget op i avlen og at vedtægter bliver formuleret korrekt, ikke kan klare sit heste hold p.g.a psykiske forhold. På mig virker det til at hesteholdet er præget af sjusk og overfladiskhed.

Det er åbenbart startet helt tilbage i 2oo5, så hvis man ikke magter sit hestehold , hvorfor så købe flere eller avle flere heste. Hun har da længe kunnet afvikle sine heste eller beskære antallet !!

Mit personlige håb er at hun bliver dømt til aldrig mere at måtte holde dyr.


Som nr. 4 synes jeg at det dybt kritisabelt at lopvgivningen åbenbart er sådan at der skal ligge mange døde dyr, før der skrides ind. Man ser da gang på gang at man tar ud og slår svinebesætninger ned fordi landmanden har opgivet at fodre sine grise. I sådan et tilfælde kan man da ikke have afventet en dom !!. Jeg spørger bare hvordan man har tænkt at forvalte alle de nye regler om hestehold ,når man ikke skrider ind når dyr bliver vanrøgtet.Det er måske bare en ny måde at kræve bøder ind, uden at det egentlig kommer hestene til gode.


Hellis

0
0
Svar på denne tråd
 
 Stop den tråd nu.
Forfatter: 
Dato:  24-01-2010 13:52

Endnu en medløber af heksejagten,hvor er det simpelt,og som sædvanligt er det en som ikke vil være ved hvem hun-han er.


Hævntørst det er hvad det er,lad dog nu dem som vil hjælpe få ro til at gøre deres indsats,uden at godhedspædagoerne absolut skal træde på personen,men hun har måske trådt en anden avler lidt over tæerne på en generalforsamling,noget kunne tyde på det.


Og krogsgårds personlige ønske om at C.L. aldrig må holde dyr mere,håber jeg at det giver et bagslag til Krogsgård selv,for du kender ikke dagen før imorgen,og du kan komme ud for ting selv som gør at du ligger ned,så tror jeg ikke at du ville være glad for at du til stadighed bliver trådt på,tror du selv det???


Og Daka KAN blive forsinket,eller KAN misforstå,det er jo menneskeligt,jeg har selv været ude for det,da jeg boede i DK,så den med at de kommer dagen efter som aftalt,holder ikke vand,skulle jeg hilse og sige.


Så stop dog for pokker nu den heksejagt,og HN skulle bede deres ellers så vågne moderatorer om at skribenterne skal holde sig inden for lovgivningen når de udtaler sig om noget som de ikke har kendskab til.

Men HN er vel også med på godhedpædagoernes side,eller de overser bare hvad der bliver skrevet indtil at de selv får et sagsmål på halsen for medvirken til injurier.


Stop så den tråd,og lad personen være i fed,og lad en MÅSKE kommende retsag sætte punktum for sagen,det må vi alle så rette os efter.


People can`t accept the truth,they rather hide from it and hope it NEVER interferes with the fantasy they are living.

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  24-01-2010 14:06

Jeg er glad for at tråden blev hevet op igen, tråden er 14 dage gammel, og der er stadig ingen forklaring på hvorfor en hest kan ligge død i så lang tid uden at blive opdaget af ejer.


Det undre mig at billederne i tråden er blevet fjernet igen, men det var måske gamle billeder ???? for på dem så hestene jo fine ud.


Rikke: støder dine folde op til Charlotte´s ???

0
0
Svar på denne tråd
 
 lidt reflektioner
Forfatter: 
Dato:  24-01-2010 14:17

I mine ører lyder det umiddelbart som om folk, pressen osv. tror at når der har ligget en død hest i et tidsrum, så har der intet opsyn været med de tilbageværende heste i samme tidsrum.


Disse to ting behøver altså ikke have noget med hinanden at gøre.

Ingen kan vide om hun ikke vidste hesten var død, hvorfor den ikke er blevet fjernet kan vi ikke vide.


Men hvis hun tager sig ordentligt af de levende heste, så kan en død hest på en mark ikke hidse mig op, på billedet lignede den ikke en udmagret hest.


Men ellers kender jeg ikke noget til sagen, andet end hvad der har været skrevet, det var bare mine umiddelbare tanker, også udfra billeder der har været her i tråden hvor hestene altså så ok ud.


En anden sag er hegnet, det skal selvfølgelig være iorden, det er klart.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hmmmmm
Forfatter: 
Dato:  24-01-2010 15:08

Allerførst: Til Den gamle smed. Dér skrev du lige mine tanker og bedre kunne det da heller ikke skrives. Tak for det.

Derfor nøjes jeg med at komme med en tilføjelse.

Jeg syns ellers at det var meget positivt, at der ikke kom flere indlæg her, så Charlotte kunne få den fornødne ro, til at få styr på sine ting.

Ja, der er nok forklaring på, hvorfor hesten lå død på marken så længe, og der er nok osse svar på så mange andre ting. Men de svar ligger ikke i tråden her, og det behøver de da heller ikke, fordi Charlotte skal da IKKE stå til ansvar for nogen som helst herinde, ej heller aflægge report om noget som helst, da det som sagt KUN er en debattråd, og INTET andet.

Men jeg KAN da fortælle jer, at hesten blev opdaget SAMME dag, kort tid efter den var død, og blev taget ud af folden med det samme. Men rent faktisk behøver jeg slet ikke fortælle jer det, men gør det i håb om at der kunne blive ro omrking den hest, som ivørigt IKKE var vanrøgtet eller sultet til døde, men var syg.

Rent faktisk behøver jeg slet ikke at svare i tråden, men jeg gør det aligevel, fordi jeg bliver så harm over nogen af indlæggene her.

En anden ting, Charlotte får den hjælp hun har brug for, hestene har det godt og får den pleje de skal há, foder, hø, halm og vand.

Billederne som nu er fjernet, er ikke gamle billeder. OG hestene på billederne, ser stadigvæk ud, som på billederne.

Jeg har osse avlet Haflingere, og ja jeg har haft sommerfede Haffere, men jeg har osse haft Haffere, der har været svære at holde huld på, da de var ungheste, til trods for godt sommergræs og tilpas mængde foder. Så ikke ALLE Haffere bliver fede, bare de ser græs.

Hvor der er en vilje, er der en vej..

Have trouble? Throw it in a´bubble, and blow it away.


Hestefolket - Kig ind og mød os...
Katte i Fokus - DK´s dejligste katteforum

Min egen HP
0
0
Svar på denne tråd
 
 Gamle smed
Forfatter: 
Dato:  24-01-2010 15:12

Det var sådan set ikke for at lave yderliger heksejagt som du kalder det, jeg fik bare kvalme af at læse hvor synd nogen synes det er for hesteholderen.

Det er meget mere synd for hestene, de kan da ikke gøre andet end at sulte eller bryde ud af indhegningen.

Prøv lige at læs hvad naboerne beretter igen.

Godt at hun efter den megen omtale har taget sig sammen til at byde hestene bedre forhold, som nogen skriver er tilfældet. Det glæder mig for hestene, for det er deres ve jeg synes denne tråd skal handle om.


Hvem er hævngærrig når du ønsker mig samme skæbne?. Hvis dette skulle ske for mig, må du da gerne trampe mig ned i sølet, for så har jeg da fortjent det !. Jeg tror nu jeg heller sender afliver mine heste end jeg lader dem sulte.


I øvrigt gider jeg ikke komme med mere debat. Jeg har skrevet min holdning og den står jeg ved.


Hellis

0
0
Svar på denne tråd
 
 Ranunkel
Forfatter: 
Dato:  24-01-2010 16:25

Det vil sige, hesten dør på folden, bliver trukket ud på stien,og får så lov til at ligge ca. 3 uger, inden den bliver fjernet.

Tak for svaret, men det var godt ikke min hest der fik lov til at ligge og råden op for øjnene af mig.

0
0
Svar på denne tråd
 
 død hest
Forfatter: 
Dato:  24-01-2010 17:51

Hej igen.

Egentlig havde jeg besluttet mig for ikke at deltage i denne debat længere da den har fået sit eget liv et eller andet sted, som ikke har ret meget at gøre med den egentlige problemstilling.

Men når jeg læser at man undskylder en hesteholder at hun ikke ved at der ligger en død hest på marken, som allerede er blevet overfaldet af ådselsædere og begyndt spist op indenfra.

SÅ!!! er jeg nødt til at protestere!! Ingen hesteejer kan overse at der er en hest der ikke er der når man fodre, og det bør man opdage indenfor minimum 6-8 timer, specielt bør man have et ekstra øje på en hest som ikke har det rigtigt godt, og tilse denne ekstra tit, for om nødvendigt at tilkalde en dyrlæge. Det er der jo åbentbart ikke blevet gjort i dette tilfælde. Og JA!! vi skal også prøve at forstå Charlottes situation, og som jeg har set på nogle billeder er der ikke umiddelbar akutte tiltag der er nødvendig. Jeg kender til haflinger, der er en hårfør hest der elsker at være ude, men når man har heste til at gå ude/ løsdrift, kræver det at man dagligt går alle hestene efter for at sikre sig at de har det godt. At man overvåger dem når de spiser, så man ved at alle får hvad de skal have, og at man med det samme ser hvis en af dem er gået fra foderet.

Så der er ingen som helst undskyldning for at have en hest liggende død på en mark, som ådselsæderne er gået godt i krig med!!

Jeg tager hatten af for alle der vil hjælpe charlotte, men pas på at i ikke kører ind på en sidelinje hvor i undskylder alt!

Jeg vil ønske der er nogen der vil hjælpe og tage fat i tingene,for der er ikke nogen tvivl om at der ikke er ok forhold for hestene, og at Charlotte er i klemme.

Jeg mener igen at det alt drejer sig om er at hestene har det godt, og hvis man samtidig kan hjælpe Charlotte er det kun godt.

Men Charlotte har mulighed for at bruge sit sprog til at gøre omverdenen opmærksom på at hun ikke i øjeblikket kan overskue tingene, det har hun ikke gjort; men har ventet så længe, at det er hendes dyr der ved deres fremtoning skal vise omverdenen at der er noget galt, det er ikke ok.

Så I der siger i kender Charlotte og har hjulpet hende, hvorfor har i så ikke forhindret at vi står med tingene som de er i dag??

Forståelse for Charlottes situation har jeg da, og jeg kan godt se at en fjer er blevet til mere end den burde; men hun skal ikke undskyldes for at en hest bare dør på marken og at hun ikke engang ligger mærke til det.SÅ har man bare ikke opsyn nok med sine heste.

Hilsen Sakina

0
0
Svar på denne tråd
 
 Vanrøgt?
Forfatter: 
Dato:  24-01-2010 20:17

Jeg er så en af dem der meget gerne ville se lidt nye billeder eller en opdatering af hestenes forhold om et års tid når fokus har været fjernet i noget tid..


Hvordan har hestene det mon til den tid?Flere fellponyer til salg,se hjemmesiden:

www.fellpony.eu


www.fellponyfan.dk


www.fellponysocietydenmark.dk


0
0
Svar på denne tråd
 
 Som sagt
Forfatter: 
Dato:  25-01-2010 01:33

Der er måske mere i det, end at hesten "bare" er trukket ud af folden. Men igen, alt behøver ikke blive skrevet her.

Men inden i bliver sure over mit tidligere svar om at hesten blev trukket ud af folden, så snart det blev opdaget at den var død, skal i lige vide, at ikke alt bliver skrevet her, og hvorfor mon?

Det er nok fordi at her skriver man de ting man har lyst til at informere om, og ikke tvunget til. Det er jo som sagt ikke alt, der kommer alle andre ved, og jo mere der bliver skrevet, jo mere er der osse at rode rundt i, og jo mere er der at misforstå, bevidst eller ubevidst, og det gavner da hverken hestene eller Charlotte, tværtimod.

Det MÅ være nok, at Charlotte selv, og dem der hjælper, ved hvad det går ud på, for igen er der jo igen pligt til at oplyse om noget som helst her.

For igen, det er KUN en tråd i et debat forum, intet andet.

JeanetteK
Jeg er ret sikker på, at der nok skal komme billeder, om et års tid. Og selvom focus bliver fjernet, er det jo IKKE ensbetydende med, at så automatisk vil gå dårligt igen. Men det er der jo nok nogen der vil tro, og fred være med det. Nu var det så ikke dig Jeanette, jeg hentydede til dér, men så mange andre..Hvor der er en vilje, er der en vej..

Have trouble? Throw it in a´bubble, and blow it away.


Hestefolket - Kig ind og mød os...
Katte i Fokus - DK´s dejligste katteforum

Min egen HP
0
0
Svar på denne tråd
 
 Sakina
Forfatter: 
Dato:  25-01-2010 01:37

Den omtalte døde hest, var jo IKKE overset. Den blev trukket ud med det samme. Der var da intet med at den lå på marken og hun ikke opdagede den, vil jeg bare fortælle, for en god ordens skyld.Hvor der er en vilje, er der en vej..

Have trouble? Throw it in a´bubble, and blow it away.


Hestefolket - Kig ind og mød os...
Katte i Fokus - DK´s dejligste katteforum

Min egen HP
0
0
Svar på denne tråd
 
 Jajaja
Forfatter: 
Dato:  25-01-2010 06:30

Jeg ser lidt på det her som en sensations historie, og de kan vare længe, osse selvom heste ejer får/har styr på tingene.

Det med at hesten var syg det vidste man ikke om morgenen da den spise sin mad, og senere på dagen var den ja, så død.

Heste kan altså ligesom mennesker gå af dage af forskellige årsager.


Jeg har fjernet billederne, JA, men det var fordi de var sådan lidt.. ulovligt lånt, så ved I det.


Det går godt med hestene, og jeg ser ingen grund til at blive ved at hænge sig i at de bliver sultet og har det dårligt, fryser med mere, fordi det gør de altså ikke.


Mere vil jeg ikke skrive, da det ikke er påkrævet at vi skal ræse herind og aflægge rapport.


Hilsen Sanne.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hold da helt
Forfatter: 
Dato:  25-01-2010 14:09

op. Sikke en tråd.


Først vil jeg sige at det er supert at C. nu får hjælp til at passe ponyerne. For det er da vist på tide.


Og jo, jeg vil da mene at familie, venner og naboer har et vist medansvar. Hvis ikke til at hjælpe med pasningen, så i at snakke med ejer og få vedkommende til at indse at overskuddet nok ikke er der til så mange heste. Hvis ejer så slet ikke er til at få i tale må man da gøre som mange har gjort, gå til dyreværnet. Det jeg mener er at det er meget svært for mig at forstå hvordan sådan noget kan stå på i så mange år uden at ejer selv indser at det er galt. Jeg tænker da at det må da være et praj at DB og politi kommer forbi. Det er jo ikke første gang at vedkommende er i søgelyset.


Jeg kan godt forstå at man ikke skal sparke på en der ligger ned og synes det er fantastisk at der er nogen der har mulighed for at hjælpe. Det må betyde rigtig meget for C. Jeg håber dog også at hun indser at hesteholdet skal skæres lidt ned, for selvom I er der nu er det jo ikke sikkert at I har mulighed for at hjælpe om 1-2 eller 10 år...


Jeg synes dog at de der hjælper C er ret skrappe overfor de der er bekymrede for hestene. Det er jo ikke alle der bor så man kan komme forbi dagligt og hjælpe. Og hvis ikke man har muligheden for at se tingene med eget syn, forholder man sig til det medierne skriver. At medierne så ofte skriver sandheder med modifikationer er en helt anden ting. Selvfølgelig er det upassende med kommentarer om selvtægt og dårlige ønsker for hesteejer. Men det er nok nærmere et udtryk for den frustration over at der slet ikke kan gøres på trods af flere henvendelser til både politi og dyreværn.


Jeg håber det bedste for hestene og at C kommer godt ovenpå igen:)

0
0
Svar på denne tråd
 
 vibs (StaldLindskov)
Forfatter: 
Dato:  25-01-2010 14:53

Du skriver;


"Jeg synes dog at de der hjælper C er ret skrappe overfor de der er bekymrede for hestene. Det er jo ikke alle der bor så man kan komme forbi dagligt og hjælpe. Og hvis ikke man har muligheden for at se tingene med eget syn, forholder man sig til det medierne skriver. At medierne så ofte skriver sandheder med modifikationer er en helt anden ting. Selvfølgelig er det upassende med kommentarer om selvtægt og dårlige ønsker for hesteejer. Men det er nok nærmere et udtryk for den frustration over at der slet ikke kan gøres på trods af flere henvendelser til både politi og dyreværn."


Du har nok ret i, at der er kommet nogle ret markante meldinger til de "bekymrede". Men de udtalelser som nogle af de "bekymrede" er kommet med, er d*lme ikke i orden. De er i den grad injurerende. I DK er vi altså uskyldige indtil andet er bevist. Man kan ikke bare sidde bag sin skærm, og ytrer sig om både det ene og det andet, hvis man reelt ikke aner hvad der foregår.


At man forholder sig til medierne er ikke en undskyldning. De skal sælge, så der smøres ofte tykt på. Tag nu bare sagen fra Herning, Mariadrabet, hvor, var det EkstraBladet?, der hængte en stakkels mand ud med billede og navns nævnelse for at have myrdet hende. Manden var sgi da IKKE DØMT ENDNU!!! Ligesom C. ikke er det. Lad nu sagen gå sin gang. Så ser vi om hun bliver dømt.

Man skal ALTID forholde sig kritisk over for medierne.

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  25-01-2010 16:02

Jeg syntes også de søde hjælper kunne have svaret på en pænere måde, men nu skal der rettes op på nogen ting så det kan se nydeligt ud hvis politi eller DB endnu engang skulle få lyst til at aflægge stedet et besøg.


Avisen skal sælge, denne gang er det bare 98% af det skrevne der passer.


Jeg forstår godt at folk reagere på det skrevne, jeg håber sandelig også naboerne fortsat holder øje med flokken.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Naboer
Forfatter: 
Dato:  25-01-2010 16:19

Floorzilla: jeg er d*lme glad for, at jeg ikke har pågældende naboer som mine naboer.


Af skrevne ord er bl.a.:


"men gode ord er ikke nok til at gøre livet tåleligt for de stakkels heste der står - SULTNE - FRYSENDE - og FORKOMNE hos Charlotte."

Okay, "du" ved de sulter lige pt fordi.... Du har hørt deres mave rumle eller hvad????


"Frygteligt for hestens smertefulde død, hun skulle simpelthend..... ja!!!!!!!!!!"

"Du" ved den havde en smertefuld død, for du var der måske da den udåndede???


"vi fyldte vand til dem, og de kastede sig over truget og drak uafbrudt i 10 min."

I 10 min???? Så må man håbe at de heste har haft en større mave end en normal hest. For hvis hesten drikker uafbrudt i 10 min hiver den immervæk NOGLE liter vands indenbords.


Og jeg kunne blive ved med eksempler. DET er en hesksejagt der her foregår! Usmageligt!


0
0
Svar på denne tråd
 
 Dancer
Forfatter: 
Dato:  25-01-2010 17:56

Du kan kalde det heksejagt måske kan du også finde et andet ord for det,men når forholdene er som de er, så er naboerne nødt til at holde øje med stedet, om ikke andet, så for at se om der vader heste rundt i deres haver.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hmmmmmmm
Forfatter: 
Dato:  25-01-2010 18:10

Ja måske er jeg en af dem, der har svaret lidt hårdt i tråden. Men jeg har altid lært hjemmefra at svare i den tone, jeg er blevet tiltalt i. Og det har jeg endda ikke engang gjort her.

Florzilla du skriver
men nu skal der rettes op på nogen ting så det kan se nydeligt ud hvis politi eller DB endnu engang skulle få lyst til at aflægge stedet et besøg.

Ja du siger der skal rettes op på nogen ting, men mon ikke Charlotte osse er klar over det?

**********************************

Dancer: Det er netop pga mange af de ord, at bla jeg er kommet til at svare lidt hårdt.

Bla fordi mange af tingene slet ikke passer. Ja noget af det i avisen er rigtigt nok, men en hel del af det passer ikke, men den skal jo sælge, uanset hvad det er på bekostning af.

OG ja, jeg er osse glad for ikke at há disse naboer. Naboer som dem, ville klart give mig lysten til at flytte, fordi jeg ville ikke bryde mig om, at blive overvåget i hoved og r**.Hvor der er en vilje, er der en vej..

Have trouble? Throw it in a´bubble, and blow it away.


Hestefolket - Kig ind og mød os...
Katte i Fokus - DK´s dejligste katteforum

Min egen HP
0
0
Svar på denne tråd
 
 Ranunkel
Forfatter: 
Dato:  25-01-2010 18:33

Hvis naboerne havde holdt ekstra øje med stedet, så var den døde måske blevet fjernet inden den blev til føde for andre dyr.

Hestene var måske ikke nået så langt som til togbanen, hvor hingsten blev kørt ned, eller ud på vejen hvor der også blev kørt en ned.


Jeg kan ikke se hvad der er galt med naboen, hvis ikke naboen havde råbt op, hvad kunne det hele så ikke være endt med ???


0
0
Svar på denne tråd
 
 ????????????
Forfatter: 
Dato:  26-01-2010 10:42

Jeg syntes denne tråd er ved at være en sladder spalte.. undskyld mig.


Her gælder det ikke om ordvalg og om der er brugt 10 min.

Det er dyrene tråden drejer sig om.


Hvor meget og hvor længe har i kendt CL ?


Hun har behandlet sine dyr sådan gentagne gange.. er det ok? hun har før flyttet dem midlertidigt, for at undgå at de blev fjernet eller at der bliver kørt hetch?

Der er kørt flere sager på hende men aldrig faldet dom i nogle så vidt jeg er bekendt.


Hendes holdning og behandling af både dyr og mennesker er meget upassende, ( dette vil jeg ikke komme nærmere ind på, men kender mere ind 5 forhold)skal hun så bare have nye chancer? Hvorfor skulle tingene og CL holdning ændre sig denne gang?


Jeg tror desværre ikke der sker en sk.. denne gang. Det er der jo ikke resourser til..


Pyha nu fik jeg lidt luft. Godt arbejde til jer der hjælper.


Stevnsboen


stevnsboen.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Tra lalalaaa
Forfatter: 
Dato:  26-01-2010 11:32

Jeg kørte forbi det pågældende sted her for nogle dage siden, og der stod de ponyer der var tilbage og guffede hø på folden. Ingen af dem så for tynde ud i mine øjne.

Min veninde var lidt modig, og gik ind på grunden, hvor hun kunne se direkte ind i den gamle stald og der stod tre føller helt alene i en meget rodet og faldefærdig del af stalden aller bagerst (i mørke og uden nogen form for vindue/lys). De stod på halmbund som så ok ud.


Vi tog nogle billeder af hestene på folden, samt i stalden, men jeg kan jo dårligt bruge dem til noget, for udover hestene i stalden, sys jeg det så fint og tilforladeligt ud det hele ..


www.team-schade.dk - Så funker den :)

0
0
Svar på denne tråd
 
 Sheila ♣Ruwena og Canyon♣
Forfatter: 
Dato:  26-01-2010 12:18

Hej.

Jeg ved ikke lige hvordan jeg skal greje dit indlæg.

Men nu har du så selv set at de har hø derude, og set føllene.


Nu vil nogen sikkert synes at det er ski** synd at de ikke er ude, men så skriver jeg lige her med det samme at de kommer ud.

De går dog ikke så konstant ude som de andre, og så kan den del ikke blive roden til en længere ny hetz.


Men jeg kan ikke greje hvorfor man bare vader ind på privat grund, tager billeder hvorefter man skriver om det åbent her...

Helt ærligt det kan jeg ikke få ind i hovedet, det er Hul i hovedet rent ud sagt.

Og det får mig til at tænke tilbage på foderet der blev delt ud til højre og venstre, og får mig til at tænke på hvor mange mennesker der farer ud og ind fra grunden.

Hvis ikke dette er en sensations historie så ved jeg godt nok ikke.

0
0
Svar på denne tråd
 
 me2......
Forfatter: 
Dato:  26-01-2010 12:38

Du har ret,og det er det som i retssproget hedder (krænkelse af privatslivets fred) og C.L. burde lade en advokat se på hvad der eftehånden er skrevet af injurier i denne tråd,det ser jo ikke ud til at skribenterne og ikke mindst HN selv kan se hvad det er de er ved at rode sig ud i.


Godhedspædagoerne her på tråden tænker jo ikke på hestene,det er kun deres påskud for at kunne svine en anden person til.


Om der har været problemer før,hvilket jeg ikke er i tvivl om,og om den hjælp der er igang nu,vil hjælpe,hvilket jeg både håber og tror,kommer ikke det ved at kritikerne siger jamen hvad om et år eller to???

Jamen kan I ikke se det er det rene vrøvl at komme med.


Lad dog hjælperne gøre deres job,og som tidligere skrevet er det et vink med en vognstang til C.L. som jeg tror at hun vil tage til sig og selv sørge for og hjælpe til at tingene forbedres,så hvad er problemet???


Og til dem af naboerne som skriver flittigt her,sig mig engang,hvad med personligt at gå ind til C.L. og sige jeres mening,og dermed basta,det er sgu for let og billigt at svine en nabo til i en offentlig debattråd.

Og slet ikke når man skriver mere eller mindre annonymt.


Stop dog den heksejagt nu.


People can`t accept the truth,they rather hide from it and hope it NEVER interferes with the fantasy they are living.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg forstår bare ikke
Forfatter: 
Dato:  26-01-2010 13:35

Sheila, hvordan du kan skrive:
Hvorfor stikker knoglerne ud allevejne på samtlige af hendes heste ?!

OG så skrive idag:
Jeg kørte forbi det pågældende sted her for nogle dage siden, og der stod de ponyer der var tilbage og guffede hø på folden. Ingen af dem så for tynde ud i mine øjne.

HAVDE alle hestene været så tynde, som du skriver i indlægget fra den 17, kunne de under ingen omstændigheder nå, at komme til at se så fine ud, som de gør nu.

Men det ER jo kun glædeligt, at de ser fine ud, slet ikke noget dér

**********************

Man skal altså passe forfærdeligt meget på, at lade sig rive med, det er for nemt at gøre, og så svært at rette op på, når man finder ud af, at man måske har taget helt fejl af situationen. Det er ikke for at nævne noget bestemt, men generelt.

Det samme gør sig gældende, hvis man bliver bedt om en udtalelse til en avis. NÅR man så læser det, er der ofte pyntet på det, udeladt noget, eller skrevet noget, man aldrig har udtalt sig om.Hvor der er en vilje, er der en vej..

Have trouble? Throw it in a´bubble, and blow it away.


Hestefolket - Kig ind og mød os...
Katte i Fokus - DK´s dejligste katteforum

Min egen HP
0
0
Svar på denne tråd
 
 1234567
Forfatter: 
Dato:  26-01-2010 14:41

nå så er vi på den igen kan jeg se, det er dog utroligt at folk bare kan blive ved.


men lidt sjovt syns jeg nu det er for. nu sad jeg jo her og læste en masse nye indlæg på en gang da jeg ikke har været på i flere dage, og jeg kom sku til at grine af jer hold da op en dummere forsamling kan man sku da ikke finde


sakina går op i en død hest der ligger på marken(ja dette syns vi alle sku er syndt) men hun digter tydeligt selv vad der er forgået om den stakkels hest oppe i sit lille hoved, og om hvornår den er blevet opdaget, og ud fra denne lille historie hun har digtet frem i sit hoved har hun også fundet ud af at så kan hestene jo ikke være fodret for så havde man jo opdaget hesten,nej nej lad nu være skriv en børnebog istedet.


floorzilla, har enlig mannet sig lidt op og bestemt sig til at ryge helt med på hestejagten nu, det var hun lang tid om, men lidt sjovt syns jeg da hun jo er en af dem der selv skriver at hestne ikke ser for tynde ud hos c og at de både har løsdrift og lade de kan gå ind i, men et klap skal du have for nu forstå man enelig hvor du står, men komme ud af busken er du stadiveg ikke, måske det kommer og 14 dage.


sheila, jeg tror nu du har skrevet i en god mening for at oplyse folk lidt om hvordan det virkelig stå til frem for aviser, men syns nu stadiveg det er lidt komisk du sidder her og fortæller direkte at du har været på privat grund, ulovlig indtrængen,det kan charlotte virkelig bruge til nået hvis hun bestemer sig for at gøre noget ved denne heksejagt, hvilken jeg personlig håber.


krogaard. så det vil alså sige at hvis man kan være på til en forsamling ja så kan man ikke være kørt ned, det er sku det værste lordt jeg længe har hørt. lige som gammelsmed har jeg også prøvet en hest der ikke blev hendtet af daka, så det sker, ikke at jeg siger det er hvad der er sket her, men sid ikke der og fortæl de altid er der inden for 24 timer for det passer lang fra, jeg kan ikke lade være med og tænke om du også som den anden haflingeravler også gerne tager et par af hendes heste ganske gratis, for det er da smart da hun jo har rigtig mange smukke smukke haffere.


og når alt dette så er sagt så er sagen om c jo ikke omkring vanrøgt ej heller de andre der ligger men på forholdene, så jeg kan simpel hen ikke forstå at i bliver ved med at digte omkring hvor sultne hestene er eller om hvordan den lille hest er død, så længe den ikke er død af sult eller tørst.

ja det er mærkeligt at lade en død hest ligge men dette er der heller ingen der vil forsvare ej heller c, dette vil give hende en bøde og den må hun jo tage imod, men et eller andet sted så tænker jeg, ja ulækkert men for pokker hesten var død så den mærkede jo ikke mere, og den lå ikke sammen med de andre heste.mvh maria j


min pony er avlet af charlotte lauritzen, og hold da op en lækker dreng jeg er den heldige ejer af, vil til hver en tid købe min næste hest der også

0
0
Svar på denne tråd
 
 sun...
Forfatter: 
Dato:  26-01-2010 15:26

Tag nu mine skrevne indlæg et for et, tænk dig godt om, og kom så igen med din mening om hvorvidt jeg driver heksejagt på den stakkels kone.

Tak for klappet, og hvad er det for en busk jeg skal komme ud af ?

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hmmmmmmm
Forfatter: 
Dato:  26-01-2010 15:56

Faktisk skrev sun:
floorzilla, har enlig mannet sig lidt op og bestemt sig til at ryge helt med på hestejagten nu,

-og ikke heksejagten..

Bare lige for at sige det..Hvor der er en vilje, er der en vej..

Have trouble? Throw it in a´bubble, and blow it away.


Hestefolket - Kig ind og mød os...
Katte i Fokus - DK´s dejligste katteforum

Min egen HP
0
0
Svar på denne tråd
 
 ranunkel
Forfatter: 
Dato:  26-01-2010 16:22

Jeg tror ikke helt det var det hun mente, hendes skrevne lød da noget negativt.


En ting er sikkert, jeg driver ikke heksejagt på nogen.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Svar svar svar :)
Forfatter: 
Dato:  26-01-2010 19:52

Ranunkel *Rebekka*


Det jeg kommentere i starten er kun noget jeg har set på de billeder der er blevet vist - jeg har ikke set det med egne øjne :)


sun


Som jeg også skriver, var det min veninde der var "fræk nok" til at turde gå ind på privat grund - jeg er selv en alt for stor kylling :)


www.team-schade.dk - Så funker den :)

0
0
Svar på denne tråd
 
 Me2 ♥Med Haflingerne♥
Forfatter: 
Dato:  26-01-2010 19:55

Samme svar til dig, som jeg har skrevet til sun herover :)


www.team-schade.dk - Så funker den :)

0
0
Svar på denne tråd
 
 Sheila...
Forfatter: 
Dato:  26-01-2010 20:55

Det var da godt, at du havde din veninde med... Altså så det ikke er dig og din ip-adresse der har gjort noget ulovligt. For så ville du jo have bustet dig selv...

Ja, nu har jeg så selv konkulderet at du dækker dig ind under at det var din såkaldte veninde der lavede en ulovlig indtrængen, og ikke dig. Det har vi andre jo ikke en chance for at vide om er sandt eller ej... Vi kan jo bare drage vores egen konklusion...


Når det så er sagt, så tror jeg såmænd på dig. Ville bare statuere et eksempel på, hvor nemt det er, at drage sine egne konklusioner, som mange her i tråden har gjort, uden at det behøver at have hold i virkeligheden...


Ville det ikke være en anelse ubehageligt, hvis vi nu oprettede en tråd her på HN, om hvor forfærdeligt et menneske du er, fordi du har trængt ind på privat grund? Og at tråden udelukkende er oprettet af en person, der har draget sin egen konklusion om, hvad der er foregået, uden egentlig at vide en hujende fis om noget som helst?


Det er nemlig det jeg mener, som mange har gjort her i tråden!!


Sidst men ikke mindst, så lad mig lige slå fast, at overstående er et eksempel, og at jeg IKKE mener at du lyver!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 Sheila
Forfatter: 
Dato:  26-01-2010 22:01

Nu syntes jeg du skriver rigtig pænt om stedet, at din veninde så gik ind på Charlottes grund, ja helt ind i stalden, der er meget forkert, men det ved du jo også selv.


Nu ved jeg ikke hvad du vil kaldes Dancer eller ForYourEyesOnly men du har helt ret i det du skriver ang, betræde andres grund.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Florzilla
Forfatter: 
Dato:  26-01-2010 23:48

Når du nu så pænt spørger, så vil jeg da gerne kaldes Dancer.

Det har jeg heddet i en rum tid herinde. ForYourEyesOnly var for lige at ride stormen af en temmelig ubehagelig episode med nogen temmelig ubehagelige personer.


Så Dancer, tak. :-)

0
0
Svar på denne tråd
 
 Sun...
Forfatter: 
Dato:  27-01-2010 10:15

Nu ved jeg ikke hvad tidligere anmeldelser lyder på, men denne gang er det altså vanrøgt. I hvert fald i følge DB:

www.dyrenes-beskyttelse.dk/db/ dvp.nsf/cases/SKRR-7ZVC84


I øvrigt mener jeg ikke man kan sammenligne med en sag som ham der var mistænkt for drabet på Maria. For han var mistænkt pga gisninger. Her er tale om et ansvarsforhold og det kan altså være svært at sige at det var en andens skyld.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Selv dér passer det hele ikke
Forfatter: 
Dato:  27-01-2010 11:28

Jeg var inde og kigge på det DB har akrevet og jeg er mildest talt chokeret. Selv DÈR er der ting der ikke passer.

Første eksempel i billederne. Det er en høkasse, der er omtalt som vandtrug, tror fanden der ikke er vand i, når den ikke er beregnet til det. OG da der bliver fyldt op to gange om dagen, ER der faktisk nødt til at blive spist op, da man jo ikke kan stå ved siden af høkassen og fylde op, når den er halvtom.

Mht vand. NÅR det er frostvejr, er det sgu svært at undgå, at vandet fryser. MEN det er ikke vand de mangler. De får altså vand hver dag og nok af det.

Der er godt stråfoder i løsdriften. OG sjovt nok, ser man sjældent mere end 2-3 der inde, nok fordi de kan li at gå ude. Det ER jo trods alt bjerg ponyer.

Og der har været en dyrlæge der ude. En dyrlæge MÅ faktisk vide, hvad han/hun snakker om, og så bliver det han har sagt alligevel underkendt.

Men de skal vel være rumlefede og være ved at drukne i alt, inden det bliver godt nok - ja det er ihvetfald mine egne tanker omkring det.

OG den døde hest, den bliver alle ved med at hænge sig i.

Det sker altså osse med heste, at de pludseligt kan falde om. Jeg har da læst om heste før, der er faldet døde om, uden fornuftig forklaring. Her er det så bare noget skidt, at det skete hos Charlotte. Og hesten var bestemt ikke underernæret.

Og billed af den mudrede fold. Jeg tror der er mange hesteejere, der har jordfold som vinterfold, for ikke at hestene skal pløje græsfoldene op. Jeg syns da, at jeg har læst her og der mange gange on vinteren, om hesteejere, der er træt af mudderfolde om vinteren. Så DET er vel heller ikke forkert eller??
Hvor der er en vilje, er der en vej..

Have trouble? Throw it in a´bubble, and blow it away.


Hestefolket - Kig ind og mød os...
Katte i Fokus - DK´s dejligste katteforum

Min egen HP
0
0
Svar på denne tråd
 
 Vibs...
Forfatter: 
Dato:  27-01-2010 11:33

Jeg vil da formode at DB ved hvad de har med at gøre.

På afstand kan man kun se dejlige pelsede dyr, men jeg vil da mene at Dyrlægen har undersøgt dyrene og så fundet ud af at de godt kan tåle lidt mere sul på kroppen.


0
0
Svar på denne tråd
 
 Florzilla
Forfatter: 
Dato:  27-01-2010 12:01

Hvorfor er det så ikke godt nok, når dyrlægen har været der. Han MÅ da vide, hvad han snakker om.

Ja DB ved muligvis hvad de snakker om, men de kan jo altså kun skrive ud fra det de lige ser, når de er der, og ikke at der rent faktisk ER vand og hø.

Men hestene spiser og drikke jo, og ja, på et tidspunkt skal der fyldes efter, og det er lige dér, de har kigget.. Sørgeligt, men sådan er det.

Og at skrive at høkasserne er tomme vandtrug, er jo ikke rigtigt vel?Hvor der er en vilje, er der en vej..

Have trouble? Throw it in a´bubble, and blow it away.


Hestefolket - Kig ind og mød os...
Katte i Fokus - DK´s dejligste katteforum

Min egen HP
0
0
Svar på denne tråd
 
 Konklusion...
Forfatter: 
Dato:  27-01-2010 12:43

Jamen det her kører jo endeløst.

Nogle mener det er vanrøgt, andre gør ikke.

Nogle har valgt at gi en hjælpende hånd, andre gør ikke.


Det er fair nok at man har sin mening, men man skal bare tænke sig godt om hvad man skriver, og hvordan man skriver, og samtidigt om man har nogen viden til at udtale sig.


Uanset hvad der er sket hos pågældende heste ejer, så er det jo vigtigt at hænge sig 100% i medierne, og ikke skaffe noget baggrundsviden, og hvis man nu alligevel vælger det sidste så er det nemmeste jo bare at tage hen til damen og kigge lidt på hestene, det er bare forkert, ulovlig indtrængen, hvilket op til flere efterhånden er ravende ligeglade med.. Jeg ved ikke hvad det giver at gøre det..? Giver det en hvis status at man farer ind på grunden og tager en masse billeder?


Ifølge de billeder på DB's side, ja bortset fra den døde hest, ja så kunne jeg da godt nok snilt finde steder der ligner eller er værre, folde som er ren sump,og halvtomme hvis ikke tomme vand baljer i ny og næ, skal man sidde og holde vagt og vente på at tingene bliver tomme?

Der er dæleme osse mange mange steder man ser heste som går i det rene mudder, men som ikke har et strå på folden.

Det kan godt være at det er ved lov at der skal være det, men der er fisme da mange som ikke overholder det.


Dette indlæg var ikke for at forsvare nogen som helst, men jeg synes det er unfair at alt energien bliver lagt her, i stedet for de steder hvor dyr lider under vanrøgt og dør i hobetal.

Som tråden her kører op og ned, så gider jeg nok ikke skrive mere i den, medmindre den kører helt af sporet.


Hilsen Sanne


Hestene er Haflingere-Hvad ellers???Hestefolket.dk Prøv det... Men pas på, du bliver afhængig...


0
0
Svar på denne tråd
 
 Link...
Forfatter: 
Dato:  27-01-2010 13:17

Jeg linkede dog bare til DBs side da sun skrev at det ikke var en sag om vanrøgt. Men fakta er at C er anmeldt for vanrøgt. Om hun så har gjort det eller ej.


De der ved at DB har billeder af det forkerte har vel selvfølgelig kontaktet dem og gjort dem opmærksomme på at f.eks. "vandtruget" er en høkasse???


Jeg tror i øvrigt ikke der er nogle flere der hænger sig i den døde hest. Dyrenes beskyttelse skriver da også kun at den burde være dækket til eller fjernet i henhold til lovgivningen. De har i hvert fald ikke skrevet noget om at den er død af vanrøgt.


Man kan selvfølgelig ikke sidde vagt ved truget. Så jeg forventer da også at de tjekker over flere gange, ligesom de bør snakke med ejer og naboer. Naboerne har så bekræftet det som DB så, så hvordan skal de tro andet. Og når de så kigger tilbage og finder flere sager om vanrøgt (Nu så jeg at det faktisk står i teksten at tidligere sager også var vanrøgt) så er de jo nødt til at reagere. Hvis de så skriver noget helt forkert i deres tekst må C da hurtigst muligt få fat i en advokat og få teksten rettet eller helt fjernet.


Jeg håber stadig at det går fremad for hestene. Og ville da elske at se et billede eller to, når nu de der lå tidligere i tråden ikke er der længere.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Har først set det fra DB nu
Forfatter: 
Dato:  27-01-2010 16:10

vibs, jeg kan faktisk godt følge dig, flere steder..

Jeg har så først set det nu, og jeg vil da osse gøre ejer opmærksom på fejlene, så hun kan sørge for at få dem rettet.

vibs, da jeg gik på arbejde, og havde hest hjemme, der fik de en god portion hø om morgenen, og så ville de få igen når jeg kom hjem. Oftest var der spist op, når jeg kom og så til dem, og lur mig om ikke det osse sker mange andre steder, at der er spist op, i løbet af dagen. Tror du ikke osse det?

Jeg er ret sikker på, at mange der har deres heste hjemme og går på arbejde, giver dem en god portion hø og vand om morgenen, og giver dem igen, når de kommer hjem. Det er faktisk ret almindeligt tror jeg. Men jeg bliver lidt ked af det, netop fordi det er så almindeligt, at det nu bliver kørt op på den måde.

Det samme med mudderfolde, ikke at du har nævnt det. Men hold op, jeg har læst mange indlæg om hesteejere, der er trætte af deres mudderfolde om vinteren. Jeg har selv haft jordfold/vinterfold, som i den grad blev trampet op. Og her bliver jeg osse lidt ked/harm, fordi mange andre steder er det almindeligt, bare ikke hos Charlotte

Men tag nu overskriften til tråden her: Vanrøgtet hest, endt som dyreføde. Jamen den var ikke engang vanrøgtet, men mange tror det stadigvæk.

Ja det var forket den lå dér, det kan vi da godt blive enige om, men det er der ikke ret meget at gøre ved nu, man kan sige, at det er et overstået kapitel.

Hestene går det rigtigt godt fremad med, og der skal nok komme billeder, det er jeg helt sikker på.

Nu ikke dig der har sagt det, men nogen forventer at der allerede ER sket tusind ting hos Charlotte nu, fordi hun har nogen der hjælper hende.

Man skal bare tænke på, at nogen ting altså tager tid. Dem der hjælper har osse hjem familie og arbejde, så derfor er de nødt til at prioritere, og hjælpe Charlotte med det der er vigtigst først, så kan andre ting komme stille og roligt.

Rom blev ikke drukket (brygget) på en dag, og man kan ikke nå alting fra halv 12 til middag. Ting tager tid.Hvor der er en vilje, er der en vej..

Have trouble? Throw it in a´bubble, and blow it away.


Hestefolket - Kig ind og mød os...
Katte i Fokus - DK´s dejligste katteforum

Min egen HP
0
0
Svar på denne tråd
 
 fint nok Ranunkel
Forfatter: 
Dato:  27-01-2010 18:23

Men det har kørt dårligt i rigtig mange år, så du kan ikke fortænke folk i at de tvivler på at forholdene nogen sinde bliver bedre, slet ikke så længe CL ikke vil indse hun har for mange heste.


Så den med at Rom ikke blev bygget på en dag,den holder ikke her.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvad C vil indse....
Forfatter: 
Dato:  27-01-2010 19:34

Står ikke skrevet nogle steder.

Ihvertfald ikke hvad jeg ved af....


Hilsen Sanne


Hestene er Haflingere-Hvad ellers???Hestefolket.dk Prøv det... Men pas på, du bliver afhængig...


0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  27-01-2010 22:44

okay min fejl jeg tager mine ord om hvorvidt det er vanrøgt eller forhold c bliver hængt op på,

jeg er da ked af jeg skrev forkert, men godt nongle lige fik det på plads.

men enelig er det jo fuldstændig ligemeget om det er det ene eller det andet hun er skrevet for, for det handler vel enlig mere om hvorvidt hun får styr på det hele, og at hestene har det godt.


i er flere der efterlyser opdateringer på hvordan det går med de skønne heste, og dette kan jeg godt forstå, men jeg kan enlig ikke se hvorfor vi skal gøre det, da hvergang nongle skriver noget godt om dyrene ja så er der ingen der tror på det,dette kan jeg ikke helt forstå.


nå vi prøver at fortælle jer hvordan det virkelig stå til og hvad der bliver sagt og skrevet er der heller ikke rigtig nongle der vil høre, og derfor kan vi jo slet ikke bruge denne tråd til noget, i der har jeres mening om c vil jo have den uanset hvad vi skriver og i vil hele tiden sige til jer selv at det ikke holder og hvad nu om 2 år, og os som hved at c elsker sine dyr og virkelig gør hvad hun kan lige nu for at vende bøtten, så det bliver til noget godt ja vi vil blive ved med at se på hendes dejlige heste og sige til os selv ot hver og en af disse dyr er avlet med hjerte, og alt dette kaos her har hun aldrig ønsket for sine dyr.


i denne træd har vi læst mange meninger og jeg læser alle jers meninger med respekt, men jeg kan ikke have respekt for denne form for hade tråd som nongle virkelig prøver at køre her jeg vil ikke have respekt for dem der sidder og dømmer andre menesker uden at kende til sandheden dette syns jeg bare er for lavt.


til alle jer der ønsker at se c heste jamen de har da tit været i byen så i må jo holde øjne åbne, for det er nok ikke sidste gang de kommer ud og bliver vist frem for verden, og når i ser dem næste gang, så håber jeg i husker hvad i har skrevet om c her og vil skamme jer for ikke at lade tvivlen komme folk til gode, frem for at skyde med skarp.


jeg syns nu at alle skal slappe af hvad denne sag angår for der er ingen heste der lider dette tror jeg vi er nongle stykker der på nuværene tidspunkt gerne vil stå 100% inden for alle hestene får hvad de skal have både af vand,mad og strøfoder,dyrlæger osv, de har tag over hoved hvis de ønsker dette og gør de ikke ja så blir de ude.

en ting er sikkert nu der er ingen hest på røgtergården der lider nongle nød, alle bliver der tage hånd om, og c kæmper en kamp for at vende alt til noget godt, så istedet for at kommer med flere hadeinlæg, så vær da glade for at det går som det går nu og der da er kommet noget godt ud af denne sag, for det er vel hvad alle ønsker


maria jmin pony er avlet af charlotte lauritzen, og hold da op en lækker dreng jeg er den heldige ejer af, vil til hver en tid købe min næste hest der også

0
0
Svar på denne tråd
 
 Ranunkel...
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 09:22

Jeg tror også der er rigtig mange der giver hø/vand om morgenen som du siger. Det er også der at jeg tænker at DB må tjekke med ejer og evt. kontrollere det på et andet tidspunkt. For at se en tom vandspand er ikke lig med at hestene aldrig har vand.


I øvrigt kan lidt mudder på foldene heller ikke bringe bekymringer her. Jeg bor selv et sted hvor der hurtigt kommer mudder når vejret bare er lidt vådt. Jeg sørger dog for at hestene har et jævnt stykke at gå på lige så snart der er frost i jorden så ikke de får forvridninger. Det er først hvis hestene skal stå på sådan en fold hele dagen uden adgang til strå jeg kan blive bekymret.


Jeg er i hvert fald glad for at høre at det går bedre. Og nej alting bliver ikke løst med det samme, men bare der er vand, mad og mulighed læ er det da i hvert fald en god start:)

0
0
Svar på denne tråd
 
 jeg har en del
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 10:16

gange i årenes løb været inde og indfange løsslupne heste hos charlotte.

Efter jeg vel og mærket er blevet ringet op af charlotte.G´hun har som regel været på job langt væk, og har derfor ik selv haft mulighed for at være der.

Men charlotte bor ik på ejendommen, og har ik gjort det i de 2,5 år vi har boet ved siden af.

I sommers meldte jeg hende til dyrenes værn. min mand havde været oppe med vores datter i institution, og på vej hjem troede han at et par af hende geder var sluppet ud af indhegningen. Så han holdt ind for at indfange dem. De var dog bundet, men med en meter lang snor, og omkring sig, i den radius de kunne nå, havde de hverken græs, vand eller foder. Hestene var på det tidspunkt delt på 2 folde, og på den ene fold var der læ skur, men det var der ik på den anden. vand var der ikke noget af på nogle af foldene, og det var på dette tidspunkt omkring 25 grader varmt. græsset var på den ene fold totalt nedbidt og de havde ingen stråfoder, da vi var der. Vi fyldte begge kar på foldene, og hestene drak meget længe, så min konklusion var at de var tørstige, men hvor længe de havde været uden vand ved jeg jo ik.

Vi tog kontakt med nogle andre naboer for at hører om de vidste noget mht vand og mad på foldene. De bekræftede desværre at tingene ku se sådan ud i flere dage af gangen, og engang var en af hendes plage sluppet ud af indhegningen og løbet til dem. den var blevet aflivet i deres indkørsel. dyrlægen var tilkaldt, og han vurderede at den var dehydreret og og mehget tynd og i meget dårlig stand.

vi satte land betjenten ind i sagerne og han kontaktede kreds dyrlægen. Charlotte havde fået af vide de ville dukke op den efterfølgende dag og kikke på forholdene. og samme eftermiddag stod der foder, gulerødde og stråfoder på foldene. om det var kommet alligevel ved jeg ik. men tænker måske at hun prøvede at dække lidt over tingene.

Jeg ved ik om jeg blir hængt ud og beskyldt for alt muligt nu. jeg gik ind på ejendommen fordi min mand var meget bekymret, og tænkte at jeg måtte se om det nu også var så slemt som han fortalte.

Ved godt det er ulovligt, men det er jo heller ik iorden at vende den anden kind til.

Jeg synes det er godt hvis folk hjælper med at passe hestene og give dem hvad de skal ha.

personligt har jeg rigeligt i vores eget dyrehold og 2 små børn.

men er det efter denne debat og medie omtale at folk træder til, for jeg synes personligt de var en tand for tynde i sommers, så på daværende tidspunkt ville jeg mene de ik fik va´nd og foder hverdag.

Jeg har ik været inde på ejendommen siden, kikket lidt udefra vejen når jeg er kørt forbi, og nu det sidste stykke tid har de stråfoder hver dag. og der er lys i stalden om aften, så nu blir der taget hånd om sitiuationen.

mvh jeanette


man lærer så længe man lever, hold op jeg har mange ting at lærer endnu...

0
0
Svar på denne tråd
 
 Rikke (Emma)
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 11:16

De bliver ikke hængt ud for noget som helst, for det du skriver passer jo.

Jeg var dog ikke klar over at C pt.ikke boede på ejendommen...det gør jo kun sagen endnu værre.

0
0
Svar på denne tråd
 
 ja nu er det min mors profil navn jeg lå
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 11:29

jeg hedder jeanette. men det er ligemeget.

jo charlotte bor ik på ejendommen,og har ik gjort det i den tid vi har været naboer. dvs siden sommeren 06.


man lærer så længe man lever, hold op jeg har mange ting at lærer endnu...

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvor gør det sagen værre
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 11:35

Hvor gør det sagen værre, hvis det nu var rigtigt? Hvis der bliver taget hånd om hestene, og de får det de skal há??

Det vil sige, dem der kører tidligt hjemmefra om morgenen, og først kommer sent hjem og fodre, dér er det så osse forkert, for dér er disse mennesker jo osse væk fra hestene i mange timer.

Det er ligesom om, at selvom der er fremskridt, selvom der bliver taget sig godt af hestene, selvom de får hvad de skal há og Charlotte får en hjælpende hånd, så er det bare ikke godt nok.Hvor der er en vilje, er der en vej..

Have trouble? Throw it in a´bubble, and blow it away.


Hestefolket - Kig ind og mød os...
Katte i Fokus - DK´s dejligste katteforum

Min egen HP
0
0
Svar på denne tråd
 
 det ved jeg ik omdet
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 11:45

gør. jeg konstatere bare at hun ik bor der. om det er godt eller skidt må folk selv bestemme hvad de synes.

Hvis dyrene får det foder og vand, samt tilsyn der skal til(kræves af loven) er det jo lige meget om hun bor på ejendommen eller ej.

hvornår er folk begyndt at hjælpe til. er det efter alt den medie omtale?


man lærer så længe man lever, hold op jeg har mange ting at lærer endnu...

0
0
Svar på denne tråd
 
 det ved jeg ik omdet
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 12:02

gør. jeg konstatere bare at hun ik bor der. om det er godt eller skidt må folk selv bestemme hvad de synes.

Hvis dyrene får det foder og vand, samt tilsyn der skal til(kræves af loven) er det jo lige meget om hun bor på ejendommen eller ej.

hvornår er folk begyndt at hjælpe til. er det efter alt den medie omtale?


man lærer så længe man lever, hold op jeg har mange ting at lærer endnu...

0
0
Svar på denne tråd
 
 Rikke Emma...
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 12:18

Du skriver at det er efter medie omtalen at folk er begyndt at hjælpe til???

Det er muligt at det er årsagen,for EFTER medie omtalen ser det jo ud til at de VIRKELIGE venner er blevet opmærksom på de problemer som naboerne jo ikke så sig i stand til at gøre opmærksom på,ved hjælp af direkte henvendelse til C.L.


Så er det jo meget nemmere at skrive her,min mand så bla bla.

eller andre underlige ting,som man nu kan fantasere sig til er sket,eller vil ske.


Et fantastisk naboskab I har på de kanter???


Mon ikke at der er nogle her som sidder med en flov smag i munden,jeg tænker især på de naboer som bare sad og ventede på (hvor galt mon det kan gå??) eller hvad med haflinger foreningen,mon ikke også den kunne have gjort noget for lang tid siden,hvis at der var nogle (søde) mennesker som havde gjort opmærksom på at forholdene ikke var som de burde.

Det går vel også ud over deres omdømme??


Næ virkelige dyrevenner ville forlængst have,handlet på en pæn måde,og ikke bare ventet til at det blev det store samtaleemne i den lokale brugs.


Jeg er imod enhver form for misdrøgt eller direkte dyreplageri,men er denne tråd ikke ved at løbe løbsk???

Mon ikke at der er ved at gå pladder pædagogik,og vi skal kom efter dig syndromet i det her.


Mudder folde,ja gu er der mudder folde,I er i Danmark for pokker.

Somme tider æder dyrene hø og halmen hurtigere end beregnet og drikker vandet hurtigere på nogle dage end andre,og ejerne kan jo ikke bruge hele tiden på at holde øje med det.


Igen lad nu de virkelige venner få arbejds ro,uden indblanding fra dem som nu indser at de selv skulle have handlet på en anden måde end de gjore.


People can`t accept the truth,they rather hide from it and hope it NEVER interferes with the fantasy they are living.

0
0
Svar på denne tråd
 
 nej jeg spurgte til
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 12:33

om i var begyndt at hjælpe efter alt det her. men ja jeg har ik snakket med charlotte. hun er ik nem at få fat på og ik på ejendommen når jeg har været forbi. jeg er hverken venner eller uvenner med charlotte.Kender hendes faktisk kun af udssende og de gange hun har ringet og bedt om hjælp pga udsluppet dyr.

Desuden mener jeg at det er ok man melder noget til politiet eller til dyreværnet hvis tingene ik er iorden. det er vel det de er her for.

Jo jeg ku godt ha forsøgt at få fat på charlotte, men på den anden side kan jeg jo lige så godt gå til højere instanser også er det ligeså meget deres ansvar at handle som det er mit.

Jeg mener jeg har gjort noget for dyrene. og helt seriøst, uanse grund for tingene er som de er, hvis ik tingene havde været forkerte så var der jo ik kommet så meget ud af det.

