Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hjælp til nødlidende australske heste- og folk

Nu indsamles der pengehjælp til nødlidende australske heste og hesteejere, der er ofre for de massive skovbrande. Prominente ridesportsprofiler står i spidsen for indsamlingen, med budskabet om at hesteverdenen må stå sammen i at hjælpe hinanden

 

Ofre for flammernes ødelæggelse

Den desperate kamp mod de ødelæggende flammer der nu igennem længere tid har hærget Australiens skove og landområder, og som vi har kunne følge tæt i medierne, har nu foranlediget et initiativ til en større pengeindsamling, til fordel for nødstedte heste og hesteejere i Australien. Indsamlingen får opbakning fra en række prominente topprofiler i ridesporten, med budskabet om at hesteverdenen må stå sammen for at hjælpe hinanden i nødens stund.

 

Mange hesteejere i Australien er rigtig hårdt ramt af de ødelæggende skovbrande i Australien. Skovbrandene, der siges allerede at have kostet mindst 0,5 milliard af Australiens dyr livet, og har efterladt mange mennesker og dyr i nød. Heriblandt heste og deres ejere.

 

 

Pengehjælp til australske heste

På en ny indsamlingshjemmeside er der nu etableret en fond til fordel for australske hesteejere i nød, oprettet af andre hestefolk, der ønsker at komme ligesindede til undsætning. Mange af ridesportens sbsolut største profiler har meldt sig under fanerne med budskabet om, at hesteverdenen må stå sammen og hjælpe hinanden.

 

Prominente ridesportspersonlighder støtter projektet

På hjemmesiden Equestrian Fire Relief Australia har en række topprofiler fra ridesporten tilkendegivet deres støtte til projektet.

En af dem er den svenske dressurrytter Patrik Kittel, der selv er gift med en australsk rytter Lyndal Oatly:
"Omfanget af de skovbrande, som har hærget mit andet hjemland, er svært for os at begribe. Så meget er gået tabt. Det er så umådeligt trist. Mit hjerte går til alle 'aussies', der har været påvirket af brandene. Lad os hjælpe på alle de måder, vi kan", udtaler han.

Den tyske military- og dressurrytter Ingrid Klimke udtaler tillige:
"Når vi står over for modgang og tragedie, er det tid til at stå sammen i hesteverdenen og støtte hinanden. Vi har alle et ansvar for hestevelfærd på globalt plan. Ude af øje betyder ikke ude af sind. Hjælp Australien!

Ligeledes tysk er dressurrytteren Jessica von Bredow-Werndl, der ligeledes bakker op i:
"Jeg lider med alle mennesker og dyr i Australien. Billederne derfra skærer i hjertet. Jeg er helt knust over at se alle de dyr, der mister livet i denne tragedie. Vi må stå sammen og hjælpe hinanden!

 

Listen over topryttere, der står som officielle ambassadører for indsamlingen er allerede meget lang, og den tæller også navne som den nye verdensetter i springning, Martin Fuchs, og den britiske dressurstjerne, Charlotte Dujardin og hendes læremester Carl Hester.

 

Også selveste den royale britiske Captain Mark Phillips giver disse ord med på vejen:

"Hesteverdenen er en alt for lille verden der er forbundet ud fra en delt kærlighed til heste. Det er aldrig set bedre demonstreret end denne fantastiske støtte til The Equestrian Fire Relief Australia fund."

 

Læs mere om fonden og de prominente ridesportspersoner der støtter projektet, hvor der også er muligt selv at bidrage med støtte her

 

Billede

 

Nu indsamles der pengehjælp til nødlidende australske heste og hesteejere, der er ofre for de massive skovbrande. Prominente ridesportsprofiler står i spidsen for indsamlingen, med budskabet om at hesteverdenen må stå sammen i at hjælpe hinanden


Tilføjet d. 11-01-2020 kl. 21:04 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-03-18 16 heste omkommet på mystisk vis under hjemtransport fra polo match
09-01-14 Pris-vindere fik halsen skåret over
30-12-13 Edderkop årsag til kostbar hests død


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider