PiaR der er ingen opskrift..
Men jeg kan prøve at opsumere hvad jeg nogenlunde puttede i.
Jeg startede med at skrælle ferskner, 3 stk. og skære i stykker. Kohte dem med meget lidt vand og riglig vaniljesukker, havde fortrukket en stang vanilje men det havde jeg ikke lige hjemme.
Og moste det med stag blenteren.
Så piskede jeg 2, æg med en del sukker, så det passede. Tilsatte mel, bagepulver og grøden, mindre mel end jeg normalt ville bruge, det var en meget blød dej.
Så puttede jeg meget finthakked hasselnødder og mandler i som jeg havde givet en tur på panden med noget sukker og lidt margerine, Afkølet selvføldig.
Puttede det i forme og bagte det ved ca. 180 min ovn er dum, men tænkte mindre varme i længere tid, tror de fik ca. 35 min. Du ved til intet hænger ved.
Da de var afkølet fik de en gang glasur med masser af de hakkede nødder ovenpå.
De var meget svampede, men de forsvandt hurtigt (Mikkel fik dem med på arbejde)