Godt i kan hjælpe men jeg vil ik sidde og få dårlig samvittighed fordi jeg ik hjælper.


man lærer så længe man lever, hold op jeg har mange ting at lærer endnu...

0
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg er målløs....
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 12:57

Nu kender jeg Charlotte.

Hun har aldrig ønsket sig selv eller sine dyr i sådan en situation her, det har hun altså ikke, men I får hende til at lyde som en helt igennem modbydelig ja jeg ved snart ikke for en.


Der er ingen af jer der nogensinde ville havne i noget grimt, nej slet slet ikke, og hvis i gør det, så håber jeg at I har nogle gode naboer og et godt netværk der griber ind, ikke når det er sket, men et halvt år før.


Jeg personligt ville godt ha hjulpet før, og jeg har det fandeme osse dårligt med det.

Faktisk føler jeg lidt skyld, for hun har hjulpet mig rigtigt meget gennem tiden, med mange ting, og jeg kunne godt ha været der før... Tror I ikke man kan ha det dårligt over det?


Ja jeg kan godt se Rikke, at det er nemmere at gå til højere instanser, det er da klart, for så opbygger man jo netop det gode nabo skab,... Ved hun at du var inde og gi vand?

Ved hun at I har set på de geder?

Har I gjort hende klart at hvis I synes der var noget der skulle ændres, at det blev gjort for ellers ville i anmelde?

Har I gjort de ting? Som naboer til det som du siger I har oplevet?

For hvis I ikke har gjort bare et eller andet, så kan jeg godt se det nemme i det.. Vi trykker bare send på mailen, og så har vi ikke mere med det at gøre...

Med menneskeligt så det siger noget.


Hilsen Sanne


Hestene er Haflingere-Hvad ellers???Hestefolket.dk Prøv det... Men pas på, du bliver afhængig...


0
0
Svar på denne tråd
 
 Samvittighed....
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 12:59

Det ville jeg sgu ha Rikke.

Hvis at man bor ved siden af,er går man IKKE til hverken dyreværn eller politi først,uanset hvad de er der for,men man går direkte til personen,og hvis ikke at man kan få fat på denne personligt,ja så opsætter man en meget stor seddel på en dør som man ved at vedkomne bruger hvergang at denne er der,så får vedkomne en chance for at reagere på en beskyldning eller give en forklaring.


Men det er der jo ikke så stor en sentation i,som hvis at man kan få en eller anden student af en bladsmører til at ryge på den,så kan man nede i den lokale eller i brugsen (prale) af jeg gjore noget,så kan hun fandme lære det,sådan... og se engang hvor god en dyreven jeg er.


Almindelige mennesker med begge ben på jorden og en smule næst kærlighed gør det på en anden måde,men sådan er der så meget,men det er ikke alle der forstår det.


Længe leve det gode naboskab.


People can`t accept the truth,they rather hide from it and hope it NEVER interferes with the fantasy they are living.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Sanne...
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 13:04

Du kom mig lige i forekøbet,godt skrevet,og rart at se at der er nogle som kan tænke på andre end sig selv,og ikke er så sentations orienteret.


People can`t accept the truth,they rather hide from it and hope it NEVER interferes with the fantasy they are living.

0
0
Svar på denne tråd
 
 nej det har vi ik.
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 13:07

det ved jeg ik om hun ved. nu gjorde jeg det for dyrenes skyld, fordi det var møg hamrende varmt og der ik var en dråbe vand. Måske blir man lidt sur når man kommer ind udefra på sådan en ejendom hvor tingene ser sådan ud og dyrene mangler alt. ja måske sku jeg ha undersøgt om jeg ku ha snakket med charlotte først og snakket med hende, men det gjorde jeg ik, jeg gik direkte til politiet. for at være helt ærlig så overvejede jeg slet ik at kontakte hende. Men måske har jeg os haft i hovedet at hun aldrig var der, og jeg ik var sikker på om det hjalp.

SOrry jeg gjorde det ud fra bedste overbevisning og fordi jeg ville hjælpe dyrene.

Charlotte har desværre ik det bedste ry i byen, om det er sandt eller ej ved jeg ik. men det bekræfter jo lidt de ting man har hørt, også er tankerne ik særlig høje om sådan en person.

Hvis jeg selv skulle havne i sådan en sitiuation tror jeg nu jeg ville reagere lidt før, men jeg ved det ik.

nu føler jeg ik det store naboskab med hende, hun er der aldrig, har måske mødt hende 1 gang, og ja hvordan er det lige jeg skulle opbygge noget forhold til hende.


man lærer så længe man lever, hold op jeg har mange ting at lærer endnu...

0
0
Svar på denne tråd
 
 tja men når
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 13:13

man gang på gang har været kørt forbi og undret sig over om tingene er så slemme som de ser ud til, og man får det brkræftet, så er det ik lige ejeren jeg tænkte på først.

og det er ik mig der har været til medierne.

Det er først adskellige måneder after jeg har meldt det at hesten er død, og der er blevet en medie sag ud af det. så det har overhovedet ik været for at skulle prale eller noget. det var ren og skær medlidenhed for dyrene. og hvis man nu ik engang mere må handle ud fra hvad man ser, ja så ved jeg snart ik. hvis charlotte boede der og var til at få fat i, var tingene måske anderledes, jeg handlede hurtigt ved at gå til landbetjenten. dårlig nabo eller ej. Jeg gjorde det for dyrene.


man lærer så længe man lever, hold op jeg har mange ting at lærer endnu...

0
0
Svar på denne tråd
 
 naboskab
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 13:14

Rikke ?Emma?: Hvor er det dog dejligt der findes mennesker som dig som har bekymret dig og rent faktisk gjort noget ved tingene, så dyrene blir passet.


Det er jo derfor vi har dyrenes beskyttelse, det er dem som skal tage affære og ikke privatpersoner, så kan der faktisk blive talt om selvtægt.


Hvorfor pokker skulle naboerne i et tilfælde som dette begynde at passe heste osv. når de får afhvide af andre naboer, det har stået sådan til lang tid.

Der er jo tale om et problem, som ikke blot bliver løst men udskudt hvis naboer hjalp til.


Ved naboskab forstås et opbygget forhold, og idet C.L ikke bor på ejendommen er naboer måske også så meget sagt, ergo må man gå til de instanser som kan hjælpe- i dette tilfælde DB.


Jeg tror ikke man behøver at bruge sin fantasi, det er vist bevist og dokumenteret hvad som er tale om her.


Jeg kunne godt blive i tvivl om dem som taler C.L s sag overhovedet går ind for dyrevelfærd? For det lyder ærligt talt som om det har været dybt forkert at naboer har reageret og kontaktet DB, det er deres valg. Det vigtigste var der skete noget, så hestene fik hjælp vel???

Måske de har prøvet før i 2005 at hjælpe C.L, men da det er gået tilbage igen har de måske følt sig nødsaget til at kontakte DB for det har tilsyneladende ikke hjulpet.Det er kun gisninger, men nu skal vi huske på det er ikke naboerne som ejer disse heste.


Desuden spår fortiden ofte meget om fremtiden, men lad os håbe det ikke bliver tilfældet her igen.


Hvis man ønsker "arbejdsro" kan man blot lade være og læse og skrive i tråden.

Jeg syntes nu tråden har udviklet sig tilforladeligt og i en positiv retning, for det sporer jo folk ind på dyrevelfærd generelt i dk- det her er et emne man må tage stilling til.


Hvis man har meget mudder (her taler jeg langt op af benene) kan man ligge noget stabilt grus, sætte evt. en bigballe med alm hestene kan æde af.

Kig på det antal heste man har og fyld vand op efter dette.


Vi ved jo hvor ødelæggende mudder er mod hestens ben og hove.

Så at man bor i dk er vel ingen undskyldning, man kan gøre rigtig mange ting for at forbedre forholdende.

Men lidt mudder undgår de færreste.


Vi vælger selv at få de heste vi har, hestene har ikke bestemt hvor de skal bo.

Hvis de fleste havde en fornuftig tilgang til hvordan de skulle behandle deres heste ville vi ikke se så mange syge heste, samt heste som mistrives i dk.


Christine


0
0
Svar på denne tråd
 
 Stald Granly
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 13:36

Vi kan ikke være mere enig


Rikke: Du skal på ingen måde have dårlig samvittighed, du har handlet korrekt.

0
0
Svar på denne tråd
 
 jeg synes da helt bestemt
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 13:47

det er trist for charlotte, hvad end der har ført til denne sitiuation. men jeg kunne ik ignorer hvad jeg så og derfor gik jeg videre. jeg skal ik spille helt, overhovedet ik. men jeg fortæller hvad jeg så, gjorde og jeg synes det er godt der er kommet fokus på det. det har trods alt også hjulpet charlotte til at melde ud at hun ik kan overskue tingene.

da jeg ik har noget forhold til charlotte har jeg ik gjort noget nr ud af at kontakte hende. jeg gjorde som jeg mente var bedst, det kan godt være det sku ha været grebet anderledes an.

Men på den anden side, det er ik første gang der indløber klager fra folk som ik synes tingene er iorden og når kreds dyrlæge og politi tjekker op på tingene, kommer der jo kun noget ud af tingene hvis forholdene ik er iorden.

Så jeg vil ik ha dårlig samvittighed, forstået på den måde at jeg handlede ud fra bedste overbevisning.


man lærer så længe man lever, hold op jeg har mange ting at lærer endnu...

0
0
Svar på denne tråd
 
 fvgkjdhkvfsf
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 13:57

Ja den sunde fornuft er vist røget sig en tur,i det som kaldes for andegården Danmark.

Jo mere man kan sladre om andre og jo flere (heltegerninger) man kan udøve på andres bekostning jo bedre har man det,og jo mere syntes medløberne om en,for man er åhh så pokkers god.


Jeg skal lige ud og kaste op,og så ellers i seng,klokken er midnat her hvor jeg opholder mig.


People can`t accept the truth,they rather hide from it and hope it NEVER interferes with the fantasy they are living.

0
0
Svar på denne tråd
 
 ved du hvad
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 14:19

gamle smed. jeg kan overhovedet ik tage seriøst, at man blir svinet til og beskyldt for at hygge sig på andres bekostning. som jeg har skrevet har jeg ik et personligt forhold til charlotte, jeg har mødt hende en gang og har igennem de år vi har boet der, kun oplevet tingene som de er der nu.

At jeg meldte hende var sku ik for hende skyld, eller med henblik på hun skulle svines til, nej jeg ville ha at der var nogle professionelle der kikkede på sagen og vurderede om tingene var ok.

Havde de været det, jamen så var der aldrig kommet en sag ud af det. godt i hjælper nu, men det har desværre set sådan ud i mange år.

havde du kommet forbi en ejendom hvor du havde set det som jeg så, så havde du måske os henvendt dig til politi, eller dyreværn. Nu kender du, og andre charlotte, også er det pludselig tarveligt og opndskabsfuld og på hendes bekostning at man melder hende.

Men helt ærligt, så ku man evt gi et kursus i hvordan man holder dyr og hvad det kræver. jeg synes det er helt iorden at folk får bøder og påtaler når man ik passer sine dyr.

det kan da ik være rigtigt at det skal gå ubemærket hen, så synes jeg der er noget galt.

Jeg gjorde det jeg synes var rigtigt for dyrene, jeg tænkte ikke på charlotte.

sorry


man lærer så længe man lever, hold op jeg har mange ting at lærer endnu...

0
0
Svar på denne tråd
 
 Rikke (Emma)
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 14:39

Du har gjort det rigtige Du har gjort det for hestenes skyld

Det er nemt for smeden at sidde i langbortistand og skrive mega lange inlæg om noget han intet kender til,vi andre og især jer som naboer, i ved bedre og i skal bare fortsætte med at holde øjnene åbne, det er dyrene i hjælper.


0
0
Svar på denne tråd
 
 RIKKE EMMA
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 14:59

KLAP LIGE HESTEN DU, HVEM FANDEN HAR SAGT AT SMEDEN ELLER JEG KENDER C, JEG HAR ALDRIG VÆRET I KONTAKT MED C FØR JEG LÆSTE OM DENNE TRÆD OG BESTEMTE MIG FOR AT TILBYDE HJÆLP FREM FOR AT KØRE HENDE MERE NED.


DU SIGER DU IKKE KUNNE FÅ FAT I C MEN SAMTIDIG SKRIVER DU AT C FLERE GANGE HAR RINGET TIL DIG, KUNNE DU IKKE BARE HAVE SNAKKET MED HENDE EN AF DE GANGE, MÅSKE.


JEG TROR ENLIG IKKE AT DER ER NONGLE DER MENER AT KONTAKTE DYREVÆRN ELLER POLITI ER FORKERT NEJ JEG TROR BARE VI HAVDE ØNSKET AT NOGLE HAVDE TILBUDT C EN HJÆLPENE HÅND TIL AT KOMME OVEN PÅ IGEN OG SÅ HAVDE TINGENE MÅSKE ALDRIG KOMMET SÅ LANG, AT MAN HAVDE PRØVET AT SNAKKET MED HENDE EN GANG INDEN MAN GJOR DETTE,SÅ KUNNE HUN MÅSKE OGSÅ HAVE KOMMET MED EN FORKLARING INDEN HUN BLIVER HÆNGT UD., MEN JA NU ER DET SKET OG VI SKAL HAVE DET BEDSTE UD AF DETTE.


STALD GRANDLY

ER DU BARE GANSKE SIMPEL DUM ELLER? DU MÅ DA HAVE SLÅET DIT HOVED RIGTIG HÅRDT SOM BARN, FOR HVORFOR SKAL DU BLIVE VED MED AT BLANDE OS DER HJÆLPER DISSE DYR IND I MISRØGT, SIDST VAR DET M2 DER VAR MEDSKYLDIG TIL VANRØGT, OG NU ER DET OS ALLE DER IKKE GÅR IND FOR DYREVELDFÆRD DU ER SKU DA FOR LAV ET MENESKE NÅR DU KAN LUKKE DEN SLAGS UD, TIL FORSKEL FOR DIG ER VI SKU DA KOMMET OP AF STOLEN UD I KULDEN OG HAR VALGT AT HJÆLPE MED HVAD DET SKAL VÆRE FOR AT ÆNDRE PÅ DISSE DYRS FORHOLD,DETTE ER SKU DA DYREVELDFÆRD,


VH MARIA JENSENmin pony er avlet af charlotte lauritzen, og hold da op en lækker dreng jeg er den heldige ejer af, vil til hver en tid købe min næste hest der også

0
0
Svar på denne tråd
 
 sun...
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 15:40

Tror du det hjælper du råber?


Du bliver ved med at folk skal give C en hjælpende hånd, når man har 15 heste og ikke er hjemme, så skal man ansætte en staldhjælp, du kan da ikke forlange folk skal komme farende fra nær og fjern for at passe C heste.
0
0
Svar på denne tråd
 
 mindre intelligent
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 15:53

Maria Jensen: Nu er det jo ikke dig som skal diktere hvor meget ytringsfrihed man har i denne tråd.


Jeg roser Rikke Emma for den indsats hun har gjort!


Vi to taler ikke samme sprog, jeg foranledes til at tro du ikke evner andet end at råbe- derfor er der ikke grund til videre debat med dig.


Floorzilla: er også ganske enig med dig!!!


Dengamlesmed:Du er så langt væk fra DK til at vide hvori rigtigheden består, så jeg kan ikke rigtig tage dig seriøst!

Du er da i din gode ret til at kaste op, håber da så ikke du har lagt dig til at sove samtidig.


Christine

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 16:01

FLORZILLA. FOR DET FØRSTE SÅ RÅBER JEG IKKE OG FOR DET ANDET MENER JEG IKKE AT ALLE SKAL HJÆLPE C MED HENDES HESTE OG SLET IKKE DE MENESKER I DENNE TRÅD FOR DET VILLE DE SLET IKKE KUNNE MAGTE DA DET INDEBÅRE AT MAN OGSÅ SKAL HAVE LIDT MEDMENESKELIGHED.

DET JEG SIGER ER BARE AT SÅ LÆNGE MAN IKKE SELV GØR NOGET SÅ KAN MAN SKU IKKE TILLADE SIG OG SVINE POLITI DYREVÆRN, HESTEVÆRN TIL, OG FØR MAN KENDER HELE SANDHEDNED OMKRING C SKAL MAN VENDTE MED AT KOMME MED FOR MANGE ONDE OG LEDE BEMÆRKNINGER.


OG HVORVIDT C KAN HAVE 15 HESTE UDEN STALDHJÆLP, JA SOM JEG FØR HAR SKREVET SÅ STÅR NONGLE AF DEM FAKTISK TIL SALG, OG HVAD HENDES FREMTIDS PLANER ER JA DET HVED DU JO IKKE, OG DET ER NETOP DETTE JEG MENER, HVAD DER ER SAGT GJORT BETYDER IKE SÅ MEGET FOR MIG, NEJ JEG MENER AT DET VIGTIGE FOR C OG HENDES HESTE ER FREMTIDEN OG AT DEN BLIVER BEDRE BÅDE FOR HESTE MEN OGSÅ FOR MENESKER PÅ HENDES GÅRD,


MARIA Jmin pony er avlet af charlotte lauritzen, og hold da op en lækker dreng jeg er den heldige ejer af, vil til hver en tid købe min næste hest der også

0
0
Svar på denne tråd
 
 ved du hvad
Forfatter: 
Dato:  28-01-2010 16:01

gamle smed. jeg kan overhovedet ik tage seriøst, at man blir svinet til og beskyldt for at hygge sig på andres bekostning. som jeg har skrevet har jeg ik et personligt forhold til charlotte, jeg har mødt hende en gang og har igennem de år vi har boet der, kun oplevet tingene som de er der nu.

At jeg meldte hende var sku ik for hende skyld, eller med henblik på hun skulle svines til, nej jeg ville ha at der var nogle professionelle der kikkede på sagen og vurderede om tingene var ok.

Havde de været det, jamen så var der aldrig kommet en sag ud af det. godt i hjælper nu, men det har desværre set sådan ud i mange år.

havde du kommet forbi en ejendom hvor du havde set det som jeg så, så havde du måske os henvendt dig til politi, eller dyreværn. Nu kender du, og andre charlotte, også er det pludselig tarveligt og opndskabsfuld og på hendes bekostning at man melder hende.

Men helt ærligt, så ku man evt gi et kursus i hvordan man holder dyr og hvad det kræver. jeg synes det er helt iorden at folk får bøder og påtaler når man ik passer sine dyr.

det kan da ik være rigtigt at det skal gå ubemærket hen, så synes jeg der er noget galt.

Jeg gjorde det jeg synes var rigtigt for dyrene, jeg tænkte ikke på charlotte.

sorry


man lærer så længe man lever, hold op jeg har mange ting at lærer endnu...

0
0
Svar på denne tråd