Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Roskilde Dyrskue aflyst

Så bristede håbet for Roskilde Dyrskue. Statsminister Mette Frederiksens ekstraordinære pressemøde i går aftes satte et definitivt punktum for arrangørernes håb om, at dyrskuet ville kunne blive afviklet planmæssigt i år. Alle festivaler og dyrskuer frem til 1. august aflyses

 

Aflysningen af store arrangementer fortsætter til august

Statsminister Mette Frederiksen (S) offentliggjorde på et pressemøde i går aftes, at forbuddet mod store forsamlinger forlænges til at gælde til og med august.

 

Dermed bliver der ingen festivaler og store markeder denne sommer.

 

 

"Til alle jer, der har arbejdet hårdt med at planlægge festivaler, markeder og andre store begivenheder hen over sommeren, har jeg desværre en alvorlig melding. Forbuddet mod store forsamlinger fastholdes til og med august", lød det på pressemødet fra statsministeren.

 

"Jeg ved, det er en træls besked at få. I er mange ildsjæle, der har slidt og slæbt for at få de her arrangementer på benene. Arrangementer, hvor danskerne normalvis samles, glædes og nyder livet", sagde Mette Frederiksen.

 

Roskilde Dyrskue aflyst

Udmeldingen har i løbet af aftenen fået både Roskilde Festival og Smukfest til at offentliggøre, at årets festivaler er aflyst. Arrangørerne bag Roskilde Dyrskue, der vedholdende har holdt fast i håbet om en planmæssig gennemførelse af det store dyrskue (se her), der har været arbejdet på hele vinteren og foråret, men må nødvendigvis følge trop, og se det hele aflyst.

 

Roskilde Dyrskue har efterfølgende bragt følgende pressemeddelelse på deres hjemmeside:

 

"Roskilde Dyrskue er meget kede af at måtte aflyse årets dyrskue på grund af situationen med coronavirus i Danmark.

Vi ved, at det er en begivenhed som mange har set frem til - for nogle er det måske endda årets begivenhed. Det er det i hvert fald for os! Sommeren plejer at starte med Roskilde Dyrskue, sådan bliver det desværre ikke i 2020.

 

Tak til alle jer mange standholdere, dyreudstillere, frivillige, samarbejdspartnere, leverandører og gæster, som har været fantastisk positive og sammen med os hele vejen håbet på, at vi skulle ses denne sommer.

 

Vi vil nu gå i gang med at forberede et storslået Roskilde Dyrskue 2021. Vi slår dørene op igen 4. - 6. juni 2021 og glæder os til at se jer alle sammen på Dyrskuepladsen i Roskilde.

 

Indtil da: Pas på jer selv og hinanden."

 

Vil se på støtteordninger

Samtidig sagde statsministeren, at regeringen nu vil se på, om de offentlige støtteordninger, der er blevet sat i værk i forbindelse med hele corona-situationen, også er ordentligt dækkende for arrangementer af den type.

 

Den gradvise åbning af samfundet begynder altså ifølge regeringen efter påske. Men ifølge statsministeren er det vigtigt at understrege, at det kun kommer til at lykkes, hvis danskerne generelt overholder myndighedernes retningslinjer.

 

"Det her forudsætter, at tallene er stabile, at vores adfærd er ansvarlig. Ikke kun i en uge, men i lang tid fremover. Hvis vi kan se over påsken, at tingene skrider, at vi ikke længere løfter ansvaret, så er beskeden meget klar: Så kommer vi ikke til efter påske at åbne Danmark igen," sluttede statsministeren formanende til danskerne.

 

Link the Roskilde Dyrskues hjemmeside findes her

 

 

Billede

 

Så bristede håbet for Roskilde Dyrskue. Statsminister Mette Frederiksens ekstraordinære pressemøde i går aftes, satte et definitivt punktum for arrangørernes håb om at dyrskuet ville kunne blive afviklet planmæssigt i år. Alle festivaler og dyrskuer frem til 1. august aflyses


Tilføjet d. 07-04-2020 kl. 13:45 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
04-04-20 Roskilde dyrskue holder foreløbig fast
27-01-17 1. marts åbner tilmeldningen for heste til Roskilde Dyrskue
06-06-10 Roskilde Dyrskue heste, show og shopping


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider