Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Roskilde dyrskue holder foreløbig fast

Roskilde Dyrskue forventer fortsat at kunne afholde årets arrangement som ligger 5.-7. juni 2020, men holder skarpt øje med myndighedernes udmeldinger om Covid-19. Det er dog for nuværende tvivlsomt om dyreskuet reelt vil blive gennemført

 

Roskilde holder fast til trods for massive aflysninger

Roskilde Dyrskue der i år er planlagt til afvikling i dagene fra den 5-7 juni 2020, har fortsat åbent for tilmeldinger til skuet, og forventer stadig at kunne afvikle årets arrangement. Dette alt imens talrige øvrige ridesportsaktiviteter og stævner verden over nu er aflyst frem til ind juli måned.

 

Det er formentlig tvivlsomt at arrangørerne skal forvente at kunne gennemføre årets arrangement.

 

 

På Roskilde Dyrskues hjemmeside lyder det:

 

Roskilde Dyrskue forventer fortsat at kunne afholde årets arrangement som ligger 5.-7. juni 2020, men holder skarpt øje med myndighedernes udmeldinger.

* OPDATERET 23.03.2020: Nedlukningen af Danmark er forlænget indtil 13. april. Situationen er fortsat den, at Roskilde Dyrskue afventer myndighedernes udmelding, men håber fortsat at kunne gennemføre dyrskuet som planlagt.

-----

"Indtil videre forventer vi at afholde Roskilde Dyrskue 2020", siger sekretariatschef Charlotte Frimer Petersen. "Der er stadig næsten tre måneder til afviklingen og vi håber på, at coronavirus er drevet over på det tidspunkt, samt at diverse restriktioner på forsamlinger derfor ikke vil gælde i juni måned. Men tingene udvikler sig jo lynhurtigt, og indtil videre kender vi kun restriktionerne som gælder frem til slutningen af marts måned".

 

Roskilde Dyrskue følger situationen nøje og melder ud, såfremt der skulle ske ændringer i den nuværende situation.

 

Aflysning mest sandsynlig

Reelt er der meget der taler for at det er mest sandsynligt at Roskilde Dyrskue må aflyses, da de fleste hestesportsarrangementer verden over, for nuværende er aflyst godt ind i juli måned.

 

Dansk varblod der fortsatte Hingstekåringen i Herning under nedlukningen af Danmark, blev tillige i pressen udsat for hård kritik for et tolke myndighedernes opfordringer til aflysninger meget frit. Intet er imidlertid afgjort indtil myndighederne kan vurdere situationen hel mod slutningen af april.

 

Det vides ikke fo nuværende på redaktionen, om antallet af tilmeldinger til Roskilde Dyrskue i år, er kraftigt påvirket af Carona pandemiens hærgen. Skuet er heller ikke kommet med anvisninger til deltagere, der evt. ønsker at aflyse deres tilmelding.

 

Billede

 

Roskilde Dyrskue forventer fortsat at kunne afholde årets arrangement som ligger 5.-7. juni 2020, men holder skarpt øje med myndighedernes udmeldinger om Covid-19. Det er dog for nuværende meget tvivlsomt om dyreskuet reelt kan gennemføres (Arkivfoto)


Tilføjet d. 04-04-2020 kl. 11:39 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
07-04-20 Roskilde Dyrskue aflyst
27-01-17 1. marts åbner tilmeldningen for heste til Roskilde Dyrskue
06-06-10 Roskilde Dyrskue heste, show og shopping


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider