Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Steve Guerdat starter 2020 med sejre

Belgiske Steve Guerdat, der netop ved årsskiftet måtte videregive verdenaranglistens førsteplads til landsmanden Martin Fuchs, starter året ud med overvisende stil med sejre ved weekendens World Cup stævne i Basel

 

Vippet af tronen

Steve Guerdat, der indtil årsskiftet havde siddet relativt sikkert på tronen på verdensranglisten for springryttere i hele 2019, lader ikke til at lade sig kue af at han er blevet vippet af. I weekenden startede han stærkt ud ved World Cup kvalifikationsstævnet i Basel, hvor han vandt både Longines Grand Prix og World Cup-kvalifikationen i Basel på en hest, der debuterede på femstjernet niveau. Han starter hermed året ud med igen at lægge sig i front af World Cup Ranglisten for 2020.

 

To sejre

På den 11-årige Victorio des Frotards (e. Barbarian / Prince Ig'or) var den tidligere verdensetter Steve Guerdat suveræn og vandt de to største CSI5*-klasser: Fredagens Longines Grand Prix og søndagens World Cup-kvalifikation.

 

 

"Vi havde ikke de største forhåbninger. Min hest havde aldrig gået femstjernet Grand Prix før, og vi endte med at vinde både Grand Prixen og World Cup-kvalifikationen. Det er en fantastisk følelse, og jeg kunne ikke være mere glad, end jeg er nu", fortalte Steve Guerdat til FEI TV efter sejren.


Verdensetter 7'er
Franske Julien Epaillard på hesten Queeletta, sikrede sig andenpladsen med en tid, der var et kvart sekund langsommere end det vindende ridt, mens den nye verdensetter Martin Fuchs måtte tage til takke med en syvendeplads på hesten Silver Shine med fire fejl og en omspringningstid på 47.73 sekunder.

 

Billede

 

Belgiske Steve Guerdat, der netop ved årsskiftet måtte videregive verdenaranglistens førsteplads til landsmanden Martin Fuchs, starter året ud med overvisende stil med sejre ved weekendens World Cup stævne i Basel. Her ses Guardat på hesten Hannah (Arkvfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 13-01-2020 kl. 11:42 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
13-05-18 Endelig sejr til Steve Guerdat og Bianca
02-05-17 Steve Guerdat sejrer i Lummen
28-03-16 Steve Guerdat World Cup vinder anno 2016!
28-03-16 Optakt til afgørelsen i World Cup Finalen
15-12-15 Steve Guerdat vinder €1.200.000 i Geneve
27-10-15 Albführen's Paille igen ude med skade
21-07-15 Regerende OL-guldvinder testet positiv for doping
20-08-13 Favoritterne i topform på EM’s første dag
22-04-12 Rich Fellers vinder World Cup
22-04-12 Spændende World Cup finale i fulde gang


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider