Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Maria får sit ben!

Maria Claumarch får en uventet dejlig jul. Hun har nemlig allerede fået indsamlet det beløb, der skal til, for at hun kan få den benprotese hun så blændende har ønsket sig til at ride med

 

Indsamling til nyt rideben

Det hele startede med at Marias Veninder startede en indsamling til en ride-benprotese til Maria, der har mistet et ben i en ulykke, men kun kunne få tilskud til en benprotese som hun ikke kan ride med, og veninderne satte derfor en storstilet indsamling i søen på de sociale medier (se her).

 

Marias historie kom vidt omkring og gav bl.a. Helgstrand Dressage ideen til et lagat der netop skal tilgodese behov for finansiel støtte som hendes (se her). Første modtager af legatet blev tildelt Maria, og sammenlagt med de øvrige midler, der er strømmet ind fra velvillige givere, er målet på de 150.000 nået, og Maria kan få en protese, som hun har ønsket sig så meget til at ride med.

 

 

Et virkeligt juleeventyr

Marias historie er en rigtig julefortælling, og har taget om sig i omfang, således at TV2 bragte et indslag om indsamlingens resultat den 23. december, hvor Marie fortalte om hele den rørende historie.

"Det er så sindssygt, jeg har tudet og tudet i fire dage. Jeg er så glad, jeg er så rørt og jeg er så taknemmelig", lød det fra Maria i indslaget, hvor hun også fortæller at det er ligesom at gå fra det værste mareridt til en drøm, og at hun ikke kan forstå at så mange mennesker har hjulpet hende.

 

Dette er endnu et eksempel på at julens tid er hjerternes tid, og det er med sikkerhed en dejlig jul Maria oplever, som er med til at give hende håb for det nye år, og en fremtid som paradressurrytter med sit nye ben.

 

Billede

 

Maria Claumarch får en uventet dejlig jul. Hun har nemlig allerede fået indsamlet det beløb, der skal til at hun kan få den benprotese hun så blændende har ønsket sig til at ride med (Arkivfoto: Privatfoto)


Tilføjet d. 25-12-2019 kl. 20:50 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Rideben.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider